Måndagen den 31 oktorber 2011

Hade skola idag men blev hemma då jag börjar känna mig sjuk!
Har försökt gett mig på hemtentamen som öppnade idag. Men den är inte som förra då man kunde se vad man gjort för fel/rätt. Nu får man se hur många rätt man hade sen inge mer. Så den känns jätte omöjligt. Suck! Måste låna lite böcker eller ta hjälp av lite klasskompisar om jag inte klarat de innan torsdag iaf! Men man kommer långt med internet och lite te!
Igår var Tomas och jag och åt på Eastern Palace och sen gick vi på bio och såg In time! Den var bra, man började verkligen fundera hur man spenderade sin tid!
Anledningen till att vi myste så mycket var för att Tomas EGENTLIGEN skulle åka bort idag och vara borta i två veckor! Men nu blev det ändrat och han kommer hem ikväll, åker bort imorgon och är borta till torsdag/fredag. Sedan ska han och jag ta oss till Krokom och hälsa på mina släktingar som kommer från Sthlm på onsdag! Dom sak väl säkert hit också och se hur vi bor!
Halloween festen i lördags var lyckad! Har lite bilder som jag ska försöka lägga ut sen!
Nu ska jag dricka lite te och se på tv och sen ge mig på hemtentan igen! sen blir det nog att läsa böcker och ta hemtentan imorgon igen!
Får se om det blir skola imorgon! Känns onödigt om jag känner mig sjuk och vill bara sitta med hemtentan!
Men har ett obligatoriskt moment som  jag måste gå på iaf. Men de är på eftermiddagen!

Mardrömmar

Då var köket städat! Puuhh.. Bara de rummet var jobbigt! Vi städade ju  nyss, fattar inte att det redan är stökigt överallt!!! Får ta vardagsrummet imorgon innan folk kommer! Ska tvätta också. Kommer bli fullspäckad dag imorgon!
Har suttit och kollat på olika recept! Ska ju laga trerätters i Krokom! Och har äntligen bestämt mig vad jag ska göra! Men kan inte skriva de här för då ser Julia! Haha! Så ni får bilder och recept på det senare!
Tomas skulle komma vid halv fyra. Då blir det en snabbvisit på affären & systemet och sen fort till Krokom då min efterrätt ska stå i 2 timmar!! Stressigt!
Fult väder är det också ute idag. Bläää.
Har inte ätit något idag än. Har typ smaskat på lite choklad och sånt så har helt glömt bort frukosten! Haha! Får äta något litet snart så jag håller mig till klockan sex!
Inatt drömde jag en riktigt läskig dröm! Tomas pappa hade dött och vi skulle få ärva ett hus som han tydligen hade undangömt? Så vi åkte dit för att kolla på de. De var jätte stort och fint men de var alldeles för mycket sängar!! I varje rum fanns det typ fyra sängar.
Då vi gick ner i källaren för att kolla såg vi att dörren stod öppen och det var såklart jätte dåligt väder ute (regn och åska). Tomas sa att den här dörren ska vara låst. Och då började vi höra ljud från övervåningen. Och de var ju bara vi där!
Sen vaknade jag. Men de var verkligen jätte läskigt! Allt byggdes som upp! Så feg som jag är så får jag för mig att de är någon inne hos oss så jag väcker Tomas som får hålla om min ett tag så jag ska känna mig trygg!! Känner mig som en liten femåring! Haha.
Detta har också hänt en gång förut och i förrgår! Hatar att drömma så mycket skit!
Sen drömde jag typ vidare på drömmen men då skulle vi bo i en grotta? De var inte lika läskigt men blä.
Tomas åker ju bort på måndag i två veckor. Hur ska jag ,lill-fegisen, klara av att bo själv så länge?
Julia kommer och ska bo här någon dag!
Sen hoppas jag mina kompisar kommer och hälsar på!
Måste göra mig iordning nu så jag är klar till Tomas kommer så att vi bara kan åka!
Måste sy min maskeraddräkt i Krokom också! Har nålat och fixat den redan!

