Läkemedelsberäkning

Läkemedelsberäknings föreläsning idag... Huvva vad svårt de var! fattade lite hur man ska räkna med sprutorna men thats it! Så må börja plugga de snart.
Innan jag coh Filippa åkte till skolan gymmade vi! Min kropp är helt mör nu efter tre dagar med hårdträning! Men på måndag kör vi igång igen :D
Tomas håller på att göra piroger till mig. Mums!
Imorgon blir det doktorn med min kära fru, sen blåbärspajbakning med Erika och på kvällen fest med kära Filippa och min fru och även min man! Tihi :D
Så längtar tills imorgon!
I helgen ska jag börja plugga och sen på måndag blir det doktorn! Se vad dommen blir.
Usch de snöar ute, jag som vill ha klackskor imorgon!
/ Ida

600 kr

Sa jag att jag fick p-böter idag?
600 kr.. Japp.. Ställde mig utanför en p-zon. Alltid lika roliiiiigt...... NOT.
Har sätt flera bilar stå där så trodde de var OK. Men aja. Bara att betala och se glad ut.
Har nyss diskat. De var en hel del! Kommer sakna diskmaskin då jag flyttar... Antar att de inte kommer finnas någon i min blivande lägenhet.
Förresten! Har fått jätte bra hy! Eller ja, bättre än jag hade förut! Kan de vara citronvattnet?
Har fått ett sådant sug efter citronvatten ibland. Dricker jag inte de 2 ggr om dagen får jag crawings! Men jaa, de är ju ett bra crawing. Jämfört med godis.
De står en godispåse och kollar på mig just nu. Men är inte så sugen faktiskt!
/ Ida

Training

Tränat med Filippa i en timme idag! Brände en massa och tränade upp mina muskler! Har ont redan nu. Träningsvärk imorgon antagligen.
Ska träna då igen! klockan 11.00! Innan skolan börjar.
Idag ska jag laga wook till middag! Med nudlar, kyckling och starksås! MUMMA!

Blocketmänniskor

Har försökt hitta lite studielitteratur! Behöver bara två böcker men de är svårt. Alla människor på blocket vill ju ha pengar i förskott! Glöm de. Postförskott ska de vara.
Hoppas jag får tag i något! Har läkemedelsberäkningsboken iaf.
Imorgon blir det en sväng till Krokom för tröstfika! <3
/ Ida

Summering!

Har ju varit i Lofsdalen sen i fredags så har inte varit speciellt aktiv här!
Ska se om jag kan summera lite!
Fredag
Jag gjorde iaf tentan på fredag morgon (Det gick verkligen piss! Omprov i höst, men då klarar man de med bravur istället!). Sedan åkte jag och Filippa till Friskis & svettis och skaffade gymkort! Duktiga vi är. Sen gymmade vi i typ en timme. Efter de mötte vi upp Annika på stan för lite fika! snackade lite skit och gick lite på stan, sen mötte jag upp mamma som också var på stan så vi fikade och gick också på stan en liten stund! Åkte sedan med henne hem för att vänta på att Tomas skulle sluta så att vi kunde åka iväg till stugan.
Vi kom inte fram fören efter tolv på natten! För vi stannade lite i Sveg och blev lite längre i Krokom och åt tacos.
Lördag
Vi vaknade vid nio tiden, men gick inte upp fören vid tio. Åt lite frukost och drog ut på en skoter tur! vi körde 4 mil, sen stannade vi och försökte grilla. Försökte alltså... De gick ju inte så bra. eller vi fick igång en eld men jag frös så himla mycket eftersom det blåste. Så vi åkte hem till stugan och grillade i kaminen istället!
På kvällen kom Erika, Helen, Malin och Malins kille! Vi spelade en massa spel! Jag och Tomas vann Familje Geni!

