F*ttliv

Har en kväll då jag tycker allt suger. Är ledsen och vill inte jobba imorgon. Jag vill också ut och ha kul. Vill inte sitta inne och mögla. Fittliv! AH! Är så less.
Tomas kan ha kul jämt. Men inte här. Här hemma med mig är ju super tråkigt.
Ska gråta framför tv:n.

bumpy ride

Jobb idag, 13 - 21. Men nu är det inte många pass kvar! Ringde chefen igår och sa att jag behöver mer tid att plugga till mitt anatomiprov då jag inte har orkat börja för att jobbet tar all min energi.
Så den sista juli slutar jag!! 2 veckor kvar bara. Men jag ska jobba lite strö pass i augusti och hjälpa till!
Tomas och jag har även bestämt datum för en Göteborgsresa! Lyxhotell och Liseberg över en helg väntar oss!
Äntligen känns det som att sommaren börjar bli bättre.
För mitt jobb dödar mig verkligen. I söndags då jag kom hem la jag mig i badkaret och bara grät för ingenting! Var så himla slut.
Hoppas det går bra idag!
Börjar 07.00 onsdag,torsdag och fredag! Men gör man det så får man ju sluta tidigare! Ska till Krokom på fredag för fredagsmys!
På lördag blir det ridning och stråket!!
Tomas och jag stängde in oss i lägenheten igår på min lediga dag (Han är ju ledig i två veckor, synd att jag inte kan ta ledigt nu också!!) och det var så skönt! Bara vi två. Han åker ju igen på fredag. Och på torsdag kommer Näs hit.
Nu måste jag göra lunch! Ska försöka städa lägenheten och knäppa lite kort så ni kan se hur den ser ut!

Äntligen glad!

Vaknade av mig själv klockan 09.30! 30 min innan klockan skulle gå igång! Underbart då man vaknar innan!
Är på gott humör idag! Duschade, sminkade mig (Vilket jag inte gjort på ett tag, haha!) och solen lyser ute! Önska jag var ledig så man kunde få lite färg. Men äh!
Jobbar 12 - 21 idag, sedan kommer Tomas hem!!!! JIPPIE! Gosa!
Båda är ledig imorgon! Äntligen får vi umgås lite!
Ser top model säsong ett på tv:n! Länge sedan nu! Ska snart äta lite Gulasch soppa och sen dra mig mot Lit!
Har as god middag idag! Rostbiff och potatissallad! MUMS!
Ska ut och gå imorgon, ska tvinga med mig Tomas! Så vi börjar röra på oss! Haha!

All i need is you

Efter det värsta passet i hela mitt liv (Jag som inte trodde de kunde bli värre än sist!?) är min enda önskan just nu att Tomas skulle komma in igenom dörren. Tror de varje gång jag hör någon i trapphuset men kommer då på att han är i dumma Sveg! Typiskt.. Just då jag verkligen behöver han som mest.
Jobbigt pass imorgon och sedan en dag ledig! Tomas är också ledig så vi ska bara vara. De behövs!
Har fixat min garderob idag! Det blev väl helt ok! Men Tomas får fixa lite hyllor då han kommer hem!
Ska se klar Ya-Ya flickornas hemligheter sedan väntar en ensam säng.. Buhu.
Men ja,ska berätta den stora orsaken till mitt eländiga jobbpass: Vi var jag, en vikarie som aldrig varit där och en sjuksköterska som bara kutade emellan lite. Och det var kaos för två var så arga. Så jaa.. Super kul! Dumma chefer.

Remember me

Ska försöka sova. Upp om typ sex timmar. Men efter att ha sett filmen Remember me så blir det svårt! Jätte bra film måste jag säga! Men nu saknar jag min älskling mer och sängen ser inte direkt inbjudande ut. Kall och ensam...
Men men.. Sova bör man annars dör man som man säger, eller?
God natt!

De bästa

Min familj, mina vänner och min pojkvän är det bästa som finns. Utan dom hade jag inte klarat dehär helvetesdagarna som jag haft denna vecka! Är mycket gladare nu efter lite kubbspel, hoppning och en massa fika! Fick även med mig lite mat hem.
Synd att man ska jobba imorgon annars hade jag gärna stannat kvar! Men börjar bli lite trött. La mig ju 21.30 igår! Så kanske blir en upprepning på det idag?
Film och godis väntar på mig nu!
Känner mig nykär igen! Tack för att du finns och gör mitt liv ljust då det är mörkt! Du gör mig glad då jag är ledsen och du finns alltid där för mig. Du är bäst min älskade Tomas Henriksson <3

