Surpuppan

Och som jag förutspått så jobbar Tomas sent hela hela hela hela hela hela tiden så JAAAG får packa allt. Skit var irriterad jag är. Visste att det skulle bli såhär om han åkte till Sveg. AHH! Hemsk dag på jobbet med mycket att göra och stressigt. Vill bara sova och vila mina fötter. Vill inte packa allt skit!
Uscha vad sur jag är.

Latfis

Skulle egentligen packa en massa idag. Men kollade på top model och bara låg och degade. Känner mig fortfarande inte helt fit for fight... Jobbigt! Känner också på mig att det kommer bli en jobbig dag på jobbet. Uscha. Hoppas jag har fel!
Ska snart äta lite middag. Åt en för stor lunch känner jag så det kommer bli jobbigt att försöka trycka i sig middag. Blir nog bara lite nudlar! Så äter jag mer då jag kommer hem sen ikväll.
På onsdag ska jag träffa Erika och Helen! Erika åker ju snart. Super tråkigt!! Men förhoppningsvis så ses vi i september!

Det känns som en tung dag

Är super täppt i näsan, mår lite illa och mitt huvud är super tungt! Kanske är efter helgen! Mycket som hände och lite vila. Hoppas jag piggnar upp till jobbet idag! Ska ju vara där själv med en vikarie! Ingen ordinarie alltså. Läskiiiigt tycker jag! Men de ska jag väl klara får man väl hoppas. Men de är ett sent pass, till klockan 21.00. Men imorgon blir det ett börja tidigt och sluta tidigt pass! Och då ska jag hem och packa mer här i lägenheten! Ska försöka packa lite idag också. Pappa, mamma och Linnea kommer nämligen på onsdag! De ska hjälpa oss packa de mesta då eftersom pappa ska bort på fisketur på fredag. Så Tomas pappa kommer torsdag kväll! Och hjälper oss flytta in på fredag.
Drömde om lägenheten igår natt! Hoppas den inte ser ut så! Haha! Men de kommet nog bli super bra! Längtar så mycket! Kommer bli jobbigt att pendla men äh! Så värt de!
Helgen har varit jätte bra iaf!
Midsommar slutade lite tidigt men fram tills dess var det super mysigt!
Lördagen och söndagen bestod av ridning och spela spel!
Red en gammal travare vid namn Higher! Vi kom fram i galopp! Så är stolt över mig själv!
Och igår red vi ut! Hur fint och härligt som helst!
Synd att man jobbar så mycket i  sommar. Kommer inte hinna rida.
Jag och Tomas ska även ha hund i 1 vecka i augusti! Hon som vi har hästarna hos ska åka bort och mamma sa att hon kunde ta hunden 1 vecka och jag 1 vecka! As kul!!
Tomas kom också hem igår! Saknade verkligen honom! Så nu känns de trist att återgå till jobb och vardag då man hellre skulle ligga i sängen och bara vara i några dagar!
Tomas & jag bestämde oss också för att åka till Sveg om 2 helger! Gå på Björnfesten! KUL!
Nu blir det frukost och sen packa! Hoppas mitt huvud slutar vara så tungt....

Midsommar

Idag är det midsommar!
Och det regnar...
Men inte kan man deppa för det! Ska ha sill-lunch med släkten och lite annat mys! Sedan drar jag vidare till Erika för lite grillning och dricka! Sedan får vi se vart kvällen urartar sig! En massa sommarspel och kransar ska vi i alla fall hinna med!
Saknar Tomas lite! Vill kramas och mysa.

Oskar är livrädd här hemma i Krokom! Första gången han träffar barn. Och han bara springer runt och gömmer sig. Tråkigt! Men han får allt ta och vänja sig lite!

Ska duscha nu och fixa lite nu!

Snart. Kom nu

DeppIda

Nu fick jag ett sånt där tråkhetsslag.
Känns som att livet suger och allt är tråååkigt! Finns inget att göra.
Tur att man ska iväg och jobba snart så att man får lite nytta gjort.
Kollade mitt schema och jobbar varannan helg (HELA dagarna också med dubbelpass) och sedan varannan dag tidigt morgon tidigt sluta, Börja sent sluta sent. Börja sent sluta sent suger. Visst skönt att sova lite men min kropp kommer bli galen!
Se Tomas varannan dag typ också. För då jag kommer hem sent vill jag och han sova. Så tråkigt.
Nu ska jag sluta deppa och göra middag!

50 min kö

Vilken kö de var på Dollarstore! 50 min tog det! Jag skulle inte ha så mycket. 100 kr handlade jag bara för. Men den var helt okej! Nu blir det där jag handlar diskmedel och annat sånt skit härdanefter!
Var även och inhandlade sill, potatis och lite dricka till midsommar!
Ska snart jobba. Inte kul att sitta och vänta... Tänkte först att jag ville vara ledig idag men näää. Orkar inte sitta här hemma...
Imorgon är ett bättre pass! Slutar tidigt och sedan Krokom och ledig i flera dagar!
Middag snart då kanske?