Söndag
Tomas och jag bestämde oss för att stanna en dag till i stugan. Så istället för att åka hem idag så drog vi på en 10 mils skotertur! Hur mysigt som helst!
Sen gjorde vi lyxmiddag då vi kom hem! Revbensspjäll, potatisgratäng och kantarellsås! Mumma!
Måndag
Vi städade upp i stugan och åkte sedan till Sveg för att äta lite middag och gå på dollarstore! Handlade en massa ramar och annat fint där! Som jag nu har stoppat mina nya kort som jag fick då jag kom hem i! Kom till Krokom vid tio tiden för att lasta av skotern och var då hemma i Lit vid ungefär halv elva!
En jätte mysig helg i stugan. Känns lite hemskt att komma tillbaka till verkligheten men också skönt! :D :love:
Idag
Vaknade klockan halv sju och gjorde iordning buren till katterna. För innan jag skulle till skolan så skulle jag lämna in mina små bebisar hos veterinären för kastrering!
Kändes så hemskt att lämna dom!
Sen skola hela förmiddagen om mikrobiologi, massa sjukdomar som man kan få med vissa bakterier. Riktigt intressant! Gillar den här kursen starkt!
Åkte sen iväg med Filippa för att gymma lite!
Vi ska gymma imorgon och på torsdag! 3 ggr i veckan blir lätt! ;)
For sedan iväg för att hämta katterna. Veterinären sa att de var ovanligt pigga och att Rasmus hade bara velat haft uppmärksamhet och gosa hela tiden! Mys katterna mina!
Nu ligger de och sover. Oskar är lite seg men Rasmus är mer i farten och pratar för fullt. Längtar tills jag kan ge dom mat! Känns så hemskt!
Imorgon blir det skola hela förmiddagen och sedan som sagt gym. Sen kanske jag ska bjuda över mamma på lite mysfika? Så hon får se vad jag köpt på dollarstore! :D

Tenta ångest!

Har inget att skriva. Pluggar.
Eller jo! tog 4 timmars paus och drog in på stan. Hittade ett par nya vårskor för 133 kr!! As billigt! Sedan tre trosor på cubus (Har typ 10 sånna eller mer :P Nästan alla färger!) och lite hårnålar. Blev inte mer! Fast jag och Tomas köpte godis och åt på sibylla! Fy på oss! Men de är sista fettodagarna!
För på måndag börjar mitt och Filippas hårda liv! Eller ja, medelhårda. Godsaker en gång i veckan och träning minst 3 dagar i veckan! För vi ska nämligen skriva in oss på friskis och svettis imorgon! Duktiga vi är :D
Nää, mer plugg innan jag går och lägger mig. Tenta ångest på hög nivå. Ska fixa kattlådan och städa lite. För imorgon åker vi ju som sagt. Så de vore ju kul om det såg lite fint ut här när man kom hem på söndag!
Puss på er och önska mig lycka till!
/ Ida

Peppapepppapppapa

Idag har plugget gått segt. Har fixat bilder på Fuji istället och en massa annat jag "behöver" göra. Pluggat mer nu mot kvällen. Imorgon kommer de bli så sjuuuukt mkt plugg!
Huvvaaaa. Gruvar mig för den här dumma tentan!
Men på fredag eftermiddag drar jag som sagt till Slagavallen och Erika & Helen ska också med! Ska väl träffa Malin lite också :)
Nää... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Orkar verkligen inte plugga mer tentor. Kanske sätta sig och läsa lite? Jaa, de lät bra! NOT
/ Ida

Jag har inget liv

Idag har det inte hänt mycket. Sov lite för länge men har annars bara PLUGGAT! Försökte göra mig lite avokadosoppa med räkor men hade ingen mix så de blev typ blaskvatten.
I helgen blir det stugan med Tomas! Missar allt party. Men de hinner man väl med flera gånger detta år! Men stugan går bara denna helg. Dumt att de ska krocka!
Gruvar mig för tentan på fredag. Kan typ inget. Ska lägga mig och läsa nu. Imorgon blir det en till hel dag instängd här med böckerna men på torsdag ska jag in och shoppa lite! Plugga lite i skolan innan också! Sen blire plugg hela kvällen för att kunna få G på tentan. PANIK!!
/ Ida

Memories

Den här kvällen vill jag göra om! Har inte haft så kul på länge! Underbart!
<3

Övning ger färdighet

Blev så inspirerad av bloggen att jag satte igång att måla! Inte super bra, men övar jag lite till så blir de nog bättre!

Människokroppen

Pratade nyss med min fruga Annika! Lika trevligt som vanligt. Vi pratar alltid så himla länge om allt och ingenting! <3 Längtar tills jag får pengar så vi kan shoppa och fika lite! Vi ses alldeles för sällan bruuuuuden!
Ska väl sätta igång att plugga lite nu. Jobbigt! Men en eller två gamla tentor borde man ta sig igenom idag!
Gullivers resor var jätte bra! Se den! Rolig och gullig :)
Människokroppen here i come!
/ Ida

Paus mitt i allt!

