Mys för mig själv!

Nyss läst lite Twilight och ätit Ben & Jerrys glassen half baked, mums!
Imorgon börjar jag klockan 12.15 och går till 16.00. Och imorgon vet jag vart jag ska vara!
Sedan blir det fika med Anna och Lisa då Lisa har slutat 17.00. Kul kul!
Sam och Tomas sitter och spelar halo 3. Jag vill göra något men känner mig alldeles för lat för att faktiskt göra något! Ska nog bara äta lite mer glass och kanske kolla på tv? Inviga den? Har ju faktiskt inte kollat på tv:n en enda gång sedan jag kom hit!
Såg förresten Sin City igår! Ruskigt bra film! Men väldigt obehagligt tyckte jag! Hade den varit gjord på ett annat sätt, typ i "färg" hade den inte gått att se! Många brutala scener och inte direkt någon grundhandling men verkligen sevärd!
I rollerna ser vi bla.
Bruce Willis
Jessica Alba
Tror jag ska se en annan film på voddler idag! Känner mig som en film-/boknörd!

Inte min dag!

Idag har verkligen inte varit min dag ALLS!
Vaknade halv tio för att jag skulle på stan med Anna och Lisa men kom verkligen inte upp ur sängen! Mådde piss. Så fick träffa dom på skolan istället! Skulle ha allmän undervisning i universitetet idag för alla som ska läsa de här programmet. Så Tomas visste var skolan låg och skjutsade mig 10 min innan jag började. Fick vägbeskrivning av Anna och Lisa till vilket hus jag skulle till. Så jag letade runt där himla länge och hittade verkligen inte vart jag skulle vara! Tillslut kommer vi fram till att jag är på fel universitet och klockan är då 13.25 och jag började 13.15. Jag skulle inte hinna dit jag skulle utan skjuts av Tomas. Som tur hade dom en paus klockan 14.00 så det var bara att skynda på! 13.55 hade jag ÄNTLIGEN hittat och kunde vara med den sista timmen.
Missade ingenting men så typiskt! Jag hade först gett upp och tänkte gå hem tills jag efter en bra bit av vandrande fick veta att det var paus.
-Universitetet som jag skulle till!

Sedan fick jag parkeringsböter imorse! Vill inte ha bilen här! Tomas och jag glömde he i pengar i automaten igår så det vara bara att ta den där J*vla lappen. 350 kronor på skiiit! Men den försvinner nog om en vecka. Det kostar ju 20 kr / dygn att stå här. 140 kr i veckan.
Måste fixa en cykel också. Bussen var så dyr och jag känner inte för att åka bil eller gå. För det är en bit!
Tomas fick reda på att bor man 6 km utanför skolan eller längre kunde man få gratis busskort! Och de gör ju jag! Så det ska jag fixa.
Nu ska jag bara ligga här hela kvällen i min sköna säng och kurera mig till på onsdag då det är dags för pubrunda!
Hare gött!

Städat som en tok!

Nu har jag STÄDAT lägenheten! Eller ja, inte vardagsrummet än men det är svårt då de ligger filtar och lite andra saker som jag inte riktigt vet vad jag sak göra av xD Ska nog göra ett försök där också snart!
Har dammsugit och skurat golven riktigt rejält! Ska snart in i köket och börja skrubba hyllor osv! Börjar lukta riktigt gott här! Sen måste jag ta itu med Tomas och mitt rum också!
Ikväll ska Tomas och jag se film! Såg att Wania och Björn hade en massa filmer så vi ska väl se någon spännande och äta lite godis! Har även köpt avokado, gräddfil och fiskägg! MUMS!
Idag har de verkligt varit en slapp dag! Har hunnit laga lite köttfärssås och varit på affären. Och nu kände jag bara att jag var tvungen att städa! Bara jag som får såna ryck?
Just ja, jag var väl sjuk också?
Såg föresten att jag haft 26 besökare totalt idag! KUL!

Festen in the Flogsta!

