Jaha

Fortfarande sjuk... Febern kom och gick idag. Mitt tandkött har blivit värre och såret i gommen gör inte saken bättre så ska till tandläkaren imorgon klockan kvar i två.
Har fått ett medel som jag ska gurgla med två gånger varje dag. Smakade piss, men hoppas verkligen det hjälper!
Det jag har kan ta upp till en vecka att läkas... Kul, inte kunna äta annat än nudlar och fil en vecka till... Svälter. Försökte äta lite pommes idag, och gud vad gott det var! Men eftersom magsäcken är så himla liten nu fick jag nästan inte i mig något...
Pratade med Tomas idag, han ska till Stugun i helgen och leka med Emil. Då han lekt klart ska han hämta upp mig i stan sedan blir det Sveg i 4 dagar då jag är ledig från jobbet. Om jag nu är frisk vill säga. Såg att jag hade ett pass på torsdag som jag verkligen vill jobba och på lördag! Så måste bli frisk.
halsen har inte förändrats heller. Lika tjock. Min röst håller på att spricka också.
Hoppas alla har en bättre sommar än mig och tjänar en massa kosing!
Vill inget annat än att kramas just nu...

Jag är sjuk, tyck synd om mig!

Ligger ensam i min säng med magont och jag stinker verkligen vitlök! Yes, jag har återigen ätit vitlöksdipp fast jag gång på gång lovar mig själv att jag aldrig mer ska göra de eftersom min mage blir helt fucked up och imorgon kommer man lukta ännu värre.¨
Jag är också stört sjuk... Min hals är så himla svullen, kan inte ens svälja mitt eget saliv utan att göra en min för att det gör så himla ont!! Har haft feber i 3 dagar nu. Tog en ipren för ett tag sedan (Iprenen är just nu min bästa vän!) så nu mår jag lite bättre.
Midsommar var jätte mysigt! Blev ingen krogen eftersom jag bara blev sjukare på kvällen. Min ipren dos hade lixom slutat värka vid tio tiden. Men mysigt hos Erika vart det iaf!
Hela helgen har spenderats med Tomas. Eftersom jag har varit så himla sjuk så har ha tagit hand om mig och bara varit helt underbar. Då han åkte idag ville jag verkligen inte släppa taget! Men ska ner till Sveg om en vecka igen! Vill att sommarlovet ska vara slut, att vi har hittat en lägenhet och kan bo ihop igen. Hatar "långdistansen".
Är ledig imorgon så ska kurera som fan så att jag kan jobba på tisdag. Mår jag såhär kommer det inte gå. Kan knappt stå i några minuter utan att känna mig svimfärdig och äta har jag inte gjort de senaste dagarna. De jag äter spyr jag upp. Men vitlöksdippen och lite av middagen fick tydligen vara kvar en så länge!
Lär ju skriva mer imorgon då jag ligger ensam i min säng och har tråkigt medan hela familjen är iväg och tjänar pengar.
Jag vill inte sova själv, älskar dig <3