Nu är jag inte lika sur längre, haha! Jag har svalnat av. Skönt! Nu är jag mer.. Stressad!
Har försökt pluggat och jag blir bara förvirrad! Tror jag förstår hur blodet går från hjärtat och ut till resten av kroppen och sedan tillbaka till hjärtat. Men typ inge mer? Tänkte att jag ska ge det ett försök imorgon då jag är ensam hela dagen! Försöka gå upp lite tidigare!
Ska iaf upp då Tomas åker och kolla om jag fått pengar. Har jag fått de så ska jag ringa veterinären med de bums!
Nu blir det film! Gullivers resor och kanske en kopp te? Hårbrömacka med skinka... Njaaaa, är inte hungrig. Mer sugen. HAr ju också kakor i kylskåpet.
Vi får väl se!
Har målat lite idag! Har verkligen inte målat på år och dar men läste en blogg då hon målade helt underbart! Så blev så inspirerad!
Kolla in bloggen här!
Försökte måla lockigt hår, de blev faktiskt bra! Lägger ut bild imorgon!
/ Ida

Den här dagen kunde inte börjat sämre

Är på så sjukt dåligt humör idag. Vill bara gråta. Irriterad som fan! Kunde inte sova igår för att jag var så irriterad. Täcket låg inte rätt, de var för varmt osv. Nu är jag irriterad på att Tomas ALDRIG vill äta något nytt. Sa att vi kan äta en jätte god pizza soppa. Innan han ens fick veta vad de var i sa han: BLÄ!
SÅ JÄLVA STÖRIGT! Så sa att de var bacon och bara sånt han gillar i. Men NAMNET lät äckligt. GRRR!!!
Längtar till onsdag då jag förhoppningsvis ska shoppa lite med syster och mamma! Behöver lite egen tid och mys! Tycker synd om mig själv, gud vad patetisk jag är!
Nu ska jag duscha.. Vill duscha själv men nää. ÅHHAAHHRRGGGG
Idag vill jag vara ifred...
/ Ida

Smärta

Gud vad ont i kroppen jag har efter skoterturen igår! Tror jag sträkt en muskel i högerarmen eller så ligger en nerv i kläm! Kan nämligen inte lyfta den!
Katterna har hållt mig vaken typ hela natten och morgonen. Längtar sååå till pengarna och kastreringen. Hoppas bara de fungerar! Annars blir det öronproppar for ever!
Idag ska jag försöka ta tag i plugget! 5 dagar kvar till tentan och jag fattar nada! Så måste få grepp om detta känner ja! Rolig söndag :P
Bra Julia! Får jag pengar imorgon kör vi onsdag! Men du, kan du ta med dig katt transportburen som ni har på vinden? Ska ju frakta katterna till veterinären förhoppningsvis i veckan och har ju bara en! :P
/ Ida

Pengar till mig!

Csn har fattat beslut, och på måndag får jag lite över 10.000! Jippie! Då ska jag köpa lite saker och boka tid för kastrering till katterna! `
Julia, vill du gå på stan med mig i veckan och shoppa lite :D ?
Idag var pappa och jag ut på en skoter tur! 8 mil kom vi! Eller ja, fick ju soppatorsk i Aspås! Haha! Så de var bara att samåka en skoter och hämta bensin för att sedan åka tillbaka och tanka! Segt! Men härligt var de. Pappa och jag brukar åka ut varje år och de är super myisigt!
Igår var de ju som sagt fest! Vi började hos Filippa där jag träffade hennes Sthlms vänner, jätte mysigt och roligt var de! Sen drog vi vidare till Olearys och dansade tills jag och Tomas åkte hem med Helen som så snällt skjutsade oss! Tack igen Helen!
Nu är det bara plugg framöver som gäller! Känns segt! Men de skall göras! Så svårt ska de väl inte vara att klara den här kursen, eller!? Läkemedelsberäkningen känns ju lite svårare! Som kommer börja om en vecka typ!
Ha en fortsatt trevlig helg!
/ Ida

Tihihih

Just ja! De är jätte många som har börjat läsa min blogg dagligen! De är väl roligt antar jag! Men vilka är ni?! :D
Nu får jag lite press att skriva känner jag! Haha!
Just ja, citronvattnet och sängen!
Skriver mer imorgon då jag vaknar! Ska komma på någe roligt ämne att snacka om! Tihiihihi
/ Ida

Vaxproppen, borta!