Igår var det som sagt fest i Flogsta! Tomas fick äntligen komma ifrån sitt älskade Halo 3 och ha lite roligt!
Vi började förfesta hos Victor en liten stund sedan drog vi vidare till låghusen i Flogsta och drack lite där med Victors klasskompisar och några som höll på att bli nollade i byggklasserna. Festens tema var högtider. Så alla kom utklädda till påskkärringar, julgranar, Jesus osv.
Efter vi festat där drog vi hem till hus 7 igen där Victor bor för att supa lite i korridoren där. Sedan skulle dom andra dra på Göteborgsnation vid typ halv elva tiden och dit behövde man biljetter och ett speciellt band vilket jag, Victor och Tomas inte hade. Så vi ringde en taxi och drog på krogen Platina! Inte jätte mycket folk men trevligt var det! DYRT också, 120 kronor för att komma in! Sedan kostade en drink 115 kr! Inte som på nationerna där inte!
Sedan blev det som vanligt MAT! Denna gång Max.
Så nu är man ännu mer sjuk och ska ta det väldigt lugnt idag! Annars kommer jag aldrig palla skoldagen imorgon! Går bara 3 timmar men sen ska man ju spela volleyboll också! Ska även på stan med Anna och Lisa innan för att handla lite 80 - tals kläder så har mycket att göra imorgon!
PARTY!

Flogsta fest

Det blir fest i Flogsta idag med Victor och hans klass och sen drar vi vidare ner på stan och in på någon krog. Tomas har ju inget nationskort så vi kan inte dra in på något sånt! Tråkigt eftersom krogen är dyrare! Men men!
Får se om jag och Tomas hittar till Flogsta! Och om vi tar rätt buss, haha!
Tomas spelar fortfarande Halo 3 och jag funderar på att fortsätta läsa min tredje Twilight bok! Den börjar faktiskt bra så är lite fast i den!
Måste duscha och göra mig iordning sen! Undra vad jag ska ha på mig... Synd att jag inte har fått min palett än! Har ju lite annat smått och gott!

Sjuk som vanligt!

Känner mig sjukare idag. En stor ond klump i halsen, tung i huvudet och känner mig allmänt seg. Så får se om det blir något festande ikväll!

Ska snart äta frukost, vill egentligen inte för det kommer göra så ont i halsen! Men frukost ska man väl ha!
Försöker komma in på lärarutbildningens hemsida men den måste ha något fel just nu. Ska söka VFU så jag kan gå ut på prao!
Sa jag att jag beställt sminkpaletter?! 2 st med 88 färger i vardera?! Dom kommer nog på måndag! Kan knappt vänta. Ska testa en massa saker då!
Längtar också tills jag får mitt studielån!

Första skoldagen!

Första skoldagen var king! Träffade två nya vänner, Anna och Lisa. Båda är 22 år och sambo! Jätte roligt. Jag var typ yngst i klassen! Alla var 20 plus.
Vi hade en introduktion i en av salarna i en av alla hus som finns! Sedan var det bara att gå ner till en nation och skriva in sig. Vi skrev in oss i Norrlands då Annas pojkvän sa att den var bäst!
Sen gick jag hem och gjorde mig iordning för igår var det dags för första nollningsdagen!
Mötte Anna och Lisa vid sex tiden och då hade allt börjat lite smått. Så det var bara att kasta sig in i alla lekar och de lag vi blivit tilldelad. 80 talet är vi. Så man måste klä sig som 80 tal då man är ute och festar med gruppen!
Efter alla lekar drog vi vidare till Stockholmsnation och festade! Jätte billig sprit och Lisa tålde hur mycket som helst så hon söp mig och Anna under bordet! haha! Men kul hade vi!
Idag mår jag förvånansvärt bra och har till och med hunnit att hälsa på Tomas syster. Hon skulle bjuda mig och Tomas på mat men det blev tvärt om! Såg Fletch då jag var där! Bra film med chevy chase! Skulle hälsa på första bebisen i Funseth släkten på över 20 år också men jag är ju sjuk så då gick de ju inte! Jätte tråååkigt. Men det får bli en annan dag.
Nu sitter Tomas och spelar halo (som vanligt) medan jag sitter och halvsover. Ska snart sova för imorgon är det nog fest igen!
Hoppas ni har det bra i Norrlands my friends!