Dagarna bara går och går

Då var ännu en dag gjord! Har bakat till Linnéas fotboll, kokosrutor, fast det var strössel istället för kokos. Sedan hann jag och Linnéa med en liten ridtur med hästarna! Idag gick det bättre och jag satt kvar på sadeln hela tiden, haha!
Men idag har jag verkligen ont i nacken. Och lite i armen.
Imorgon ska jag hinna med lite grejer innan jag åker till Sveg lördag eftermiddag! Ska städa Bamses bur, städa pappas bil och hinna göra mat till mamma & pappa. Vi leker nämligen "halv åtta hos mig" här hemma. Och imorgon är det barnens tur! Har förberett allt, ska bara handla!
Juste fan! Måste ta ut köttet!! HAHA!! Ska upp och göra det nu..
Pricken snarkar... Tomas ligger inte här bredvid men jag har ändå någon som snarkar! Haha. Vill att det ska bli lördag NU! Är så himla gossjuk!! Hoppas bara han inte jobbar allt för mycket... Hoppas alltså att det ska regna! Ska vara där till på torsdag nästa vecka då jag börjar jobba igen.
Passar på att ha det lite ledigt. Har kollat juli schemat. 6 dagar har jag typ bara! 6 dagar ledighet!!! Helt sjukt! 76 timmars jobb och tjänar bara lite över 6000, men de är pengar iaf!
Har även skickat en massa mejl till lägenheter och försökt ringt. Inget svar.. Det känns som att jag håller på med något som är helt omöjligt! Men jag kan inte fortsätta bo hemma i augusti! Måste börja plugga!! Vill inte vara ifrån Tomas längre än augusti heller. Att bott ihop i 1 ½ år och inte göra det längre suger verkligen.. Så måste bara ha en lägenhet!!!
Nu måste jag gå upp och ta ut köttet sedan blir det väl sova... Eller mer stirra upp i taket. Är inte speciellt trött men är inte nog pigg för att göra något heller då hela familjen sover!

Otursbarnet

Idag har det varit en jobbig dag tycker ja. Igår fick jag jobba över. Skulle sluta 01 men blev kvar till 03... Chefens chef skulle komma så allt skulle vara på topp. Så där låg jag i alla hörnen på mcdonalds och skrapade. Och den sista kunden är en norsk man som kommenterar mina tuttar och vill ha mitt nummer. kul kväll, verkligen...
Så imorse då jag gick upp klockan 10!! Var jag as trött. Var tvungen att åka till betfys, och fick veta att idag var sista gången! Jippie, så nu ska jag börja ta bort den. As skönt.
Sedan var jag ute och red med mamma och Linnea. Testade en ny häst vid namn Simba som vi får rida på gratis i Dvärsätt, blev avkastad! Alltså, har haft lite otur den här dagen känner jag.
Sitter nu instängd på mitt rum och ska bara slappna av en liten stund här i mörkret. Vila huvudet lite. Har lite smått ont i halsen och tror att jag börjar bli lite sjuk..
Hoppas Tomas ringer snart, behöver verkligen prata av mig lite! <3

Life as we know it

Lite till, bara lite till.
Orkar inte gå upp nu, bara lite till.
Vill gosa mer.
Bara LITE till.
Kom, ge mig en kram!
Bara en liten till.
Och en lite puss, bara en liten liten till.
Stanna bar lite till.

Ge mig lite till!

Helt matt

Åh, detta lägenhetssökandet gör mig helt galen! Har en stor klump i magen som bara kommer gå bort då allt är fixat och klart. Vi har en på G nu. En etta mitt i stan. Men han vill ha depositionsavgift. Pengar jag inte har.. För att vi ska reservera. Måste skriva på kontrakt och en massa skit. Jag får panik!
Har iaf bakat tårta idag. Pappa fyllde år i lördags så jag bestämde mig för att fixa ett överraskningskalas eftersom han trodde att han inte skulle få några presenter bara för att han inte var hemma.
Så maräng-tårta med en massa smarriga frukter i blev det. Fast grädden gjorde så att marängen smälte, men god var den ändå!
Skjutsade Tomas till bussen imorse. 07.00 gick den! Sedan var det bara att återvända till min ensamma stora säääängg.. Ligger i den nu, skit tråkigt! Men ska till Sveg på lördag!
Imorgon ska jag jobba. 19 - 01. Jobbar typ ingenting den här veckan! Imorgon, fredag och lördag. Typ bara nattpass så är ledig hela dagarna.
Tomas ska kolla igenom kontraktet tills imorgon på lägenheten iaf så får vi se vad som händer! Uppdaterar då jag vet helt enkelt.. Nu ska jag väl typ.. Sova?