Jaha, Scrubs på tv:n och Tomas har gått och lagt sig tidigt som vanligt! Tvingade han at tvara uppe och se Evan den allsmäktige med mig iaf!
Katterna är super busiga och springer runt, störigt. Och gnäller! Längtar tills dom är kastrerade och lugna. Hemskt egentligen! Haha!
Jaha.. Blev inge jobb imorgon! De blev ingen kurs för personalen. Skönt! Då kan jag sova.
Innan jag åker till Krokom imorgon så måste jag sätta på en till diskmaskin, mata katterna och städa deras låda. Även ta ut soporna. Detta får inte glömmas! För dom ska INTE med till Krokom. Skönt att INTE bli väckt någon natt..
Nä! Ska ta mig ett glas citronvatten (Glömde de imorse) och sen försöka lägga mig. Ska ju gymma och plugga imorgon innan festen så ska väl upp någorlunda tidigt ändå, säger ja nu ja! :P
Förresten! Har haft en vaxpropp hela veckan, har aldrig haft de och de var verkligen super störigt! Gick iaf till apoteket idag eftersom jag insåg att detta inte kommer försvinna av sig själv! Köpte lite ravaxör eller vad de hette och nu hör jag igen! Härligt! Tummen upp för de :)
Var även och fikade på tings (Där jag aldrig varit förut!) med Bella, Josse, Rossa och Filippa! As mys som vanligt! Fast Josse och jag är alltid så dryga! HAHA! Försökte skriva lite inspirerande kort men de var svårt!
Fick även höra världens gulligaste grej av Tomas idag! Vi var på Ica maxi och jag stod och luktade på kycklingen (DEN LUKTAR JU SÅ GOTT!). Då säger han:
- Vad fin du är idag!
- Haha, va? Tack.. Vadårå?
- Näää, du är bara jätte fin!


De gjorde verkligen hela min dag! Att en sån kommentar kan göra en så glad och så kär! :love:
Ska krypa ner hos min man och kramas lite nu! Sov sött alla, för de ska jag! :D
/ Ida

Hemmaplugg!

Gud vad slapp jag är! Har suttit och pluggat hemma idag istället för att gå på föreläsningen om njursystemet. Kände att det behövdes! Men råkade ändå somna till typ halv tolv! Dumma mig! Ska snart in till stan på fika! Men innan dess ska Filippa och jag gå lite på stan!
Sen måste jag plugga!
imorgon blir det jobb! 08.30 - 12.30. Hoppas jag orkar gå upp! Men de gör jag nog! Ska ju iväg och leka med alla söta barn!
nää, göra sig iordning kanske?
/ Ida

51/60

Bra dag idag! Känner mig helt.. harmonisk! Fick 51/60 på tentan! As nära ett B! Känner mig riktigt stolt över mig själv! Och nu har jag gett mig fan på att jag ska klara anatomi och fysiologi tentan!Sitter med en gammal tenta nu medan jag sneglar lite på halv åtta hos mig! Sen är det ju sveriges mästerkock.
Filippa och jag gick på stan lite, visade henne skorna jag vill ha! Ska springa dit då jag fått pengar och köpa dom! Testat och allt! Tihi! Dom kommer säkert vara slut :P HAHA!
Sen vart det lite klinisk kemi, och hemfärd! De var extra pris på Ica maxi idag! 10 kr för werhters orginial och hjärtan! Så köpte lite till Tomas och mig!
Nu sitter jag och dricker lite citronvatten! 3 dagen, ingen skillnad! Inte för att jag förväntat mig de efter 3 dagar, men ändå haha! Hoppas att huden blir bättre!
Snart ska jag duscha också... Men vattnet är kallt! Så vi måste vänta tills de blir varmt!
På fredag blir det fest för Filippas kompisar från Sthlm kommer! Filippa och jag har inte festat på år och dar! Ska bli as kul!! :D
/ Ida

What to do with it?

Jag har så mkt jag vill göra!
  • Gå till frissan! Behövs verkligen...
  • Köpa lite smink! Mitt börjar ta slut och bli gammalt!
  • Köpa nya skor! Yes! Mina tre andra skor har ju som sagt en massa hål i sig! Så behöver nya. Men nu när det är så mycket slask ute så känns det onödigt att köpa ett par fina tygskor som kommer förstöras! Kanske borde inverstera i ett par gummistövlar?
  • Kastrera katterna! Verkligen ett måste eftersom dom kissar i fotöljen och lite här och där! Blir nog prio ett... Även vaccinera Rasmus och märka!
  • Skaffa gymkort! Tränar mycket hemma nu, men ett gymkort skulle sitta fint på friskis & svettis!
  • Lite fina vårkläder! Helst klänningar, inte viktigt men vill haaa! Haha!
  • Köpa lite inredningsprylar till den kommande lägenheten!
Japp. De är nog de! Nu gäller det bara att prioritera pengarna och göra en eller två saker varje månad! Resten av den här månaden blir det: Kastrera katterna och skaffa gymkort, eller frissör.. Vet inte än! Men tror de blir gymkort! Så jag och Filippa kan sätta igång någon gång!
Nu ska jag sova! Hoppas inte jag blir väckt av katterna som väcker mig varje mogron mellan 05.40 och 05.50. Dödar dom snart xD Alltid Oskar som börjar! GRR. Snart får dom sova ute!
/ Ida