Torsdagen den 27 oktober 2011

Ska snart iväg till skolan för lite ergonomi part 2! Vi ska lyfta varandra med hjälp av hjälpmedel denna gång! Kuul!
Ska ta med mig lite muffins till mig och Anna, försöka muta henne med de så hon kommer på lördag! Tihi!
Har nålat min dräkt nu iaf så på imorgon blir det till att sy i den! Tror faktiskt jag fick till den helt okej! Ska bara klippa lite i kjolen men sen ska de vara klart!
Måste på systemet imorgon innan jag ska till Krokom. Ska ju bjuda familjen på tre-rätters så affären är också ett måste! Men vet inte vad jag ska bjuda på än.. Hmm.. Får fundera  lite på de! Några förslag?
Måste också boka tvättid innan jag går till skolan! Jag och Tomas missade ju tvättiden i tisdags!! Grr! Vi som har så myyycket att tvätta.
Ser inte framemot att cykla till skolan. De regnade imorse och nu ser det bara kallt ut! Känns konstigt att de inte är snö än!! Men skönt visserligen, men skumt!
Julia kommer hem idag!! WIE!

Tacopaj!

Nyss gjort tacopaj! Den ser faktiskt riktigt fin ut! Allt gick så enkelt vilket är väldigt ovanligt då jag ska göra något "avancerat" därför är jag rädd att den ska smaka äckligt! Haha!
Här är receptet iaf!
De dumma är att jag vet inte när Tomas kommer hem! Han har glömt sin mobil här hemma och är fortfarande kvar på jobbet! Pajen är klar om ungefär 10 minuter så vi får väl se om jag får börja på den själv!
Vore lite tråkigt, men är så himla hungrig och har iaf väntat tills nu! Han skulle lika gärna kunna komma hem vid åtta! Men hoppas han kommer snart!

Project runway nästa?

Haha jag är bäst. Fick hem min halloweenklädsel idag. Ska ju vara den där piraten. Både jag och Julia tycker att de ser ut som att jag har faketuttar och det ser helt enkelt inte bra ut i bröstpartiet! Så jag bestämmer mig för att klippa till V-ringning. Och ja... Jag borde inte vara med i project runway för nu blev det värre!!! Så vi ska försöka sy i den på fredag i Krokom och blir det inte bättre får jag nåla fast den i Bh:n och visa mkt tuttar. Haha inte bra! Och nu kan jag inte lämna tillbaka den heller! Äsch. Man är väl rik? NOT...
Klarade iaf examinationen idag!!! Fick göra en intramuskulär injektion. Missade lite saker som tex att ha handskar men kom på mig själv och fick ett G! Är stolt över mig!
Imorgon blir det ergonomi del 2 och muffins med Anna! Sen tar man låååång helg! Längtar till på lördag fast min dräkt är super ful. Vill egentligen ha en av mina andra klänningar som är snygg i ryggen men då använder jag inte min klänning som jag köpt! Så nu ska jag få den snygg! Haha! suck

Dumma mig!

Ge mig styrka till att plugga! Har skrivit upp allt de viktiga så nu är det bara att öva de praktiska om och om igen men jag gör det inge! Orkar inte packa upp allt och börja. Haha! Tänkte jag skulle göra de då Tomas kommer hem och kan vara min patient! Men de är ju om någon timme så då skulle jag lika gärna kunna plugga lagar, dokumentation och en massa annat! Men nej, sitter här vid datorn och framför tv och blir då inte smartare av de!
Dumma lata mig!
Nu ska jag gå igenom allt en gång iaf! Sen ta en paus och sen en gång till! Ska klara detta för palla omprov!
Förresten en störig sak! Trycker ner mig text så att det ska bli mellanrum men de blir bara de här och inte i bloggen. As störigt! Så tror inte att jag är för lat för att trycka enter två gånger! Haha, de är min blogg som är cp!

