Fredagen den 30 december 2011

Åkte till sthlm för att fira 4 år med älsklingen min och fick en enorm överaskning och kom hem förlovad! Berättar mer i detalj någon annan dag för nu ska jag sova!

Måndagen den 26 december 2011

Är en trött liten tjej som sitter och väntar på att pappa och hans lilla "gäng" ska ringa mig så jag kan hämta dem från G3, huvva pappa där. Men de var tydligen något band som spelade! Vill egentligen sova nu!
Tomas har planera något. Så jag fick inte shoppa eller göra något dessa dagar för han kan komma hem när som helst. Hmm undra vad de kan vara!!!
Shoppade dock innan jag visste detta på mellandagsrean! Och de blev nog en tusenlapp! Haha! Men behövde tröstshoppa lite då jag inte fick åka utomlands. Buhu! Som tur är har Tomas ändå planerat in något hemligt!!! Väntar spänt!

Jag var som sagt och shoppade på mellandagsrean idag. Inte så mycket folk faktiskt, och hittade typ ingenting på rean men en massa i ordinarie pris!

Har spelat lite spel med familjen och ska nog kika på en nyårskläning eller iaf  smycke som jag ska klicka hem till mig! (Även fast jag inte får slösa, men liiiite!)

God jul!

Fredagen den 23 devember 2011

Letar och letar men hittar inga billiga resor! Får se under dagen ifall de kommer upp något! Annars kommer jag bli lite nervööös!

Är i KRokom nu! Inhandlade de sista julklapparna igår med mamma och sa hej då till Tomas!
Idag ska jag och Linnea till lillänge och kolla ifall jag fått Julias julklapp! De vore så typiskt om den inte har kommit!!!

Klä granen, bingolotto, godis och julskinka väntas ikväll!

Pant!

Min rygg gör så ont! Har haft ont länge, blää! Sträckte mig idag då jag slog in julklappar och skulle böja mig ner. Är verkligen en liten tant!
Jag och Tomas räknade nyss ut att vi kommer kunna åka utomlands bara de finns resor kvar den 23 då vi får pengar!! JIPPIE!!! Fick värsta mysfeelingen!!
Ska färga mammas hår imorgon så ska dra till Ica maxi och köpa färg och medan jag är där ska jag och Tomas PANTA! De måste göras. Har städat jätte fint men de luktar öl! Så de ska bort. Sedan lite disk och soper ska fixas sedan är vi good to goo! MYS!!
Ska ta lite bilder från när katterna ska vara i snön för första gången! Mysigt! Och deras första jul med någon. Dom kommer leka med alla julklappar och presentsnören. Måste försöka hålla dem borta så att de inte dör av snörena (Yes, katter får inte äta upp de för de kan linda sig runt tarmarna och då döör de). Haha, lillmorsan!
Har haft mensvärk hela dagen och finnarna har ploppat upp. Hoppas jag får mens IMORGON eller inatt så de inte kommer då jag är utomlands! Vore trist!

Onsdagen den 21 december 2011

Sitter och kollar resor! Tycker de börjar se mörkt ut. De är så dyrt! Eller ja, skulle jag boka den 25 och åka mden 26 (Om de nu finns resor kvar) så är de billigt! Annars svindyyyrt! Så jag kollar VARJE DAG!
Tog jullov idag också! AS härligt! Jag och Kicki har verkligen jobbat på hur bra som helst med rapporten så nu sa vi att de får vara nog.
Åker till Krokom imorgon kväll! Ska städa lite här och fixa!
Sen på fredag blir de sista inhandlingen av julklappar!! Och lördag jul!
Sen hoppas jag att jag hittar resor! Kommer gå in varje morgon då Tomas åker och ha sidan öppen hela tiden ifall de kommer någon billig! För de tar ju slut så fort!
Vila i soffan och njuta av ledigheten väntar! Mitt huvud har inte fattat de än så känner mig stressad, som att de finns något jag måste göra!!