Jag lever på ett rosa moln

Efter mycket om och men, mycket samtal så fick jag godkänt på kursen! Och inte med sämsta resultatet heller! Ett C! Så nästa vecka förväntar jag mig pengar av CSN! :D
Tänkte plugga lite ikväll nu när jag fått tillbaka ambitionen. Kändes lite mörkt idag då jag bara satt och deppade.
Kom nyss hem från Eastern. Tomas och jag firade med bufé! Massa sushi, mumma!
Sedan gick vi till dinsko och jag har hittat ett par så söta skor!
Har ju inga vår skor för alla mina är hål i! Vad tycker ni, ska jag sattsa?
299 :-
/ Ida

Hjälp mig!

Ringer runt och runt för att försöka fixa detta. Har seriöst panik. Får som ingen hjälp! Vad är detta?!

SÅJÄVLAFITTFÖRBANNATLESS

Jag är så jävla FITTFÖRBANNADKUKHELVETETSFANSKAP!!!! AHH!!!!H!H!!HH!H!
Jag var inte på en metodövning och nu vet jag inte okm jag fick G på tentan. Men de spelar ingen roll! För han man missat en jävla fuck metodövning (HJÄLP ATT ÄTA!!! MATA VARANDRA) så har man inte klarat kursen!!!! De skojar med mig?! Ska jag inte få pengar för att jag låg hemma sjuk och inte kunde gå på en lektion då vi matade varandra?! De är ju inte sant. Jag gråter. Är så arg!
DÖÖÖ!!!!!
Seriöst, jag pallar inte mer! Måste få de där pengarna! De här går inte! KAN JAG BARA FÅ MATA NÅGON SÅ JAG FÅR G!?!??!?!

Bra vana!

Nyss hemkommen från ett springpass! HÄRLIGT!
Även tränat på pilatesbollen! Hittade en sida som hade as bra tips hur man tränar hemma!
Sen ska jag testa en grej! Gick in på en sida med : Saker du borde göra till en vana. Dricka citronvatten var en av dom! Så ska testa de i 6 veckor och se ifall jag vill göra det till min dagliga vana att dricka det varje morgon och kväll! Varmt eller kallt!
Här är tio fördelar varför man ska börja!
  • 1. Bra för magen 

    Lemon kan lindra många matsmältningsproblem när det blandas med hett vatten. Dessa inkluderar illamående, halsbränna och parasiter. På grund av mag-kvaliteter citronsaft, symtom på magbesvär såsom halsbränna, uppsvälldhet och rapningar är lättad. Genom att dricka citronsaft regelbundet, är det tarmarna hjälp att eliminera avfall mer effektivt. Lemon fungerar som en blod renare och som ett rengöringsmedel. Intaget av citronsaft kan bota förstoppning. Det är även känt för att lindra hicka när konsumeras som en juice. Citronsaft fungerar som en lever tonic och hjälper dig smälta maten genom att hjälpa levern producera mer galla. Det minskar mängden slem som produceras av kroppen. Det är också tänkt att hjälpa lösa gallsten.

  • 2. Utmärkt för Hudvård 

    Lemon, som är en naturlig antiseptisk medicin, kan delta för att bota problem med huden. Lemon är en C-vitamin rik citrusfrukt som förbättrar din skönhet, genom föryngrar huden inifrån och på så sätt få en glöd i ansiktet. Daglig konsumtion av citron vatten kan göra en enorm skillnad i utseendet på din hud. Den fungerar som en anti-agingåtgärda och kan ta bort rynkor och pormaskar. Lemon vatten om de tillämpas på de arealer för brännskador kan tona ärr. Som citron är ett kylmedel minskar den brännande känsla på huden.

  • 3. Aids i Tandvård 

    Citron vatten används i tandvården också. Om färsk citronsaft appliceras på områden av tandvärk, kan det hjälpa att bli av med smärtan. Den massage av citronsaft på tandköttet kan stoppa tuggummi blödning. Det ger befrielse från dålig lukt och andra problem med tandköttet.

