Ensam!

Tomas åker bort HELA nästa vecka. Super tråååkigt! Någon som vill ha film- mys-sova-över kväll med mig? Trevligt sällskap och snacks bjuds de på! Tihi ;)
Då hinner man sakna varandra lite och de är ju också bra! Och lite pengar är ju aldrig fel. Ska sova SJÄLV några dagar. Har ju aldrig gjort de :P Så ska försöka bo själv. Kommer dö av uttråkheeet. Eller jaa, man får ju sitta och kolla på vad man vill på tv:N! Nice de!
Snart ska jag kolla film! Kanske ska ge med mig och se moulin rouge...
/ Ida

Studio Lila

Ska äta skinksås idag! Mums! Äkta fredagsmat!
Gjorde tenta. Läkemedelsberäkningen gick bäst, konstigt nog.. Tror jag får IG på farmakologin och G på läkemedelsberäkningen? Hmm.. Kan inte stämma :P Haha!
Var på studio Lila, dem rättade till mitt hår! Tack så hemskt mycket Sandra! (Från Sveg, tihi)
Rekomenderar de stället varmt!
Imorgon är det valborg, jag är faktiskt pepp! Lite huvudvärk har jag men med en 70:is inom sikte, godispåse i min famn och skinksås i luften kan dagen inte bli bättre!
Hade ute katterna och satt på tomten med Tomas! Myspys! :love:
/ Ida

14 - 19

Wiiee! Fick veta att tentan imorgon är mellan 14 - 19! Då kan man sova. Men sedan kom jag på att jag ska ju klippa mig klockan ett! Haha! :P Blir tajt men tror jag hinner! Måste ju rätta till de och de brukar itne ta mer än 30 - 40 min. Helst inte om de inte tvättar de :)
Nu blir det glass! Ska plugga lite mer sen också!
Var ute på bryggan med Tomas och kollade på solnedgången. As mys! Blir grillning där i sommar :love:

Shopping!

Fått frisör tid imorgon på studio lila! Klockan 13.00. Får gå på stan och undehålla mig då jag gjort tentan till den tiden. Hoppas dom kan rädda mitt hår!
Idag var Tomas och jag effektiva! Vi åkte in till stan vid halv elva för att byta till sommardäck. Sedan gick vi runt på stan där jag inhandlade ett par nya solglasögon och två färgglada linnen! Underbart med shopping! Igår handlade jag en tubscarf (Vit) och en fin tröja med korta ärmar! Älskar sommaren. Skinnjackan är på, solbrillorna och tubscarfen.
Livet leker!
Vi hann även äta lite munkar, panta burkar, handla kattsand och fixa mina mms inställningar till mobilen på MRC. Riktigt svårt!
Nu sitter jag hemma och försöker plugga. Ahhh! De går inte.
Tänker bara på att jag vill ha ett par shorts... Och nya jeans. Har typ inga byxor. Hmm hmm... Ballerina skor också. Blommiga. Har mycket jag vill inhandla. Får ta de nästa månaden då jag ser hur mycket pengar jag har kvar! Får helt enkelt shoppa upp mina sommarjobbspengar sen! Wiihooo!
Hade ute katterna idag och satt på bryggan, yes jag har en brygga där jag bor! Och en grill. Så innan jag flyttar härifrån blir det tjejkväll med grillning!
Plugga mer kanske? Jaaaaa
/ Ida

Jag är ett frågetecken

Klippte mig idag. De ser ut som att en femåring har klippt mig.
Är röd hårig också.
Döda mig.
Ska rätta till de imorgon, om jag får en tid.
Är för deppig för att plugga. Men har en udnerbar kille som tar hand om mig och bjuder på glass.
Fina vänner på filten idag var as mys. Gjorde min dag. Lika så mys med mamma och lillsyrran på stan.
Fick duscha i kallvatten. Är den här dagen bra eller dålig?
/ Ida

Fel bok

Ser att jag har fel bok till på fredag. Ska ha 2 kapitel ur denna bok.. FAN! GRRR!!! Skulle ha ettan inte tvåan. Less jag blir. Aja, får använda mig av internet och åhörarkopiorna.
SUCK
De här provet kommer inte gå bra...