Polis och bilrepor

Igår var ju min lediga dag! Var ute och galopperade i skogen med mamma, helt underbart och jag kände hur mitt arga och ledsna humör försvann. Men jaa, de var inte borta länge. Då jag kom hem parkerade jag på besöksparkeringen utanför min lägenhet. Och brevid stod det en blå "töntbil" som jag kallar dom. En sån där som är jätte frän med vinge och racebil jaa ni fattar! Men de var väldigt trångt att komma ut så jag öppnade försiktigt bildörren så den nuddade deras bil lite och klämde mig sedan ut.
Killen som satt i bilen hoppade ut sen och sa:
- De där blev ju inte så bra!
- Jag: Nää, de var lite trångt!
- Jag hoppas de inte blev något på bilen!!
- De blev de nog inte, jag tog de så försiktigt!
15 min senare ringer en tjej upp mig och säger att jag har repat sönder hennes bil med mina nycklas (För det hade hon hört) och att jag gjort så att lacken har försvunnit från bilen där bildörren öppnades för jag "smällde" tydligen upp dörren.
Fyfan vad arg jag blev! Om dem hade sätt något hade dom väl sagt det på en gång då de kollade uit? För hon sa att de var 1 dm repa! OFTA! Varför skulle jag repa hennes fula bil med nycklarna som för det första var i min vänstra hand (Mot min bil) och inte i den högra mot hennes bil. CP!
Polisen vart iaf inblandad men eftersom hon hade flyttat på sin bil andra gången han pratade med henne så blev det inget fall. Hon hade inget att gå på men ringde upp och ville ändå att jag skulle betala omlackeringen på cp bilen! OFTA! Så vi bestämde oss för att hon skulle ringa så skulle vi skriva på skadeståndspapper. Men hon har inte ringt! Vilken jävla fitta rent ut sagt! Vad arg jag är fortfarande! Hon pajjade hela min dag så jag har haft huvudvärk hela morgonen och bara kramper i magen. Mår piss! Det är inte rättvist.
Så det blev inge jobb idag inte.
Ska ta mig till Krokom för att ge Linnea lite presenter som fyller 10 år idag! Stor flickan min! Sedan ska vi äta lite grann och kanske rida lite om jag orkar.
Efter det återvänder man till en tom lägenhet för Tomas ska till Sveg.
Han har glömt mobilen i sin bil i Trångsviken så får inte tag på han nu heller.. Vill ju veta när han kommer hem så jag hinner prata lite och säga hejdå innan han åker...
Ska äta nudlar nu och hoppas Krokoms visiten tar bort mitt deppiga humör!

Schleten!

Är död efter 3 jobbiga dagar på jobbet. Imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig! Ska till Krokom vid tolv tiden, sedan på kvällen kanske någon vill komma hit på bessöööök? :)
Ska även ringa Erika och fråga hur hon har det i huvudstaden! Saknar henne här hemma! <3
Sängen väntar min slitna och illaluktande kropp!

Vitlöken

Idag vill jag verkligen inte jobba! Hade sovmorgon men känner mig lika trött ändå. Orkar inte mer! Imorgon är jag ledig iaf. Tur! Då blir det hästridning och ta igen krafterna så jag orkar jobba HELA helgen... Nästa vecka kommer bli lättare med lite kortare och bättre pass! Skönt! För sista helgen i juli är det massa dubbelpass och jag kommer vara dööööd!
Om jag fick välja hade jag velat varit hemma och städat idag! Det ser ut som kaos och jag känner mig på städhumör! Får väl städa på jobbet, haha!
Har ätit piroger till lunch med vitlöksdressing, inte schysst mot de jag ska jobba med och mot de jag ska hjälpa! Haha! Men äh, får väl tugga lite tuggummi och de får bita ihop!
Måste börja plugga anatomi som jag bara skjuter upp! Dumma mig!
18

12/7-11

Är helt slut idag. Somnade på soffan.
Men gjorde ändå piroger till middag! Duktig jag.
Går magsjuka på jobbet. Jobbigt... Lär man ju få!
Ska ner och tanka nu och sen köpa lite non stop! Behöver de idag känner jag...
Sedan halo och klockan 21.00 börjar dum och dummare!

Björnfesten 2011

Helgen var den bästa helgen på länge! Kom typ inte ihåg senast jag hade såhär roligt!
Vi åkte till Sveg i fredags efter att jag hade jobba länge och inte sovit någonting natten innan då tjejkvällen höll mig vaken! Haha! Men mys hade vi!
Då vi kom till Sveg var det bara att dra ut på byn och börja parta! Kubb och en massa dricka stod förfesten för! Då man fått i sig lite för mycket och åkt lite flak drog vi in på storön! Partyt där innehöll styrdans och en massa smygandes ute i buskarna för att hitta drickan kan gömt!
Somnade med Tomas på köksbordet då man kom hem och mådde då inte bra på lördagen! Men då var det bara att köra igen då man körde två dagars!
Mysig kväll i lördags men inte lika utflippat som i fredags! Men kuul!
Kul att träffa alla svegspojkarna igen! Dröjer nog ett tag tills vi ses igen!
Igår åkte vi hem och plockade upp Charlie innan! Trötta killar som sov i bilen medan jag körde! Haha!
Nu är vardagen tillbaka och jag vill inte! Vill vara ute i det fina vädret hela dagen och inte göra något... Skulle ut och gå lite innan jobbet men hinner nog inte då jag ska duscha och fixa lunch. Segt. Jobbar till nio också vilket INTE gör saken bättre! Men imorgon slutar jag tidigt så håller tummarna för att vädret ska vara lika fint som idag!
Jobb hela veckan utom torsdag! Bäst jag startar dagen nudå!