  • 4. Botemedel halsinfektioner 

    Lemon är en utmärkt frukt som stöd i kampen mot problem i samband med halsinfektioner, halsont och halsfluss eftersom det har ett antibakteriellt egendom. För halsont, späd en halv citron med hälften vatten och gurgla ofta.

  • 5. Bra för viktminskning 

    En av de stora hälsofördelarna med att dricka citron vatten är att det banar väg för att förlora vikt snabbare, vilket fungerar som en stor viktminskning åtgärda. Om en person tar citronjuice blandat med ljummet vatten och honung, kan det minska kroppsvikten också.

  • 6. Kontroller högt blodtryck 

    Lemon vattenverk underverk för personer med hjärtproblem, tack vare sin höga halten av kalium. Företaget kontrollerar högt blodtryck, yrsel, illamående samt ger avkoppling för kropp och själ. Det minskar även mental stress och depression.

  • 7. Bistå vid härdning Andningsvägar Sjukdomar

    Citron vatten hjälper till att bota andningsproblem, tillsammans med andningsproblem och återupplivar en person som lider av astma.

  • 8. Bra för behandling av Reumatikerförbundet 

    Lemon är också ett diuretikum och därmed citron vatten kan behandla reumatism och artrit. Det bidrar till att spola ut bakterier och gifter ur kroppen.

  • 9. Minskar Feber 

    Citron vatten kan behandla en person som lider av förkylning, influensa eller feber. Det bidrar till att bryta feber genom att öka svett.

  • 10. Fungerar som en blod renare 

    De sjukdomar som kolera och malaria kan behandlas med citron vatten eftersom det kan fungera som en blod renare.


  • Sedan har jag fått tid på röntgen och ultra ljud och jaa, röntga handen! Blir nog troligtvis en operation. De nicea med de är ju att Tomas kommer få diska! Ni kanske kom ihåg hur jag fick katterna? Eller ja, Oskar. Diska för resten av mitt liv. Men med en hand i bandage kommer de inte gå! De kommer inte gå att skriva så bra i skolan heller... hmm hmm
    / Ida

    Plugga.. Eller inte

    Sökt sommarjobb till:
    Frösözoo
    Ica Maxi
    Ica Kvantum
    yes, de har jag ringt till! Hoppas dom hör av sig så fort som möjligt!
    Jag som skulle plugga nu.. Såg att de kommit ut en massa nya avsnitt av både desperate housewives OCH Greys anatomy... Måste ju titta lite!
    / Ida

    Illa!

    Råkade visst somna om till  nu (11.40). ILLA! HAha!
    Men nu ska jag ringa på lite sommarjobb och plugga!
    / Ida

    Döv

    Jag har en vaxpropp i ena örat. As störigt! Nästan helt döv.
    Glömde tvätten igår! Skiiillllaaattt! Så håller på att tvätta om den.
    Jag vet, klockan är 07.23 och jag är vaken på min LEDIGA dag... Tomas väckte mig och sa de där om tvätten (han skulle till jobbet) och katterna hade redan väckt mig klockan 05.45 som dom har gjort i 5 dagar nu. Så kunde helt enkelt inte somna om. Ska göra ett nytt försök snart tror ja. Annars blir jag en zombie. Somnade så sent igår.
    De står på schemat att vi ska få veta tentan på onsdag. Kan dom bara ge oss resultaten!? Blir galen. Känns inte bra detta.
    Bakade kakor igår. Ville ha dom för stunden men inte nu. Tänkte försöka träna idag! På pilatesbollen eller ut och springa lite. De är ju så fint väder. Eller nu iaf..
    Nä! Man kanske ska lägga sig lite?
    / Ida

    Skoter tur

    Igår vart de skoter tur med familjen! Sitta på isen och bara mysa! Grilla & sola. Sen åkte jag och Tomas på en skotertur själva. Jätte mysigt!
    Idag har jag försökt pluggat men får ångest, de är så himla svårt!
    Lagar mat. Rostad potatis, pepparsås och revbensspjäll.
    Imorgon är jag ledig. Då ska jag plugga och söka sommarjobb! Får kanske veta tenta resulatet då. Så antingen är jag skit sur eller jätte glad!
    HOPPAS HOPPAS!
    Behöver de verkligen
    / Ida

    Flytt!