Äntligen nöjd!

Idag vaknade jag upp och mådde mycket bättre! Inte lika sjuk längre.
Åt en macka och sedan skjutsade Tomas mig in till stan! Jag skulle ju nämligen färga håret!
Gud vilken bra frisör jag hade! Har aldrig haft bättre och ska dit varje gång hos henne!
Lina tror jag hon hette. Hon sa att jag skulle ha varma färger för att jag hade blåa ögon och ljus hy. Så det blev en ganska mörk röd/brun färg men ändå varm. Sedan fixade hon min frisyr så nu är jag jätte fin i håret! Första gången jag går från frisören och faktiskt är riktigt nöjd! Måste klippa luggen snart iaf! Men tror inte jag vågar göra det själv!
Vet någon ifall det är jätte svårt?
Har nyss ätit korvstroganoff och ska nog snart börja ta itu med garderob och kläder! Sedan har jag ju en Ben & Jerrys half baked glass som jag köpte igår i Flogsta kvar i frysen! Mums!
Imorgon är det första "skoldagen" ska bli spännande! Är lite nervös faktiskt! Hoppas man hittar dit bara!!
Trivs jätte bra här nere iaf!

Uppsala bo!

Då är man officiellt en Uppsala bo! Det känns lite konstigt faktiskt!
Vi åkte igår vid åtta tiden på morgonen. Orkade nämligen inte åka på söndagen eftersom jag kom hem från det varma Turkiet då! 50 grader och en super vecka med sol och bad har jag och Julia haft! Ska lägga ut lite bilder, bilder säger ju nämligen mer än ord!
Resan var lång men tillslut kom vi fram. Innan vi kom till lägenheten var vi på Ikea och köpte våran första möbel! Eller ja, våran möbel som är bådas!
En vit bäddsoffa som fick kånkas upp för trapporna!
Rummet ser ut som ett bombnedslag! Men snart blir det nog klart! Har en liten vision framför mig om hur jag vill att de ska se ut!
Erika och Elliot sov här inatt innan dom åkte till Turkiet, mysigt att en del av Norrland är här!
Ska nog snart åka och hämta en soffa till Wania, eller ja, de är iaf vad jag tror dom sa!
Ska till Frissan imorgon! Ska försöka uppdatera mer och skaffa en kamera så man kan lägga ut lite bilder här! Sedan på torsdag är det välkomstdag och kanske fest?! På lördag blire nog också fest som det ser ut nu! Men är lite halv sjuk med halsbränna, huvudvärk och illamående så det är inte toppen! Blir ju alltid sjuk innan skolstarten! SUCK

Hej då kylan!

Nu är det sista gången jag bloggar på ett tag! För idag åker jag till Turkiet! 37 grader, fy vad härligt! Börjar åka till Sollefteå om 30 min, hämtar Julia och äter där. Sedan drar vi till Sundsvall och väntar på att vårat flyg ska gå!
Pirrar lite i magen faktiskt! Har ju längtat så länge och nu ska vi äntligen åka!


KAnske hinner skriva lite om hur vi har det om vi har dator på hotellet eller något? Hoppas vi kommer på ett strandhotell!!!
Ska lägga ut en massa bilder sen iaf! Hoppas man blir lite brun också!

Nu har jag inte tid att sitta här längre! Ha det bra i kalla Sverige!

Då var allt packat!

Nu är Turkiet väskan och flyttkartongerna klar packade! Tror att jag säkert missat något men då kommer jag väl på det ikväll!

Kändes jobbigt att packa allt. Både för att jag ska lämna allt och för att jag vet att jag ska flytta själv. Vill att Tomas ska flytta ner med mig på en gång eftersom han ändå inte jobbar just nu pågrund av det dåliga vädret. Men men... Klarar väl mig en månad!