Nattligt besök!

wiiie! Tomas kommer hem inatt! Skumt?
Sedan ska han jobba imorgon bitti. Fattar ingenting men han hade inte tid att prata och jag är bara glad att han kommer hem! Lär ju bli livrädd då han låser upp dörren inatt! Haha!
Kollar på 2 1/2 män och dricker min andra kopp med te!
Katterna drar sin tass på golvet som att de nyss har kissat och ska täcka över de. Känns inte bra! Tror jag ska städa kattlådan nuu!

Självdisciplin

Försökte verkligen plugga men de gick inte! Varför är jag inte mer stressad?! Åh vad jag hatar mig själv just nu! Men orkar verkligen inte.
Har kokat lite te och myser ner mig framför tv:n. Då är de svårt med självdisiplin! Bestämde mig helt enkelt för att jag ska plugga hårt imorgon istället! Tvätta och plugg, kul dag...
Seg kväll däremot. Vill gosa med Tomas..

Nervöös!

Mycket träning inför examinationen på onsdag idag! Känns verkligen som att jag kommer missa minsta lilla grej! Men tog med mig en massa kanyler, sprutor, katetrar osv hem så jag kan öva öva öva!
Ikväll ska jag skriva upp exakt vad jag ska göra innan varje moment! En liten fusklapp som man får ha! Och sen se lite film och andas! Imorgon blir det tvättning och träna på allt praktiskt! Är as nervööös!
Men pepp inför lördag! Hoppas lite mer folk blir pepp nu när jag är jätte pepp! KOMIGEN FOLK!

Måndagen den 24 oktober 2011

Jaha, Tomas fick ett samtal igår kväll av chefen hans som sa att han skulle iväg och resa imorgon, IGEN! Så nu ligget jag här ensam, IGEN. Men thats life! De suger bara att han ska vara borta typ hela veckan för nästa vecka åker han söderut i TVÅ veckor.
Bara börja vänja sig att vara själv då hans jobb kräver att han åker mycket. Men det är super triiist. Helst eftersom jag hatar att laga mat till bara mig! Skit tråkigt, så de brukar för det mesta bli något färdiglagat eller latmaskmat som potatisbullar!
Idag ska jag inte bara ligga i sängen, nej nej! Ska till skolan vid ett tiden och träna uppe i metodövningsrummen inför kommande examination på onsdag! Sen ska jag försöka lösa ett litet problem jag har! Börjar få slut på kattmat och vi brukar köpa en 10 kg säck för den är billigast i längden. Men nu är det så att jag har ingen bil. Visserligen är det inte super långt till affären men jag orkar knappt lyfta säcken TILL kassan. Så det är inget alternativ att gå hem med den. Antingen måste min kära mor komma in till stan så hon kan hjälpa mig eller så får jag köpa en mindre säck... Maten räcker iaf till onsdag så de tåls att tänka på! NEJ just ja! Kom ju på en as bra sak! Haha!! Har ju roayl canin allergimaten kvar! En liten påse. Se på fan, den kom till användning ändå! Wiie! Då kan storpåsen vänta tills Tomas kommer hem.
Sen måste jag öva, öva och öva inför examinationen hela dagarna! I pauserna blir det nog mycket film och serier! Känner på mig att jag kommer ladda ner i förväg nu när jag är ensam och se! Har en massa 90210 iaf!
Har skola 3 ggr den här veckan och börjar runt 13.00 alla dagarna. Så har typ redan vänt på dygnet. Inte bra då nästa vecka är tidiga mornar och sen är det praktik!
Mina släktingar kommer i helgen också! Typiskt att dom jämnt kommer då Tomas är borta! Får se om vi hinner till Krokom en sväng tillsammans innan han åker! Annars åker jag dit sjääälv!
Upp och äta lunch, göra sig iordning och sen skola!

Pirat!

