November är snart slut

HAHA! Mina 3 trogna läsare vill att jag ska fortsätta så gör väl de! Men kan inte lova att de blir allt för mkt inlägg! Tihi!
Julia fyllde år i måndags! 20!!! Vart tar tiden vägen?
Så imorgon ska vi ta hennes sytemoskuld!
Håller på att plugga förfullt idag! Har varit lite "ledig" så har skitdåligt samvete över de. Men just den dagen då jag tänkte kämpa så har jag fått världens huvudvärk som inte släpper, mensvärk och en väldigt snorig näsa... Äh, kämpar på ändå. Hoppas jag blir frisk tills imorgon!
För då kommer de en MASSA folk! Buster och han kompis, Duberg, Mika, Victor, Putte, David, Näs och kanske någon fler? Kommer komma hit imorgon! Vi ska spela tv-spel och sen blir de nog att gå ut och se nya cuprum! Lär ju vara världens kö men med lite groggar i magen så är de nog inga problem att så där, tihi!
Ska bli så himla kul!
Och sen ska ni får höra, jag ska köra tvådagars! Känner mig egentligen för gammal i själen för de.... Men äh, ska palla de ja. Tar de kanske lite lugnare imorgon (Alltid då jag säger så brukar de spåra istället) och kör hårt på lördag då den RIKTIGA festen är då de kommer över 20 personer. Ska bli superroligt!!!

Nu ska jag fortsätta läsa om gynekologi. Mens, äggstockar och allt de där som vi tjejer bara ÄÄÄÄLLLSSSSKKKAAAAR... Har mens nu så känner mig bara helt tjockis och äcklig. Inte bra då man vill vara snygg till helgen!

Sen ska jag på hundkurs ikväll, wiiiie! Näst sista gången. Imorgon ska Maja till mamma och pappa och vara där hela helgen. Eftersom de blir så mycket folk här så vill jag inte stressa henne.

Sen en till nyhet. Ska fira jul i sthlm! Ska bli så kul! Jag och Julia tar egen bil med Maja och ska sova hos Cecilie. Vi åker den 21 och stannar nog enda till den 27. Längtar verkligen!!!

Läkemedelstenta del 2

Wie! Klarade den! Nu är jag glad! Äntligen lite medvind i allt skit! Bara medicin kvar nu... Men tror inte den gick vägen... Lät inte som att de gjorde de på någon. Så de blir väl till att gå om igen.. BLÄ! Men då får jag väl jobba medan!

Var nyss på stan med fina mamma och åt sushi! Mys!

Tror jag ska sluta blogga! Är de lixom någon som läser? Känns som att ingen bloggar nuförtin! Haha! Alla bara "facebookar". Har typ 2-3 trogna besökare varje dag. Lite lite! Haha!

snart över

Tung vecka. Har bara pluggat och mått piss faktiskt .Livet har inte känts jättekul och hela kroppen har bara hatat mig. Trött så jag knappt orkar upp ur sängen, huvudvärk från helvete, magvärk så att jag inte kunde äta alls på en dag och bara lite igår och sedan allmänt less bara. Gråter till minsta lilla. Stressen och pressen har tagit över mig. Vill egentligen bara hem till fina Annika på fika eller bara göra något! Men snart är lördag här, och få är detta över!
Var nyss i skolan och pluggade lite med Johanna och Sara! Kom nyss hem efter att varit på mcdonalds!! Skulle köpa nya mcfeast som är denna vecka men den var slut! Buhu! Hungrig som jag var gick jag inte därifrån tomhänt! Köpte en sweet chilli mcwrap! Mums vad god den var! Nu är jag proppmätt!
Ska plugga lite mer och ikväll blir de hundkurs som vanligt 18.30! Tomas kommer också hem! WIE!
På lördag blir de nog vinkväll hos Kicki! Behövs verkligen!

En lördag full med saker

Älskar att ha Tomas hemma! Jag tror också på ett sätt (Fast man inte vill inse de just då man är ensam) att de är bra att vara ifrån varandra och sakna varandra! För så fort han kommer hem så blir jag som nykär igen. Helgerna är underbara!
Lördag idag då! Igår pluggade jag massa medicin men hann även med lite halo spelande med Tomas! Nya halo 4 måste man ju spela med karln!
Imorse klev jag upp för att gå iväg till skolan och göra läkemedelsberäkningstenta. Jag tyckte de kändes superbra!! Tror jag satte denna med, vågar jag säga de?, fullpott!
Ska plugga vidare nu och sedan ska jag och Tomas iväg och besikta bilen! Sånt roligt måste ju också göras... Hoppas på inga tvåor!
Efter de ska vi ner på stan och hitta farsdagpresent till pappa och fika lite med familjen som också är där!
Sen tar jag med mitt plugg och förflyttar mig till Krokom! Där blir det nämligen familjemiddag som pappa och farmor står för! Direkt efter de blir de hemgång för mer plugg. Wiiie! Livet är superkul just nu.. NOT! Men men, snart är pluggandet över! Ville hellre ha mysvinkväll med Erika och Annika men de får försökas hinnas med nästa helg!
 
Den 15 december har jag och Tomas blivit bjudna till holydayclub av hans jobb! Julbord, bada, basta och sedan sova över! Mysigt!! Så jag hoppas jag klarade matten för omtentan igen sen är den 15, har inte riktigt lust att sitta i skolan när jag kan sitta i en varm bubbelpool!
 
Nu plugg!

Beautiful day!

Hundkursen gick super idag! Maja lyssna på allt!! Fick även lära mig vad jag ska göra åt hennes dragande i koppel!
Plugget har också gått riktigt bra!
Och snart kommer Tomas hem!
BRA DAG HELT ENKELT!

Duktig tjej91!

Gud så duktig jag är! Sprang 6 km och körde en massa armar! Är helt slut nu. Har testat spela lite Halo 4! Kul var de! Nu ser jag Twilight filmen som går på femman. Är faktiskt riktigt trött så ska nog snart sova så jag orkar gå till skolan imorgon för att få tillbaka tentan och svaren på alla frågorna! Åt nyss yoghurt med hallon och mussli! MUMS! Hörs en annan dag!

Life

Pluggar, pluggar och sen pluggar jag lite till! Idag hann jag med att gymma också (1 mil cykel, 3 km spring och stryka på de!) och umgås lite med Erika!
I lördags var jag ute och festade! Vart lite för mycket... Så jag låg helt utslagen hela söndagen.
Tomas kom hem i torsdags och vi har haft de underbart, ville inte att han skulle åka imorse... Men han kommer hem snart igen!
Hundkursen går bra!
Farmor kom hit för någon timme sedan (Alltså till jämtland, inte hem till mig! ) så ska till Krokom på onsdag tror jag och säga hej! Ska även övertala mamma att gymma med mig!
Nu ska jag försöka sova. Första natten utan Tomas brukar vara pest... Får gosa med mitt zoo!

JÄVLAHELVETESKITFAN

Fan.. Trodde verkligen att jag klarat tentan.. 62 fick jag, man ska ha 71. Kul liv. AH! 16 dagar kvar till omtentan. Stänger in mig tills dess så syns vi efter de. Men idag ska jag nog bara ligga under täcket och gråta. Fan också.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!