Dolalrstore Östersund

Tomas åkte imorse. Tråkigt som vanligt! Skulle inte ha sätt han typ något idag ändå eftersom jag börjar sent och slutar sent. Men de är trist att sitta här.
Funderar att dra in till stan då Dollarstore har öppnat! Lär ju vara sjukt mycket folk... Men de lär ju också vara rea på de billiga grejerna!
Jaha, nu ska jag till Dollarstore! Måste göra mig iordning, skulle möta Erika klockan halv tolv! Må åka om typ 20 min då.
Skönt att åka iväg. Istället för att sitta och vänta på jobb, för de suger!

Storhelgen

Jag har jobbat och stått i så jag har tyvärr inte hunnit blogga så mycket! Men nu kände jag att jag hade lite tid och ork till det!
Har som sagt börjat jobbat! Mycket man ska lära sig på kort tid men det är roligt! Steg upp väldigt tidigt imorse och har nu väldigt ont i fötter och ögon. Men börjar 16 imorgon och jobbar bara till 21! Så de är härligt.
Erika var över en sväng på fika idag! Eller ja, fika och fika. Te fick hon! Haha! Men de var mysigt som vanligt! Pratade lite om midsommar som vi ska fira hemma hos henne på fredag!
På torsdag drar jag till Krokom efter jobbet klockan 14.00 med katterna! Tomas ska nämligen till Sveg imorgon på jobb och jag har inte lust att sitta här själv. Så stannar där och passar på att umgås lite extra med lite släktingar som är på besök! Stannar till söndag kväll!
Längtar till helgen! Mycket som ska hända. Men känner på mig att det inte blir mycket sova då det finns två små barn. Men det pallar jag!
Jag och the Axel man!
Nu blir det komedi på sexan och lite godis som jag har förtjänat!

Första sommaren

Skulle gå upp klockan nio imorse så att jag kunde somna ikväll då jag ska upp sex imorgon! Men kom jag upp?! Nääää. Gick upp halv elva istället.
Såg Gangs of New york igår så de blev ju lite sent. Stackars Tomas som gick upp halv sju.
Ska snart börja jobba! Eller ja, följa med och kolla antar jag att det mesta är och hjälpa till lite! Jobbar ju sent, 13 - 21. Ska äta en rejäl lunch! Man vet ju aldrig då man får lunchrast!
Den här sommaren är första sommaren jag och Tomas bor tillsammans sedan vi blev ihop! Han har alltid åkt till Sveg för sommarjobb och jag hem till Krokom! Så tummen upp på de!
Ser ut att vara ganska fint väder ute! Man kanske får uppleva de lite om man har tid att gå ut lite med gamlingarna idag :)

Pöss

Bild sen i vintras då vi åkte lite skoter ;)

Även fast du ibland gör mig galen så är du den bästa

Eastern

Dagen blev bättre! :)
Jag och Tomas bestämde oss för att åka in till stan och äta på Eastern :D !
Det var super gott och jätte mysigt. Äntligen lite dejting!
Sedan åkte vi på affären och handlade massa frukt. Har varit lite slarvig med tävlingen då jag varit sjuk och haft mycket tråkigt! Så nu ska jag ta tag i det igen!
Imorgon börjar jobbet och nu är det amazing race på tv, sedan en film! ;)

Come and save me

Är så uttråkaaad!
Skulle gå på frösözoo i helgen men de blev inte av.
Så då ville jag att Tomas och jag skulle göra något kul och inte bara sitta i Lit! De blev inte av.
Så nu sitter jag här och har suuuuper tråkigt.
Vill åka in till stan, äta på restaurang eller bowla eller gå på bio eller bara göra något!
Pallar inte sitta mer här. Har suttit här i en hel vecka nu! Jag dööööör ju.
Skönt med jobb hela dagen imorgon.
Tomas åker nog till Sveg i 2 dagar på jobb. Så då får man sitta här själv... Och inte nog med de. Kan inte hitta på något för har skumma arbetstimmar den här veckan. De sööög!
Längtar till nästa helg. Då de blir midsommarfirande med tjejerna och en massa dricka!

