Nelly.com

Blev så less på alla mina gamla festklänningar (Även fast jag har typ 15 st!!) så gick in på Nelly och beställde två st!
Hittade ju ingen klänning i Sthlm så gav mig själv tillåtelse att köpa två st! Var studentrabatt också så de blev inte super dyrt! Hoppas dom är fina på bara! Sen var jag lite skeptisk till den vita eftersom man ska ha den på party! Den kommer säkert bli skitig! Inget rödvin för mig inte i den klänningen!
Hade velat köpa minst 4 klänningar till men då hade de blivit lite dyrt så fick begränsa mig själv! Vill ju kunna köpa lite annat den här måndaden också!

Kort visit

Gick nyss upp. Mådde så dåligt att jag inte kom upp ur sängen! Fattar ingenting! Igår på dagen mådde jag helt OK och nu känner jag mig sämre. Det ser inte bra ut för festerna jag ska på i helgen! Blir kanske en lugn helg med Tomas, blåbärspaj och tv? Aja! Än ska vi inte ge upp! Kanske blir mirakelfrisk tills på fredag! Men de blir nog ingen skola imorgon. Ska försöka gå upp och ser hur jag känner. Men hostar hela nätterna så får inte sova för de känns som att jag ska kräkas. Huvva, jobbigt sjukdom detta! Lång och äcklig. Den hindrar mig från så mkt!
Ska snart se lite cityakuten. De är väl de jag ska göra typ hela dagen idag!
Gjorde Coldeslaw igår! Vad gott de var! Och stekta sparris. Blev inga kolhydrater till middag för de fick inte plats på tallriken! Haha!
Klarade förresten anatomitentan! Pluggade bara sten hårt en vecka och lite smått veckan innan. Vilket betyder att jag inte är så svårlärd som jag tror! De gick ju inte jätte fort och jag fattade! Matte och farmakologi kvar sen kan jag gå vidare!
Den här terminen känns mycket lättare! Första kursen har ingen tenta utan bara rapportskrivning. Det är mycket psykologi och omvårdnad bara hela detta halvåret! De är väl bara för att nästa halvår kommer bli cp jobbigt med kirurgi osv! Men de ska vi klara oss igenom! Känner mig så positiv till skolan just nu! Ska hämta matteprovet någon dag också och se hur de gick egentligen!
Fick praktikplats i Hammerdal också. Så går de då man är sjuuk! Aja, jag och Fille ska pendla dit tillsammans om vi nu har samma tider så de blir roligt ändå!
Jaa, men Sthlm då! Skulle ju dit och ha super kul med min kusin och mina brudar från Krokom! Men nej.. Blev ju jätte sjuk på torsdagen med frossa och sen dess har jag varit sjuk. Så utgången vart kort pga trånga luftrör och visiten blev en dag kortare bara för att jag mådde så dåligt och var tvungen att ta mig hem. Varför ska jag ha sån otur?! Och igår fick jag ögoninflammation på båda ögonen. De är ju också super skoj!
Bläääääää!
Men ska ner någon helg då jag är frisk! Hälsa på Julia igen som nu flyttat till Örebro! Haha! Då vi kom dit så fanns de ingen elektrisitet! Så första natten satt vi med ljus och spelade kort. Andra kvällen skulle vi beställa en familjepizza från Pizza hut och fick en pytte liten pizza! Alla fick en bit var och sedan var det bara att åka ner på Subway och köpa en fet macka! Allt gick verkligen inte enligt planerna, men äh! Nu kommer vi komma ihåg allting istället! Haha!

Uppdatering

Eftersom ERika läst mitt förra inlägg typ 100 ggr tänkte jag uppdatera lite!
Gjorde anatomiprovet igår. De gick väl sådär. De kommer bli precis G eller precis IG! Hoppas bara jag slipper göra om de. Orkar inte!
Ska till Örebro på onsdag och sen Sthlm på torsdagen! Om jag nu får tag i Cecilie!
Ska parta med härligt folk och träffa ERika, Fille och Cecilie!!! Super sköj!
Men ja, inte mycket ahr hänt, pluggade så mycket i veckan så satt bara hemma.
Är i Krokom nu, Linnea har haft kalas så har hjälp till! Har varit ute på långpromenad med hunden och cyklat med han! Vill ha hund mer och mer ju mer jag ser han!!
Så, nu har jag uppdaterat!

Västerbottenpaj

Ska försöka plugga lite mer idag! Gjorde roliga kort och memory så att jag ska vilja plugga! Haha!
Idag kommer familjen på besök! Kräftskiva blir det! Ska bjuda på en god förrätt också!
Sedan ska mina två syskon stanna kvar här hela helgen med hunden vi passar! Det blir mys. Om han går ihop med katterna som inte tyckte om han alls och blev helt galna i Krokom. Men vi får väl se!
Västerbottenpaj
Antal portioner: 8
Ingredienser

 

3 dl vetemjöl
100 g smör,kylskåpskallt

 

2 msk vatten,kallt

Äggstanning:

3 st ägg

3 dl mjölk

1 nypa salt

1 nypa vitpeppar

150 g västerbottenost,riven

Till servering:6 st körsbärstomater, 24 st kräftstjärtar, dill,hackad ,1 msk olivolja


Gör så här

1. Hacka ihop mjöl och smör. Tillsätt vatten och blanda snabbt ihop till en deg, gärna i matberedare. Klä smorda portionsstora pajformar med degen. Ställ i kyl i ca 30 minuter.

2. Värm ugnen till 200°. Vispa ägg och mjölk, krydda med salt och peppar. Vänd ner osten. Nagga pajbottnen med gaffel och fyll pajskalen med äggstanningen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20 minuter, till äggstanningen stelnat och fått fin färg.

3. Dela körsbärstomaterna. Blanda tomathalvor, kräftstjärtar, dill och olja. Fördela blandningen ovanpå pajerna före servering.

Stackars lilla mig!

Och priset till den sämsta bloggaren går till miiig! Har inte haft tid eller lust faktiskt. Har inte de heller nu egentligen. Är sjuk, tror jag har bihåleinflammation på min hemska förkylning. Huvva, synd om mig!
Försöker ändå ta mig igenom kroppens alla system. Men som tur är börjar jag äntligen fatta det endokrina systemet! Men så mycket plugg som jag önskat att det skulle blivit har jag inte orkat. Tog en avledon för ett tag sedan men den hjälper typ inte. Huvva. Tror jag vill ha hämtmat idag också. Äh. Får se. Har sett för mycket matlagningsprogram så vill bara ha en blodig köttbit. Haha. Nu babblar jag.
Saknar faktiskt skolan lite nu. Inte plugget men alla fester och människor! Pratade med Florina idag som inte kommer fören dagen innan och Fille kommer också då. Så de är ett tag kvar! Buhuuuu!
Plugga mer och sedan hoppas på att Tomas kommer hem snart. Han glömde mobilen hemma så vet inte alls när han kommer hem. Jobbigt då jag börjar känna mig lite hungrig.
Sen också! Min syrra flyttar till Örebro i slutet av augusti. Alla börjar lämna Ösd! Bella drar nu också. Buhuuu! STANNA MED MIG! <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!