Every second is a high light

De var så mysigt hos Annika idag, som det alltid är! En massa te och massa prat! Vi sitter alltid och pratar i flera timmar och de känns som att då jag måste gå (För att idag tex skjutsa Linnea på ridningen) så har vi inte hunnit pratat klart än! De är så bästa vänner fungerar <3
Ska snart läsa klart mina artiklar som jag har och sedan försöka sammanfatta dem på datorn eller något!
Imorgon drar jag till Kicki på morgonen och sen sista festen innan nästa år!
Om jag nu inte bli hemma över nyår, då resorna är så dyyyra!
Ätit massa godis. Mår illa!
Dodgeball på tv. HAHA! Ben stiller, älska!

Fredagen den 16 december

Började dagen med planering av rapporten som ska vara inne den 5 januari med min rapportpartner Kicki!
Sedan åkte jag till Krokom och snyltade lite mat på mamma och pappa och skulle sen bege mig till Annika men hon var icke hemma! Hörde Bosse, men inge mer! Haha!
Så hoppas hon ringer mig snart så vi kan leka!!!

Ska skjutsa Linnéa till ridningen klockan fyra, usch kallt att sitta där och glo! Men tänkte läsa igenom mina tre vetenskapliga artiklar då! De är på engelska så måste nog läsa ett antal gånger för att ens fatta lite!
För imorgon har inte jag helg inte! Ska till Kicki vid 9/10 och sätta igång med rapporten! Blir nog där hela dagen för att sedan festa på kvällen! Gud vad de ska bli skönt att konsumera lite alkohol! HAHA!

Bara 8 dagar kvar till jul!! Måste handla de sista julklapparna i veckan!

Titta lite resor och sen fördriva tiden med lite sims kanske?

HAHA! Nu ringde hon! Ska dit om en kvart!

Torsdagen den 15 december 2011

Vart hemma från skolan idag!
Ska på julbord sen ikväll!
Skulle egentligen iväg och träna men gör de imorgon istället! Vill fixa mig fin till ikväll och planera lite rapport istället!
Jag och Kicki har börjat satt igång med rapporten, vi vill bli klar innan nästa torsdag. Men 1 vecka blir lite tajt! Hon vill åka hem över jul och jag vill utomlands! Så de får helt enkelt gå!
Livet flyter på, mkt plugg och lite fritid!
På lördag ska jag ut och festa och på söndag blir det julgodis bak med mamma! På måndag ska jag även handla de sista julklapparna! Vet precis vad jag vill ha så de ska gå fort!
Vad mysigt med jul! Snart är de Tomas och min 4 års dag också! Tiden går verkligen fort!!!!
Sitter och pratar med min bästa vän! Hon är underbart stark och de finns verkligen ingen som hon!
<3

Måndagen den 12 december 2011

Är verkligen super sämst på att blogga! Men har inte riktigt tid känner jag.
Känner mig stressad över rapporten som vi ska göra till den femte januari. Jag ska utomlands och jag vill ha jul. Men icke, vi får inte jullov! Jag och Kicki ska försöka bli klar innan jul. Men 2 veckor är lite lite! De är t.o.m mindre än två veckor. Känner mig verkligen yber stressad! Vill inte ställa in resan pga en rapport! Skulle bli super less då! Nä, detta ska gå!
Skola en stund idag. Har hunnit fixat pass också. Fult som vanligt! Var nästan snyggare på förra! Konstigt de där att man ALDRIG kan se bra ut på pass, id, körkort osv! Haha!
Nu ska jag försöka fatta vad vi egentligen ska göra för rapport!

...............

I feel left out side alone.
And it´s cold out here.
I woundering if you know, just how it feels.
To be left out side alone

Life suck sometimes!
Ändringar sker nu! Inge mer småstadie! Bara fint och mys! Finns bättre! Puss på de!


AkutIda

Praktiken är tråkig. Men jätte trevlig personal. JAg var på akuten igår. Urinvägsinfektion trodde dom så fick antibiotika. Ryggen, magen gör ont. Illamående och trötthet. Blä!
Pluggar farma och läkemedelsberäkning för fullt! Så jag lever.
På torsdag är de sista dagen på prakiten! Lycka!
Och fredag gör jag proooov!!! Sedan är jag fri typ! Lite rapportskrivning men de ska jag väl klara! Sen GRAN CANARIA MED ÄLSKLING efter julafton! Underbart!
Gratinerade hallon nu!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!