Festen in the Flogsta!

Igår var det som sagt fest i Flogsta! Tomas fick äntligen komma ifrån sitt älskade Halo 3 och ha lite roligt!
Vi började förfesta hos Victor en liten stund sedan drog vi vidare till låghusen i Flogsta och drack lite där med Victors klasskompisar och några som höll på att bli nollade i byggklasserna. Festens tema var högtider. Så alla kom utklädda till påskkärringar, julgranar, Jesus osv.
Efter vi festat där drog vi hem till hus 7 igen där Victor bor för att supa lite i korridoren där. Sedan skulle dom andra dra på Göteborgsnation vid typ halv elva tiden och dit behövde man biljetter och ett speciellt band vilket jag, Victor och Tomas inte hade. Så vi ringde en taxi och drog på krogen Platina! Inte jätte mycket folk men trevligt var det! DYRT också, 120 kronor för att komma in! Sedan kostade en drink 115 kr! Inte som på nationerna där inte!
Sedan blev det som vanligt MAT! Denna gång Max.
Så nu är man ännu mer sjuk och ska ta det väldigt lugnt idag! Annars kommer jag aldrig palla skoldagen imorgon! Går bara 3 timmar men sen ska man ju spela volleyboll också! Ska även på stan med Anna och Lisa innan för att handla lite 80 - tals kläder så har mycket att göra imorgon!
PARTY!
0 Kommentarer till "Festen in the Flogsta!"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!