Sjuk

Har blivit sjuuk! Jag som skulle jobba inatt. Men det blir inte av. Ont i halsen, snorig, ont i kroppen och i huvudet.
Vi har nu äntligen städat ur lägenheten. Nu är den helt tom och man har sagt hej då. Känns lite konstigt. Det värsta är att vi flyttar från ett hem men inte har ett annat att flytta till.
Flytta hem är ju mysigt över sommaren men i höst vill jag ge mig av igen! Vill inte stå där utan lägenhet då jag är redo att plugga!
Ska snart duscha sedan blir det film och godis med Tomas! Ruthless people står på tur! As rolig film med Danny Devito och Bette Midler!

Gnäälll

Ny duschad och någorlunda fräsch igen!
Ligger i min säng och bara slappar. Jobb och stall. Sedan jobb inatt igen! Men inatt slipper jag sova själv i alla fall! <3
Packa ur lägenheten... Kändes jobbigt. Orkar inte göra något mer ikväll. Vill bara gosa ner mig och se en film. Sova tidigt. Aja, passet ikväll är bara mellan 22 - 01.45 så jag ska inte klaga!
Mycket folk på jobbet var det iaf idag. Fullt upp hela tiden förutom den sista kvarten typ! Skönt med 3 timmars, tyckte synd om de som behövde stanna längre.
Lyckades byta bort mitt pass på söndag! Så nu kan jag rida den sista gången. Och gosa lite med Tomas om han nu är kvar vill säga!
Ska snart äta middag. Åt mcfeast idag, bara hamburgaren. Känner mig .... Äcklig. Hatar då man inte har med sig typ macka eller något så att man måste äta. Hade jag inte åkt till stallet direkt efter jobbet hade jag aldrig tagit den där burgaren!
Har världens mensverk också... Kul, gud vad jag klagar. Men känner mig på lite Tycka synd om mig själv humör just nu. Behöver nog en kram!

Hmm..

Japp, ett till pass klart! Och självklart var det strålande sol ute idag och då man kommer hem vill familjen stolt visa upp brännan som de lyckats åstakommit. KUL. Aja, jag tjänade pengar! HIHI!

Imorgon blir det dubbelpass! 11.45 - 14.45 sedan 22.00 - 02.45, inte så jobbiga pass!

Tomas kommer också! Vi ska städa ur de lilla sista ur lägenheten. Sedan ses vi inte på ett tag.. Tråkigt!

Håller på att ladda ner greys anatomy olaglig som jag är! Längtar tills det är klart! Men ska nog inte se fören ikväll i min säng!

Har spelat lite sims, ska nog spela mer med Julia sen. Haft ute marsvinen och Bamse. Hann ju se lite av solen iaf!
Kanske ska gå upp och se lite som är inspelat till mig, typ top model?
Visste ni att jag följt de programet sedan de startade! 13 säsonger, kanske missat 1 - 2 avsnitt! Haha, älskar de.

Börjar bli snuvig.. Tråkigt!

Jobb och återigen jobb!

Japp, då var första jobbdagen gjort! Har varit as mycket folk från då jag kom dit (tolv) tills jag slutade. (18!) Skulle egentligen jobba till kvart över tre idag men fick jobba över. Gjorde inte mig något! Hatar de där 3 timmarspassen då man åker in till stan och tjänar typ ingenting. Så de där sex timmarna och lite över 500 kr satt fint! (Vet får inte alls bra betalt!).
Imorgon trodde jag att jag skulle vara ledig och sitta och glassa i fin vädret, men ack nej!
Erika och jag satt och spelade lite sims, tihi nördarna! Då de plötsligt plingade till i mobilen!
"Pass ledigt imorgon mellan 11 - 17, först till kvarn får det"
Efter mycket om och men tänkte jag: Vad ska jag göra imorgon? INGENTING! Då kan jag lika gärna tjäna lite mer pengar! Så imorgon blir det ingen sovmorgon. Ska jobba en timme med Josse också! Kul!
Var massa nya idag som de körde med, tänk att jag inte är en av de nya längre! skönt.
Tänkte egentligen sova nu men såg ett så spännande avsnitt av Greys anatomy nyss så var bara tvungen att ladda ner nästa. haha, bara 96 % kvar! Tror faktiskt inte jag ska sitta uppe och vänta. Kan låta de ladda klart imorgon medan jag jobbar.
Sedan jobbar jag ju också hela helgen! Visste att man kunde jobba varje dag om man ville! Har redan as ont i knäna! Men, pengar pengar!
God natt!