Imorgon far jag till Turkiet! 21.00 kommer jag sitta på planet och 02.10 är jag framme i värmen!
Gud vad jag längtar!!! Ligga på stranden och bara steka. Ingen kommer kunna nå mig för min mobil kommer vara av!

Ska snart äta kräftor med familjen! Har ni ätit kräftor iår?

La förresten ett bud på www.tradera.com igår! En palett med 88 ögonskuggor i alla möjliga färger för 115 kr!
Hoppas jag får den!
Vore värsta kapet!

Tjuv apan!

Idag var Linnea och jag på zoo! Äntligen någon som ville följa med mig!
Vi såg nästan alla djur förutom hyenorna och vargarna.
Då vi var där snodde en apa Linneas mobil! Vi filmade "Herrnilsson" aporna och då tog han apan hennes mobil och började banka den. Som tur var fick hon tillbaka den med bara en lite reva. Men kul var de!

Nu ska ajg börja packa... Sen ikväll tror jag de blir tjejkväll?

Alltid lika roligt!

"Tjejerna" igår blev jag och Josse. Sanna och Malin var också förbi en sväng. Men inte gjorde väl de något att det bara var vi?! För kul hade vi. Visserligen hyrde vi (Eller köpte, hyra den för 50 eller köpa den för 40? Så vi köpte den såklart) en jätte dålig film som vi typ inte kollade på alls! Men vi pratade en massa och svullade. AS mysigt!
Egentligen skulle jag in till stan med henne och Annika men nu blev det fika i Krokom istället hos Annika så får träffa Josse någon annan gång! Hon åker ju till Turkiet idag så hinner inte se henne innan jag åker. Men Josse, du får komma ner till mig! Så gör vi Uppsala osäkert!
Så klockan tolv har jag en fika dejt med Annika! Sedan ska jag till apoteket så jag blir friiisk!
Om jag hinner ska jag in till stan en sväng och säga hej till Josse. Men de blir nog tajt!
Nä, ska på toa nu sedan dra! Måste packa ikväll också!
Idag är det fredagen den 13 också! Tror ni det kommer hända något idag?
Var ju hos tandläkaren nyss på mitt sista besök innan jag måste betala! Inga hål! Men hade ett som var jätte litet men inte behöver lagas. Så måste använda tandtråd. Men jag är så dålig på de! Orkar inte lägga ner mer tid än vad jag redan gör på kvällarna innan jag ska sova! Tandtråd är så segt! Eller hur?!
Men ligger i riskfaktor 3, så det kostar inte så mycket för mig per år om jag vill gå med i tandläkar.. bla bla bla! 780 kr per år tror jag. Så får se hur jag gör!

Vännerna

Jag gick till Erika vid sex tiden och började dricka första ölen vid halv sju.
Kvällen var verkligen skiiit rolig! Kortspelande, musikspelande och en massa dricka!
Slutade med att jag och Erika (Lite Malin) badade i viken och efter badet blev det till att palla morötter och lite annat smått och gott från spökhuset.
Krokom var som vanligt dött men det gjorde inget! Hade så himla roligt så det märktes inte!
Känns tråkigt att man ska lämna allt det här om tre dagar!
Helen sov hos mig och klockan halv sju gick hon upp! Trött var hon minsann! Så båda tog en huvudvärkstablett.
Ikväll ska jag till stan. Blir mysfilmkväll hos Josse med tjejerna! Josse åker imorgon så idag fick bli dagen för mys!
Imorgon ska jag till tandläkaren för ett sista besök innan jag fyller 20 och måste betala! Och om jag har otur kanske jag måste till doktorn! Tror jag har urinvägs infektion, ska testa om två timmar och se vad stickan säger! Så det blir väl till att äta lite tabletter innan man åker till Turkiet!
På fredag blir det nog en fika med Annika!
Och lördag kväll består av picknick på kvarnback om vädret tillåter!
Och någonstans där i mellan ska jag hinna packa både flyttpackningen och Turkietpackningen! HAHA! Men de klarar jag fin fint!