Fru trötter

Är så trött. Sover typ här framför datorn. Ätit mycket godis. Och mer blir de under helgen!
Men på måndag ska jag fan banta. Blääää.

I helgen tar jag de lugnt. Ska sola mycket. Bli brun (RÖD) och bara slappa. SOVA!
Sen plugg hela nästa vecka.

Gick över 8000 kr idag. Och ett sommarjobb. Hade två erbjudanden. På ålderdomshemmet i Lit och hemtjänsten i stan. Men hade redan tackat ja till Lit och de behöver nog min hjälp mer! Så tror jag får jobba mer där. Tänkte tjäna as mycket. Utomlands i Augusti!

Var hos Erika idag! Mys som vanligt. Tråkigt att hon flyttar! Kommer inte kunna ses någe typ :( Aja, uttnytja henne i sthlm med boplats och nära till shopping! ;) Tihiihi

Nää, känner mig cp. Puss

/ Ida

Snart är de jag!

Såg nyss sos luftens hjältar medan jag hade böckerna i högsta hugg. Tänk att om 2 ½ år är de jag som räddar folk. Känns overkligt!
Fast då man ser sånna här serier blir man så pepp! Vill börja jobba nuuu!

Aja, tenta imorgon. Har pluggat som ett svin hela dagen så hoppas de går vägen! Efter tentan blire lite häng med tjejerna i stan och sen vidare till Krokom för lite häng med Erika!

Åker sen hem till Lit. Har ledig i 1 ½ vecka. Eller ja, ska plugga till 2 tentor! Så ledigt och ledigt...
Påskmiddag på lördag som jag och mamma ska bjuda på!

Mycket mys nu!

Såg lyxfällan med Tomas. Om man säger såhär: Vi klagar på att vi har de dåligt och kan de inte vänta. Men jämför man med dom så har vi de fan bra. Nyttigt att se!
Hoppas på pengar på torsdag ändå!

HoppasHoppas, im ready

/ Ida

Häst i sommar!

Känns ganska bra med mikrobiologin faktiskt! Kan de mesta :)
Ska plugga hela dagen och hela imorgon! Men imorgon blir det en liten paus för att dricka kaffe med Annika vid tolv tiden! Myspys <3
Ska nog till Krokom ikväll. Fixa sommardäck (Som skulle vara gjort i fredags :P ) och hälsa på familjen lite! Se hur brun Julia och pappa är efter spanien!
Känner mig seg idag. Blev inspirerad av Sveriges mästerkock igår och vill bara laga mat mat mat! Men har inga pengar och lite mat så de blir bara korv och makaroner! Haha!
Hejjar på Jennie i sveriges mästerkock. Hon är bitchig men jag gillar na! Hon är duktig på att laga mat!
På fredag är det påskmiddag hos familjen Funseth! Så då ska jag allt laga en massa mat!
Mamma ska hyra en häst från ås ridskola i sommar! 6 veckor :D Drömmde att jag hoppade 1 meter. Så ska ha de som mål! Innan vi lämnar tillbaka henne (Minerva) så ska jag ha hoppat 1 meter med henne! Åh, vad jag längtar! Blir som att ha en egen häst! Myys! Helst om jag inte får någe sommarjobb (Vilket ser jätte mörkt ut just nu) så kan jag ju rida nästan hela sommaren och försöka få tiden att gå. Flyttar ju också förhoppningsvis i juli! Så har nog en hel dne att göra. Men är man fattig kan man inte göra allt man vill göra...
/ Ida

Huvudvärk

Fest i fredags för Tomas. Var väl helt Ok. Mer mysfest! :P
Sedan bakis hela lördagen och sov bara hela dagen.
Idag har jag och Tomas STOR städat och jag har även fått en hel del plugg gjort!
Såg finalen av amazing race, vill vara med. Kommer de tillbaka till Sverige ska jag och Tomas anmäla oss!
Nu blir det duscha och lite mer plugg. Kommer bli super mycket plugg imorgon. Ska försöka gå upp tidigt så att jag vänder tillbaka på dygnet som jag vände tillbaka i lördags.
Är godis sugen. Men har inga pengar. Får de på torsdag. Men de känns bara som att de kommer gå åt. När ska de bra tiderna komma?! Så att man slipper oroa sig över ekonomin...
Har huvudvärk. Haft de hela dagen. Säkert pga all stress!
Ready