    Glömde skriva att jag ska flytta! In till Östersund! :D
    I april säger vi upp lägenheten och flyttar i juli! Längtar som ett as! Ska bli så roligt. Kunna gå till skolan och affären, vara med folk sent på kvällarna och framför allt kunna vara ute och supa och sen ta sig hem lätt!
    Vi ska ha en läegnhet på minst 55 kvm och hyra på mest 6000 kr, helst mindre!
    Vill typ redan börja packa undan saker bara för att jag är så exalterad! Mamma och jag ska på Ikea innan och köpa hyllor, tavlor och ramar! För lägenheten jag ska till nu kommer jag stanna  i Minst 3 år till!
    Får också veta resultatet på tentan på måndag, eller lärarna säger de iaf!
    NERVÖS.
    / Ida

    Kalops

    Gör just nu kalops och det luktar himelskt!
    Skulle plugga idag som alla andra dagar men har man ens öppnat boken? NÄE!
    Ska se filmen Buried ikväll. Handlar om en kille som blir levande begravd i... Öknen tror ja och ska försöka ta sig ut! Blir nog spännande. Men innan jag kan unna mig de måste jag ta tag i BÖCKERNA! Ska ju lära mig alla nervsystemen! Och imorgon på dagen kommer jag inte hinna de för då blir det skoter med familjen och älskling! sitta på isen och grilla fläsk! MUMS!
    Så hoppas på as fint väder med mkt sol!
    Känner mig seg idag. Lite ont i huvudet och bläää. De suger.
    Nu ska potatisen i grytan!
    / Ida

    GRR!!!! @£¤!!%¤

    Dagen började bra men nu är jag arg!! Jobbigt, hatar att vara arg!
    Men beter man sig som en jävla #""%%%%%###&&&//%¤! så har jag fan rätt att vara arg!

    Flickvän #1

    Tror jag börjar bli sjuk!
    Har ont i huvudet, känner mig helt slut och mina ögon svider. Som om jag vore super trött men det är jag egentligen inte!
    Aja, var i skolan en stund. Skit tråkig föreläsning.  Och nu bakar jag semlor till min man som kommer hem snart! Tänkte överraska han lite såhär på fettisdagen! Jag vet, världens bästa flickvän!
    Imorgon blir det fika med Filippa och Annika efter skolan <3
    Nu ska jag ska plugga lite granna!
    Tänkte klara webct tentan idag!
    / Ida

    Mitt allt

    Även fast han gör mig arg ibland och kan vara en riktig liten retsticka så älskar jag han så mycket. Han är det bästa som hänt mig.
    Imorse blev jag väckt av en stor kram och massa pussar. Tomas skulle iväg på praktik och var jätte gosig. Han lämnade mig helt kär i sängen!
    Varje kväll innan vi ska sova i 3 år nu har vi pussat varandra. Innan någon åker eller då vi vaknar pussas vi.
    Vill aldrig sluta med de! Bästa sättet att vakna och somna på!
    Trots att vi nu slutat dela täcke och har ett varsitt ligger vi fortfarande och håller om varandra.
    Han är mitt allt :love:
    Gröna lund i somras - Kärlekstunneln
    Trots att vi var jätte blöta för att det regnade hela dagen och frös jätte mycket så hann vi ändå med lite mys i kärlekstunneln! :)

    Somnade om tillslut imorse och vaknade med ett leende på läpparna. Detta blir en bra dag!
    Ska baka lite semlor till han tills han kommer hem! Det är ju ändå fettisdag! Men först skolan i några timmar och lära sig lite om klinisk kemi!

    Kattkräk

    Usch, Oskar kräktes nyss! As mkt också! Men innan han kräktes så lät han as rolig! De lät precis som att han sa OJ OJ OJ. Han fick en såndär mörkröst som man ser katter på "youtube" ha! hahaha :P
    Idag var de en liten stund i skolan. De var seminarium och jag fattade inte ett piss! Panik! Så gick hem och pluggade i några timmar! 78 rätt på webCT tentan fick jag. 2 rätt och jag har G och slipper göra den igen! Men tänkte nog göra de ändå! As bra träning. Men insåg idag att jag måste öva mer på nervsystemet!
    Får veta om jag klarat tentan INTE nu på onsdag utan nästa. Suck! Att man ska behöva vänta så länge. Vill veta dommen nu! Ifall jag får pengar eller inte.
    Jobbig sits!
    Nu blri det Nu blåser vi Sverige sedan lite mer plugg och sängen! Skola 11.15 - 17. 00 imorgon om klinisk kemi! Låter... Kul
    / Ida