Ta en paus mitt i allt!

Såg nyss sex and the city med Julia, sista säsongen. Älskar den serien! Då man ser den kommer en massa minnen upp. Sorgliga och roliga.
Min favoritkaraktär är Samantha, hon gör hela serien! Och Anthony, så fort han öppnar munnen skrattar man.

Imorgon ska jag till Erika på dricka och kort kväll! Ska bli jätte kul! Egentligen skulle vi ju in till stan på krogen men efter en massa ryckten om att det varit helt dött så bestämde vi oss för att sitta i Erikas nya lägenhet istället som är as fin!
Även fast vi inte ska ut tänker jag göra mig iordning. Har sätt så himla slaffsig ut den senaste tiden bara för att jag suttit hemma så mycket så behöver sminka mig, klä upp mig och fixa till håret medan party musik dunkar i bakgrunden!
Är jätte pepp!
 <3

På torsdag blir det grillfest med några brudar från FÖRRA (Känns skumt att använda det ordet) klassen. Tror inte jag ska dricka, har ju inga pengar! Men umgås blir det! Hoppas de flesta kan komma!
Hoppas även jag hinner med att fika lite med Annika i helgen innan jag åker?!

Har fortfarande en massa som måste bli gjort så passar på att träffa alla så mycket som möjligt innan jag verkligen måste packa och fixa allt det där tråkiga.

Ska väl försöka sova snart så man kommer upp någorlunda tid imorgon! Tomas svarar ju inte i telefonen bara för att han nördar så lika bra att sova!

Mycket,Mycket, Mycket

Har hunnit plantera om en blomma och insett att jag måste köpa nya krukor så att jag kan plantera mer blommor, eller ja rättare sagt frukter!
Sedan har jag dammsugit här hemma och registrerat mig i uppsala på 4 stycken kurser för höstterminen. Nu är det verkligen nära!
Imorgon ska jag parta! Ser framemot det och hoppas inte alla ångrar sig för att det blir krångligt eller någe! Kan inte allt bara ordna sig så blir jag glad!
Ska spela lite sims sen också, har redan spelat idag. Jag känner mig uttråkad.... Har så mycket jag behöver få gjort att jag inte orkar ta tag i något!

Much to do

Nu är jag hemma i Krokom igen efter en hel vecka i Sveg.
Kändes lite sorgligt att lämna pöjken min under en sån lång tid men har två roliga veckor framför mig!

Tog 1 h  47 min från Sveg till Krokom då det egentligen burkar ta 2 h 15 min... Tihi! Lite trafik och väldigt tråkigt väg!

Imorgon har jag en del att göra! Ska till Swedbank och fixa lite med mitt studielån.
Ska sedan till handelsbanken och fixa lite turkiska pengar och föra över lite kontanter till kontot.
Ska också hämta min balklänning! Ska även hinna träffa lite kompisar på kvällen också!
Har en massa saker som måste hinna bli gjort innan veckan är slut. För så fort jag kommer hem far jag ju som sagt till Uppsala. Så då hinner jag inte med någonting!

Ska snart se Twilight - New moon med Linnea. Har ju äntligen läst ut boken så då ska jag se filmen igen för att se om min åsikt ändras!


1 vecka kvar!