/ Ida

Sur gubbe

Då jag var och kollade på lägenheten som jag bor i nu sa min hyresvärd: Ni får ju festa här också! De har jag ingenting emot.
Jag hade min 20 års fest. Vi plockade upp och slutade en halvtimme innan han sa till och vi hade de relativt lugn.
Nu när vi vill ha fest igen säger han: Njaa, ni hade ALLDELES för livligt innan.
URSÄKTA?! Vad är fest för han? Sitta runt ett bord, utan musik och leka tysta leken?
GRR!
Vi ska ju ha fest nu ändå. Men han påpekade mkt tydligt: Jag har itne behövt säga till någon sen 1982 då de var första gången jag hyrde här!
Jävla sur gubbe

Party girl

Huvva, jag som inte trodde jag skulle bli bakis idag hade feeeeeel. Min kropp är segt, huvudet värker och magen är lite vresig. Ser inte ut som att de kommer bli mycket plugg idag. Typiskt. Tänkte lägga mig och läsa lite och se om något går in! För imorgon är de nog hemmafest här så då lär de ju inte bli mycket plugg.. Kommer behöva plugga stenhårt i helgen och i början av nästa vecka! Men har pluggat hela den här veckan så de känns som att jag har lite grepp på allt!
Igår var de jätte mys. Åkte in till stan med Frida vid sex tiden, sedan blev det plocksallad till middag och en massa dricka och spelande! Jätte mysigt. Sen drog vi till Annikas kompisar och efter de News. Blev inte så långvarigt på någon av ställerna. Var ju menat att vi skulle på Olearys men där kostade de och var as mycket kö, så nej tack!
Ska försöka läsa lite nu! Lägga sig och gosa i sängen med mikrobiologiboken, gud vilken dröööm...
/ Ida

Tävling!


*
Jag tävlar hos Coquina om en kaffekvarn med tillbehör från Zoegas. Tävla HÄRdu med!

Herråå

Nä drar in till stan nu och partar gärnet ikväll med alla som ska ta studenten, känns kanske lite fel? Men aja! De blir säkert as bra!
Är mest hungrig just nu, sallad! Mums!
/ Ida

Bad sleep

Sovit jätte dåligt inatt! Blev väckt av att Tomas mobil ringde klockan halv tre, Buster såklart, och sen kunde jag inte somna om. As jobbigt. Sedan har jag bara drömt om massa sjukdomar och bakterier! Haha, och en lägenhet vi bodde i som jag verkligen hatade. Bara massa skit hela natten alltså!
Så har vaknat hela morgonen och gav upp sovandet för 30 min sen.
Idag är det party som gäller! De jobbiga är att jag inte tar mig hem till Lit sen. Utan måste till Krokom. De suuuger. Men överlever! Bara Tomas kommer ihåg min bok imorgon så att jag inte sitter en hel dag utan att plugga!
Ska plugga lite till klockan tre sen ska jag gör mig iordning! Äta en ordentlig lunch ska jag göra sen! Längtar till salladen ikväll, gud så gott!
Katterna har damp, vill ha deras energi!
/ Ida

Save me

Är såååå uttråkad!!
Tomas bara sover och är dryg. Medan jag sitter och kollar på sexan som visar family guy som jag redan sätt... Sugig kväll!
Bara för att jag har så himla tråkigt blir jag sugen på jätte mycket saker.
suck.
Hatar att sitta i Lit. Vill till stan nu. Så man kan umgås med lite kompisar på kvällarna. Inte sitta här, fattig och uttråkad! Men imorgon blir det jätte mys!
Åker in till stan med 17.45 bussen. Då jag kommer fram blir det systemet med Bella. Sedan kommer Annika och Filippa, då blir det till att köpa sallad!
Äta mysig middag hos Filippa och sedan dricka till massa spel! Längtar! Behöver komma ifrån Lit ett tag. Haha, kul, kom ju nyss hit! Men menar att jag skulle behöva se lite vänner och ha lite kul istället för att bara sitta och plugga.
We have been bad

Förväntansfull!