    You spin my head right round right round

    Tomas är i stan. Och jag har super tråkigt! Idag hann jag iaf med lite gym med mamma här i Krokom! Kommer säkert ha jätte träningsvärk imorgon men de var de värt! 13.00 ska mamma och jag rida i Ås! Ska bli kul!
    Sen har jag varit lite hos Erika & fikat lite! :)
    Hon hade så många fina stora bilder som hon framkallat! Så fint och personligt.
    Hoppas jag klarade tentan och får pengar på torsdag! Så mycket jag skulle behöva göra. Hatar att vara fattig! BLÄ

    Har köpt vitlöksdipp, morötter och chips! Ska fetta lite idag tänkte jag!
    Skulle också plugga men vill verkligen inte. Känner inte för de alls. Är trött!

    / Ida

    Nyttig, eller?!

    Hade 30 mins lektion idag! Meningslöst, JA! Men aja, efter de så gick jag till Berners i de blåsiga vädret och hämtade bilen. För första gången sen jag började köra bilen blinkar inte bromslampan! Kändes mer som att de var fel på bilen nu!Haha!
    Sen åkte jag på Ica maxi för att handla frukt och grönsaker. Kände mig så duktig då jag åkte därifrån utana tt köpt något gott. Så kommer jag hem: I kylskåpet ligger en diggestive choklad! Tomas köpte de fast han inte gillar de bara för att han inte skulle äta upp de innan jag kom hem! Gud vad sött!
    Så nu mååååååste jag ju äta upp den :P Haha!
    Typiskt!
    Nu ska vi laga mat! Blir lyx middag! Fläskfilé, rostad potatis i ungen (5 kg för 25 kr på Ica maxi) och pepparsås! Ska även göra en god avokadosallad! :D
    / Ida

    Plugghästen

    Gjorde WebCt tentan idag igen! 43/100, bättre än igår iaf! Man ska ju ha 82/100 för G. Och jag googlade tom den här gången! Helt sjukt! Aja, de är bara att plugga på som en gris!
    Varje dag ska den göras!
    Imorgon är det sovmorgon! Puls och blodtryck föreläsning är det som gäller 13.15. Men jag ska inte ta sovmorgon! Upp och plugga!
    Sen ska jag hämta bilen på Berners!
    Nä nu blire en macka och kolla på fuskbyggarna med mitt te!
    Köpte en av god skinka förresten på Ica maxi häromdagen! Lönnebergsskinka, peppar! As god! Inte så dyr heller :)
    / Ida

    Megamind!

    Såg nyss filmen Megamind! Säger bara en sak: KÄRLEK!
    Will Ferrell är min gud!
    Skrattade nästan hela filmen!
    Nu blir det nog lite Halo 3 med Tomas, sen Sveriges mästerkock och slutligen fuskbyggarna!
    Vad hände med plugget?
    Tar de imorgon ;) Eller nu.. Hmm...
    / Ida

    Loca loca loca

    Vaknade av Tomas klockan halv tio. Han gick ju och la sig tidigt och sov hela natten. De gjorde inte jag. Så jag somnade om igen tills han väckte mig halv tolv! Skit, inte bra. Nu kommer jag inte kunna sova inatt heller!
    Har nyss varit ute i det fina vädret! Gick till Brevåg skylten och sen gick jag ut på isen då jag skulle tillbaka. Ungefär 7 km blev de! Är helt slut men känner mig så fräsch!
    Snart blir det matlagning! Eller ja, värma mat. Korvstroganoff sen igår och en massa sallad, mums!
    Imorgon är det skola! Då får jag äntligen träffa Filippa som jag inte sett sen i måndags! Haha!
    De blir lunch ute då! En sallad på Daffys, mumma!
    Puss!

    Victoria´s secret fashion show

    Nu blire lite fashion show!
    Fan vad snygga dem är! Tänk om man hade en sån kropp!
    Adriana Lima är ju lugnt snyggast!

    Snygga underkläder! Vill ha!

    It´s the start of something new

    Var nyss ute och gick i mörkret med Tomas! Vi gick säkert en 6 km iaf!
    riktigt härligt måste jag säga!
    Idag skulle jag fika men de blev inte av för jag var tvungen att hämta Tomas tidigare på stan. Vi har nämligen lämnat in ena bilen på Berners!
    Imorgon är det mer hemma plugg sen lektion på torsdag!
    Nu blir det te och mys framför soffan!
    Idag började de, nu jäklar! :D
    Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!