Nattugglan, eller?

Då har alla i huset gått och lagt sig medan jag sitter här uppe ensam i mörkret.. Är ganska trött men inte nog trött för att somna. Har spelat lite sims, ätit knäckebröd (Den mumsiga mackan!) och yoghurt men ändå börjar jag bli hungrig nu! Haha, hur är det möjligt?

Kollade på lite roliga party studentbilder. Att man planerat allt så mkt, köpt så mkt och nu är det bara över. Känns overkligt! Balen, mössbalen och studenten. De var verkligen skit roligt! Flaket var höjdpunkten i mitt liv! Men nudå? Ska man bara jobba på donken och känna sig så himla bläää i 3 månader typ! Får tänka: PENGAR

Tror jag kanske ska ta min bärbara dator, bädda ner mig i sängen och kolla på en film på voddler! Det lät riktigt mysigt. He i min as sexiga bettskena och bara sitta där för mig själv och dreggla. Haha!
Det också, skit tråkigt att sova själv!


(Klicka för större storlek)

Godnatt då folket!

Början

Tänkte börja blogga igen nu när det händer lite i livet!
Tog studenten i fredags. Känns väldigt konstigt. Nu börjar lixom det "riktiga" livet.

Idag har jag tagit det lugnt. Sa hej då till Tomas efter att vi spenderat hela helgen med att packa ur våran lägenhet. I höst börjar nämligen plugget igen! Men på högskola. Sjuksköterska/förskolelärare. Ska bli intressant!
Efter att jag lämnat av honom åkte jag till Krokom.
Sov lite och gick sedan upp för att ringa Erika! Hon har ju köpt en ny hund så ville ju titta lite!
Vi tänkte gå ut och gå men det regnade och Linus ville inte (Hunden). Så de blev istället att vi satt vid Erikas köksbord och pratade en massa!
Imorgon blir det sims.
Och appropå sims! Då jag kom hem bestämde sig Julia och jag för att ta en liten roadtrip in till stan för att köpa det nya sims, drömjobb. Skit kul spel! Vi åt även på mcdonalds! Men jag var duktig och tog en sallad! Bara för att jag jobbar där tänkte jag inte gå upp 10 kg i sommar. Tvärt om, få lite muskler och gå ner kanske?! Haha!!

Imorgon börjar "allvaret". Haha, ganska mesigt eftersom jag bara jobbar från 12.00 - 15.15 och efter det kommer Erika hem till mig för att spela lite sims! Hihi, nördarna!

Jag skulle tacka ja till en lägenhet idag. Det blev inte av. Den hade inte ett riktigt kök och jag och Tomas var tvungen att betala hyra från och med nu i junu (4500:-). Så vi pratade lite och bestämde oss för att vänta och söka nytt hela sommaren. Vi ska nämligen ner till Uppsala!
Men det är jätte svårt att hitta ett ställe. Eftersom vi är "par" vill nästan ingen hyra ut. Taskigt!
Men men, bara att försöka tills vi hittar något. Vi sa de att vi får väl ta ett skruttigt boende ifall det skulle vara så bara tills vidare. För flytta ska vi! Bara de här 3 månaderna ifrån varandra (Med lite besök emellan ledigheterna) kommer bli jobbigt! Får leka med mina kompisar hela sommaren och hoppas på fint väder så man kan ligga och glassa lite!

Nu ska jag upp och göra mig en hårdbrömacka med skinka, ost och gurka! Mums!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!