Vi har 3 lägenheter på G nu. Hoppas på alla för de är lika fina! Vill bara flytta nu nu nu! Så jag kan umgås mer ofta med mina kompisar och allt kommer bli så mycket billigare!
Nu när jag vet att jag ska flytta orkar jag inte städa, sätta upp saker och sånt.. De är typ 3 månader kvar men de känns ändå onödigt! Men ska försöka städa lite ändå idag.
Ska också plugga hela dagen lååång! Ska jag kunna gå ut imorgon måste jag plugga idag.
Ska kolla en gammal tenta idag!
Vaknade alldeles för sent också. HALV TOLV! Blää, vill inte vända på dygnet.
Citronvattnet: De funkar as bra! Min hy har blivit bättre, inte lika fet och mindre finnar än vanligt. Sedan så mår magen bättre! TESTA! De är as bra och man blir som beroende av de för de är så goootttt! :)
Dumt val, eller?

Min fruga!

Var hos Annika idag och fikade! Vi sitter alltid i flera timmar och pratar om allt och inget! Tiden går super fort och varje gång jag går därifrån undrar jag varför de alltid tar så lång tid mellan gångerna! Vi har ju så himla roligt så vi borde ju ses OFTA!
Men på tisdag blir det utgång med henne och Filippa! :) Kommer bli så himla roligt! Längtar!!
Bara för att vi är bäst! (Annika, vi behöver lite nya bilder på oss! Har bara sånna som typ är ett år gamla :P )


Imorgon blir det plugg hela dagen. Trååååkigt! Men de ska göras! Ska gå igenom en gammal tenta tänkte jag!
Nää, citronvatten och tv:n väntar :)
/ Ida

Fråga först

Helgen har varit mysig utan plugg! Filmmys med Tomas i fredags, mys med Erika och Helen i lördags, slappa igår och idag ska jag till Annika en sväng! Sen blir det hem till Lit!

Ja utan tillåtelse? Cpn.. Hoppas den är bra. Annars blir jag mer förbannad än vad jag redan är... Vad hände med att de är vårat liv? VI som ska bestämma? Åhhhh

Bakterier

Sitter just nu och läser i min mikrobiologi bok. Läser om strafylockoker och streptokocker bakterier. Det är mycket vill jag säga och dessa bakterier är uppkomnsten till en hel del sjukdomar! Då man läser om alla de här bakterier och mikroorganismer som finns och hur man ska skydda sig som bäst osv. Blir man nästan lite paranoid! Du kan ju få sjukdomar hur lät som helst!
Helst jag som ska bli sjuksköterska, bara att jag går till jobbet med ont i halsen kan ju döda någon med tex. brännskada! Läskigt!
Ska snart göra kycklinggryta till min man som kommer hem om någon timme! De ska vara curry i så tänkte låta den stå ett tag så den får den goda starka curry smaken!
Nää, nu var mina fem minuter slut och jag ska återgå till bakterierna!
/ Ida

Familjen Coble

Såg nyss Opera, och världens sorgligaste avsnitt. Grät så mycket.
En familj som bara splittras. 3 barn under sex år dör i en hemsk bilolycka och föräldrarna överlever.
Se första kapitlet här

Babyboom

God morgon! Sov till elva idag, jag som skulle upp tidigt. Men tydligen så behövdes de!
Idag blir det till att läsa mikrobiologi hela dagen! Ikväll tänkte jag nämligen ge mig på en tenta och se hur mycket jag egentligen kan!
Det verkar vara babyboom överallt nu känns de som! Ser hela tiden folk på facebook med jätte magar eller de som redan fått barnet och lagt ut en massa bilder! Nästan så man blir lite sugen själv! Men näää, de får vänta några år till! Må ju plugga klart först iaf och resa lite! :D
Jaha, vad mer? Ska försöka städa idag. Orkar verkligen inte. Men de ska väl göras. Inte så mycket att städa egentligen! Sen ska jag även göra någon kyckling gryta!
/ Ida

Nytt rekord!