Livet leker

Idag blir det jobb jobb jobb! 13 - 21 är passet! Tycker inte om det här passet. Jobbar hellre 7-14! För nu är ju hela dagen bokad. Men ska fixa lite middag till det snart. Vet inte riiiktigt vad jag ska göra faktiskt... Kanske bara köper en sallad? De lät gott!
Gofikat med familjen igår var jätte mysigt! Diskmaskin är fullt möjligt att få in i lägenheten då det finns uttag och sånt för det (YES).
Har spelat en massa Halo 3 med Tomas hela helgen! Han har ju köpt ett nytt x-box och Halo reach. Haha! Så vi har nördat!
På fredag ska jag och mamma ut med hästarna! Och på onsdag vid tre blir det till att åka och kolla blommor i Odensala! Sköj!
Den 27 juli åker vi till Ikea! Då alla fått lön! Ska bli underbart! Har så mycket jag vill handla!
Nu ska jag äta frukost och slappa framför tv:n innan jag ska till jobbet om typ 3 timmar. Vilken morgonmänniska jag blivit! Gick upp nio idag och la mig vid halv tolv igår. Jag orkar inte sova länge på morgonen längre! Är klockan över tio tycker jag att jag sovit bort dagen. Haha, som sagt: Gammal!

Hoppas Erika får igång bloggen snart så att jag får se lite bilder från lägenheten! Jag ska lägga in lite före bilder här någon dag! Sedan är jag klart i köket så där kan de bli en efter bild! Ska bara hitta ork till det då internet är segt! Kommer nog då vi fått vårat riktiga internet (Vilket kommer vilken dag som helst!)

vikten

Hur går vikttävlingen då? Njaaa. Känns som att man börjar på en ny kula varje vecka för att sabba den i slutet.
Får kämpa lite hårdare!
Duschen nu och mitt nya silverschampoo!

Fått mycket gjort idag!

Idag har jag varit super duktig!
Gick upp lite innan tio och drog ner på Dollarstore! Där köpte jag lite grejs till lägenheten! Sen blev det kemtvätten för att lämna in min stora svarta lurviga matta! Sedan åkte jag hem till Fille för att kolla hennes post!
Efter det, handla lite!
Då jag kom hem började jag baka min kladdkaka som jag ska bjuda familjen på då de kommer ikväll på lite fika! Köpte även lite gott nytt te som de ska få testa.
Sedan har jag städat HELA lägenheten. Det såg ut som ett bombnedslag med alla flyttkartonger och saker som låg där de inte skulle ligga. Så nu kan man i alla fall gå här! igår kväll var det som stigar mellan rummen! Haha!
Men nu är det fint! Skulle faktiskt vilja påstå att köket nästan är färdigt! Men allt annat har jag en bit kvar på!
Nu ska jag bada lite! Min rygg gör så ont! Hade ont igår också, börjar bli gammal!
2 år sedan då jag fyllde 18!
Imorgon ska jag jobba! Var länge sedan nu. Jobbar till på fredag och fredag kväll bär det av till Sveg och Björnfesten! Tummen upp på det.
Nu kan jag inte sitta här mer! Har fortfarande lite att göra!

Flyttningen

Blev matförgiftad av sushin jag åt i onsdags. Så har spenderat min tid på toaletten! Känns bättre idag faktiskt men blev hemma från jobbet för igår var det dåligt. Så där missade man typ 1000 kr. SUCK. Otur eller vad?!
Trots matförgiftningen så skulle jag ju flytta igår!
Det gick helt okej och jag lyfte inte så mycket tugnt utan packade mest upp.
Lägenheten är jätte fin! Stooor med mycket ljusa och härliga färger!
Vi har även fulla fonder på den! Vilket betyder att vi kan tappetsera om eller byta golv i alla rum om vi vill för en viss summa pengar! Eller så får vi billigare hyra var fjärde år.
Det är så fint här så tills vidare tar vi billigare hyra.
Det är väl sovrummet som inte har så fina färger! Mycket mörkblåa. Men jag överlever!
Hallen har även stora hål i väggen men det fanns tappet till det så de fixar vi själva!
Idag har vi en hel del att göra! Har knäppt kort på lägenheten innan vi ställde in allt så ska knäppa lite mer då vi har fixat lite här.
Men idag ska vi fixa hönsnät till balkongen så katterna kan vara ute! Sedan en persien, häftpistol, kattsand och säkert lite annat smått och gott!
Längtar till Ikea då jag ska köpa lite hyllor, gardiner och annat fint man kan ha här! Fixa det lite mer mysigt!
Har även en massa kanaler!!! Så ser på 5:an nu. Underbart. Älskling vi krympte barnen visas!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!