Ska hålla i halloween fest på lördag!! KUL!!
Ska vara lite ambisiös och köpa dräkt iår! Blir nog denna:

Torsdagen den 20 oktober 2011

Jätte mys middag igår! De måste verkligen göras om!
Just nu sitter jag och kollar på klockan, tycker den är lite väl mycket då jag inte ätit frukost eller gjort något vettigt än!!!
Ska plugga en massa idag! Göra lite farmakologiprov, gå igenom bäddning & personlig hygien som vi har imorgon och skriva upp allt viktigt inför examinationen nästa vecka!
Gör jag de kan jag vara lite mer ledig i helgen och bara öva praktiskt till examinationen!
Jag planerar nämligen utgång på lördag! Vore kul!
Men jag och Tomas har inte myst på länge så de vorde ju mysigt att bara vara vi också! Han kom ju hem igår så ikväll blir det paranormal activity 2!
Sen nästa helg får jag se om jag vågar pallra mig iväg till bion och se trean! TveksamT!

Onsdagen den 19 oktober 2011

Wihhoo, fick min mens igår! Skönt då den har krånglat!! Så känner mig super lättad, Tomas också!
Fille kom hit igår vid fem! Innan de spelade jag heroes med Erika och Elliot, ska spöa dooom!
Vi kollade på en film som jag komihåg läskig men nää, den var inte de! Och åt en massa skit! Myyys! Gjorde även pannkakor och kunde konstatera att vi sööög på de!
Idag har det blivit slapp! Köpt ett par nya skor till Fille har vi gjort iaf!
Snart kommer Josse & Frida hit! Då blir det middag och mys på hög nivå som jag och fille planerat!

Tisdagen den 18 oktober 2011

Yes, idag var jag super duktig och försov mig! Är inte så chockad då jag somnade super sent igår. Men då jag kollar ut så inser jag att de kanske var bra att försova sig idag? Regnar som bara den och stormar. Så tror jag stannar inne hela dagen!
Vid fyra tiden kommer Fille hit! Ska hinna ladda ner en skräckfilm tills oss och då hon kommer får vi kila ner på affären och köpa lite middag, toalettpapper och snacks tills ikväll! Ska bli super mysigt! Och slippa sova själv är ju bara ett stort plus!
Tänkte jag skulle ta mig upp ur sängen snart. Men de är så himla kallt! Och min säng är så varm och mysig.
Men borde städa, sedan gå ner och boka tvättid och plugga lite innan Fille kommer!
Våran grannes hund har skällt hela morgonen ute på balkongen. suck..... Eller de låter mer som han ylar!

Bebis!

Förresten! Har ju hållit på en hemlis länge nu så känner att jag vill dela den nu när hon berättat det!
Min bästa kompis Annika ska bli mamma! Är så himla glad för hennes skull! Och gissa vem som ska bli gudmor! Ja, jag! TIHI! Är så super glad att de äntligen blev något, hon som velat så länge!
Hon kommer bli helt perfekt!
Så i veckan ska vi shoppa lite mamma kläder nu när hon slutat mått illa! Mys <3
Känns skumt att vi är så gamla! Men nästa bebis ska vi vara gravida tillsammans! Haha! Puss!

Halsbränna

Åh nej, halsbränna!
Hoppas jag inte blir sjuk nu. Skulle int förvåna mig då jag var i Krokom och mamma var sjuk.
Men har inte tid med de nu!
Ska försöka sova efter att ha sätt lite spännande Greys anatomy och Desperate housewives!
Måste ju orka upp till en dag imorgon också!

Måndagen den 17 oktober 2011

Mums! Åt nyss sushi! Anledningen till de är att Tomas är borta, igen... Denna gång i Lofsdalen och kommer hem onsdag/torsdag. Sen åker han igen nästa vecka. De suger.
Var i Krokom i helgen. Insidius skräckfilm med mamma och en massa puzzel.
Igår såg jag och Tomas paranormal activity. Läskig som fan! Så tvåan ska vi se då han kommer hem.
Min fina fille ska flytta tillbaka till Sthlm! Så vi försöker umgås så mycket de går nu innan hon åker! Så imorgon ska hon sova här och på onsdag blir det middag med lite folk! Mys!
Ska se film och mysa för mig själv och en skål fruktsallad ikväll!
Även hinna med lite mer Heroes med Erika!