Mig tid

Spelar halo 3 som vanligt, nördarna här i Sveg!
Igår hann vi även med en film och till det blev det jordnötter! Har inte ätit jordnötter på många år och då tyckte jag inte ens om det, men nu gillar jag det tydligen!
Ska hem till Krokom idag. Åker mellan 18 - 20, typ efter vi har ätit middag. Ska bli både roligt och tråkigt. Roligt för jag saknar mina vänner något sjukt! Vill umgås! Och min familj vill man ju hinna träffa innan jag åker till Uppsala.
Men tråkigt för jag kommer inte få se Tomas på 2 veckor, och då jag väl får se han blire bara för några dagar... Sedan är han här i Sveg i 1 månad!
Mycket prövotider nu!
Har bokat frisör tid i Uppsala den 25 för färgning. Vet inte vilken färg men efter utomlandsresan och sommarens slitigheter så kommer jag behöva en ny fräsch färg tills skolan börjar den 26 och jag känner att det är dags att låta en frisör göra jobbet!
Ska be mamma klippa lugg på mig då jag kommer hem! Eller så kanske jag klipper den själv? Nää.. dum ide!
Ska iaf fixa mina naglar ikväll! Dom har blivit jätte långa och redo för lite manikyr! Ska bli roligt! Ska nog hinna med en inpackning och ansiktsmask också. Sover ju halva dagen och är vaken halva natten så det blir nog inga problem!
Ska hinna springa ikväll eller imorgon också! Måste börja träna igen!
Lite mig tid!
Vad gör folk för att slappna av och ta hand om sig själv? Gör ni något speciellt?

Döda timmar

Jahap, Tomas skulle jobba till 21.00 typ. Om inte senare! Dryyygt! Så jag tänkte underhålla mig med en film! Hajfilm, de var länge sedan! Tur att man har voddler. Megalodon heter den. Lär ju vara jätte B, men men! Då dödar jag typ 2 timmar. Kommer en filmrecension då jag tittat klart!
Sedan kanske det blir Halo eller sims?
Det är så dammigt i Tomas rum efter att jag städat upp allt som låg på golvet så jag håller på att dööö! Dammsuga imorgon kanske?
Blir ju själv i huset för Lina ska flytta ner till Sthlm så då drar hela familjen med. Och Tomas jobbar så imorgon kanske man får laga mat själv och underhålla sig på annat vis!

Den 15 augusti fer man!

Det har inte hänt så mycket här i Sveg.
Jag och Tomas har nördat Halo nästan hela dagarna och ätit en massa godis! Haha!
Det regnade ju häromdagen så Tomas har varit ledig fram tills idag! Så idag är jag ensam till typ klockan sex. Lär ju bli längre!
Spelade nyss lite sims, efter en timme så stängdes det av! Blir så arg, ingenting sparas ju! Så nu har jag inte lust att spela längre.
Har gjort mig ett eget lite datorbord så att jag ska slippa sitta i sängen. Det här provisoriska datorbordet var väldigt dammigt så har även städat lite! Ska snart ta tag i den enorma klädhögen som jag delvis har skapat!
Det blev ingen utomlandsresa idag. Åker istället den 15 till Turkiet, Antalya!!!! Så på söndag drar jag hem till Krokom för att umgås med alla innan nästa söndag! Vi åker från Sundsvall klockan 21.00 och blir borta till den 22 06.30! Då ska jag direkt köra hem. Kommer vara död! Sedan då jag typ kommit hem och kanske hunnit sova någon timme kommer Tomas och hämtar mig för då ska vi till Uppsala och flytta in! Spännande allt det här!
Så tänkte passa på att vara med alla innan jag åker!
Funderar väldigt mycket på att skaffa löshår sedan frisören klippte av allt mitt hår. Trivs inte alls, sätter upp det hela tiden. Men samtidigt så kan jag få en MASSA nya kläder för de pengarna som lite hår kostar. Så tror jag fortsätter att sätta upp mitt hår ett år till, sedan kanske det har växt ut lite i alla fall!
Funderar på att gå ut och gå i det fina vädret, men orkar jag?

Helt otroligt

Fick nyss en anklagelse av Tomas pappa som var helt sjuk! Hur fan kan man säga någe sånt?
Kan inte skriva de här för de är så himla sjukt.
Tomas har köpt ett x-box så vi har bara nördat Halo 3 en massa. Kul att x-boxet sen ska med till Uppsala! Nörda en massa, haha!
På fredag kanske jag åker till Tunisien! Det beror lite på om priserna sänks, hoppas!
Har äntligen slutat på Mcdonalds!
Kan inte skriva mer, är pissnödig och upprörd.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!