Gymmade idag! Sprang 3 km på 20 min! Jag vet, de är inte super bra! Men för två år sedan sprang jag 2 km på 22 min! Så man har ju blivit bättre! Plus att för någon vecka sedan orkade jag inte ens springa tre utan att dö och idag gick de hur bra som helst!
Nu är man helt slut i kroppen men härligt var de!
Sen blev det stan med Filippa och Bella! Vi fikade och Bella shoppade, hon hade ju fått en MASSA pengar så blev nästan lite avis då hon kunde spendera på sig själv! Vill också! Men mysig dag var det iaf <3
Sitter och försöker planera helgen med min kille som har världens sämsta framförhållning! Så nu blir det tjejkväll med tjejerna på fredag i stan med lite sup och sedan krogen ifall det inte kommer upp annat och tjejkväll med Erika och Helen på lördagen! Blir nog jätte bra hur som helst. Sista helgen jag kan leva innan jag kommer begravas i böcker!
Imorgon blir det massa hemma plugg, ska även hinna städa sovrummet och badrummet!
Sitter just nu och kollar på Sveriges mästerkock! Hejja Jessica och Jenny!!
/ Ida

Städtanten

Ont i magen. Ätit för mycket. Varje kväll alltså. Att man inte lär sig!
Imorgon blir det gym och en massa plugg!
Har fått min mikrobiologibok så nu går det inte att säga att jag inte kan plugga för att jag inte har material!
Hann dammtorka hela köket och tvätta all tvätt idag iaf!
Imorgon tänkte jag ta mig ann sovrummet mellan pluggningen! Tar ett rum i taget!
/ Ida

Tisdag

Igår var det som sagt kalas! Min familj kom förbi och åt den goda tårtan som jag gjort (Eller jag vet inte hur den smakade men antog att den var god! Haha!) och sen pratade vi lite.
Tomas blev glad över presenterna. Av familjen vart det en rakapparat och av mig x-box live i ett år och 2 t-shirtar.
Resten av kvällen vart det lite godis och tv tittande!
Ska snart duscha och äta någon lunch för att sedan dra mig iväg till skolan! Slutar sent idag med farmakologi hela eftermiddagen. Känner mig fortfarande lite krasslig med hosta men de ska väl gå ändå!
Var förresten på sjukhuset igår! Gjorde ultraljud och röntgen. Kändes väldigt skumt att göra ultraljud i handen! De ska ju vara på magen, och man ska ju se en bebis på apparaten och inte massa muskler och vävnader! Men hon såg inget på ultraljudet så nu är det bara att vänta på röntgen som kommer ta typ en vecka. Suck vad allt tar tid! Jag lovar att dom inte kommer se något och inte veta vad det är och sen är det bara för mig att gå med det resten av mitt liv. Pesso jag, jaaaa!
Duschen var de ja!
/ Ida

Älskling 20!

Uscha vad bakis jag var i lördags. Länge sen sedan jag vart så full! Men fredagen var as rolig! Men bussresan hem var ju mindre rolig... ALDRIG MER BUSS.
Annars så har jag slappat hela helgen. Linnea var här på filmkväll lördag kväll och sov då över. Sen på söndagen kom Tomas föräldrar och vi hade lite kalas. På kvällen kom mamma och fikade.
Idag fyller älsklingen 20 år! 4 år sedan vi träffades. Helt sjukt vad tiden går fort! Läskigt.
Så jag har köpt VÄRLDENS bästa present och gjort en tårta som är så full med grädde att jag nästan kräks då jag kollar på den! Men har gjort en speciell tårta!
Tomas tårta! Den innehåller bara sånt som han gillar. MASSA GRÄDDE, vaniljsås, risen, maränger och snickers! Har köpt glass till mig själv.
Ska ta kort på tårtan sen!
Så jag de blir nu slapp till Tomas kommer hem. Ska städa lite. Tänkte tvätta men tvättmaskinen var upptagen!
Ska blåsa upp lite ballonger också.
Måste även krya på mig. Har as ont i halsen sen i fredags och mår lite sisådär...!
/ Ida
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!