Tisdagen den 11 oktober 2011

Gud vad god middag jag ska äta! Skärgårdssill, potatis, romröra, avokado och räkor! MUMS!
Sedan blir det fotbollskväll på Olearys med lite folk från klassen!
Får se hur de går, jag som hatar fotboll! Haha!
Idag var det venprovtagning på skolan. De gick super bra och jag hoppas jag får examinera i de!
I lördags drog jag ut och festade, festade lite för hårt. Men roligt var de! blir nog party i helgen också av en liten anledning.. Festar för mycket så isåfall blir denna helg sista på läänge!
Myser på här hemma i kalla Östersund iaf!
Och min kropp är lika skum som förut fast med lite mindre värkar!
Har blivit sjukt trött nu iaf. Vill bara ligga i soffan, äta, sova, tv. Orkar ingenting alls. Inte bra! Har även skit ont i munnen då jag har fått en feeeet inflammation i tandköttet. Stackars mig.

Fredagen den 7 oktober 2011

Fy vilken jobbig morgon jag har haft! Mensvärken från helvetet har varit här. Men ingen mens. Kan de inte bara komm så jag slipper lida? Har fortfarande ont. Ska försöka äta nu och sen bege mig till min fina bästis som ligger och mår piss! <3

Är i Krokom för åkte hit med Tomas imorse! Mitt tangentbord dör typ nu!

PMS

Det här med att sluta med p-piller känns nu som en dålig idé! Har haft mensvärk i över en vecka snart, dåligt humör, onda tuttar/bröstvårtor, trött, huvudvärk. Allt som bara kan vara piss helt enkelt! Min mage är verkligen helt fuckad.
Hoppas mensen kommer igång snart så jag kan börja må bättre, för detta suuuger!
Testade att stickas idag! Injektioner var svårt! Mycket pill, men roligt var det!
Nu blir det en helg i lugnt och ro tror jag! Ska försöka få skjuts hem till Annika imorgon och sen hälsa på familjen! Lyckas jag INTE få skjuts eftersom Tomas har bilen får de bli ett besök på lördag! Men hoppas imorgon!!
Sova kanske? Är as trött men orkar inte gå och lägga mig.

Torsdagen den 6 oktober 2011

Ska snart bege mig till skolan för att träna lite injektioner! Hörde att man inte bara behövde sticka på dockan utan fick också sticka på varandra! NEJ TACK! Haha!
Super fult väder ute! Bara regnar och blåser så ser inte fram emot att gå ut!
Har varit en rolig vecka men mycket plugg! I Helgen ska jag koncentrera mig på läkemedelsberäkning och även förbereda mig inför kommande metodövningar!
Men imorgon blir det inge plugg för då ska jag leka med Annika hela dagen!
Åt nyss kräftsoppa, mums! Men de var så lite kvar så tror jag kommer bli hungrig igen om någon timme! Kanske borde äta lite mer innan jag åker?
Ja, lika bra!
...?

Måndagen den 3 oktober 2011

Mycket drama men mycket roligt i fredags också!
I lördags löstes dramat som hände i fredags och sedan for jag och Tomas iväg och åt på restaurangen den lilla röda med min familj för att fira mamma som då fyllde år i fredags!
Jätte mysigt och gott var det!
Linnea följde sedan med mig hem för att ha mysig filmkväll!
Igår bakade jag och Linnea pizza och hann även kika på Kung fu panda 2! Sedan åkte jag iväg och red!
Hoppade 80 cm med en häst vid namn Oden som är en gammal travare. Är mycket stolt över mig själv då jag höll på att bli avkastad ett antal gånger!
Idag har det varit skola och en ny kurs!
Blir en massa plugg och man kommer verkligen känna sig mer som en sjuksköterska då kursen är klar! Mycket praktiskt helt enkelt! Läskigt men spännande!
Har nyss bakat syltgrottor!
Duktig jag är! Inte konstigt på att jag bara blir fetare och fetare med allt jag bakar! Haha!
Så, liten uppdatering! I veckan blir det plugg och mer plugg! Ska leka med Anna och hinna titta in hos Annika för att göra henne lite gladare! <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!