Ny morgon, nya möjligheter

Katterna är ute på tomten med Tomas som fixar hjullagret på sin bil. Jag har nyss satt på en tvätt och ska snart äta Frukost, om äggen vill bli klar någon gång!
Idag ska jag bara packa och fixa hela dagen! Det är ju bara 13 dagar kvar till flytten. Och oj vad jag längtar! Man kan umgås mycket lättare med vännerna och bara mysa på min balkong och i mitt badkar. Klädkammaren ska jag fixa så fiiiin! Ahh vad jag längtar! Fast de roliga kommer ju då man ska på Ikea i augusti! Blir mycket bilder sen kan jag lova!
Blev förresten väckt av en gräsklippare idag! Dagens störmoment! Hur kan man klippa gräset klockan nio på morgonen en lördag?! Då man inte ens får tvätta den tiden för att de är helg!! Jag blir galen. Så jag vaknade såklart och började min dag. Fast ja, Rasmus hade redan väckt mig ett antal gånger med sitt busande och skrikande...
Börjar jobba på måndag. Längtar efter det också faktiskt. Komma iväg och göra något. Sitta fast här i Lit är verkligen inte roligt. Tjäna en massa pengar så jag kan shoppa upp dom i höst! Och en utomlandsresa ska jag nog hinna med!
Nu börjar äggen koka!

VILL

Har nog bestämt mig! :)

Ej tillräkligt

FanFanFanFan! Fick inte G på läkemedelsberäkningen... Jag som tyckte det gick så bra :( Fan också! Kommer aldrig klara den!! De går bara inte! AHHH!!!! Nu MÅSTE jag klara nästa annars äre ju typ kört. Usch, jobbigt. Kommer ha farmakologin kvar också bara för att jag inte pluggade så mkt till den för att jag la ner ALL energi på läkemedelsberäkningen. AHH!!! :(
Ska hämta den någon dag. Så får jag väl se hur många fel jag hade. Hoppas på lite fel så jag vet att jag fattat iaf.
ÅH! Dåliga nyheter.

Kattborste

Har köpt en kattborste till Oskar som hårar så mkt! Och gud vad han älskar att bli borstad kan jag säga! ;)
Men inte Rasmus, han tror det är en leksak och vill bara bita på den! :P Oskar gör också de ifall de blir för mkt! Haha! Sötisar! :)

Magkramp

Fy vilken magkramp jag haft hela morgonen! Mådde jätte illa och trodde jag skulle kräkas. Så fick sitta på introduktionen och plågas!! Uscha vad hemskt det var. Kände mig super sjuk. Så ligger i soffan nu och hoppas på att magontet ska gå över! De kommer typ så fort jag ätit! :(
Antar att jag inte är frisk än..
De tråkiga var att jag var tvungen att åka hem så fort de var slut och då kunde jag inte fika med Erika! De sög verkligen...
Ifall jag är frisk på lördag tänkte jag bjuda lillsyrran på ZOO! De öppnar nämligen då :D
/ Ida

Tidig morgon

Jag har sovit sämst inatt! Hostat hela natten och drömt samma dröm om och om igen, och den var inte bra!
Så är jätte trött nu! Blää.
ska bara sitta och lyssna idag så jag överlever. Men de är segt! Gick upp vid kvart i sju! Haha, behövde egentligen inte de men kunde inte somna om då jag vakna sex...
Då dagen är över ska jag ju iaf fika med Erika! De blir mys! Antar att de jag ska på idag kommer vara som mina föreläsningar i skolan. Och allt vi ska prata om har jag redan gått igenom! Men upprepning är väl bra antar jag.

Check!

Rakat benen
Noppat ögonbrynen
Packat
Städat
Duschat
Känner mig på G idag! Fått mycket gjort! Ska snart fortsätta städa! Vardagsrummet ser fortfarande lite söligt ut! :P
Haha, är som en liten hemmafru!
/ Ida

It´s a beautiful day

Skulle gå och lägga mig tidigt igår! Och gjorde de, eller ja.. Gick och la mig i sängen tidigt men spelade nördspel på mobilen så de blev inte fören vid två tiden!
Gick tjurigt upp vid tio ändå idag!
Har bara käkat lite frukost och kollat på 90210. Nu är det slut och ååhh så spännande det sista avsnittet var!
Ska snart ta tag i mig själv och raka benen (Eller ja, ena benet för de ena är ju redan rakat! Haha!), noppa ögonbrynen, packa, städa och sedan duscha!
Imorgon är en ny dag och jag ska ÄNTLIGEN lämna Lit en liten stund!
Först info på Soliden och sedan fika med Erika! Myspyyyys!
Om jag skyndar mig kanske jag hinner se lite One tree hill som jag laddat ner! Fast nu när jag skrev att jag ville se de så var jag inte så sugen.. Hmm...
/ Ida

Suck

Lagar köttfärssoppa. Stoppade precis i makaronerna för Tomas sa att han skulle komma hem klockan sex. Pratade med han vid fem. Så ringer han nu och säger att han åkte från Trångsviken nu, och ska handla. Kul... Soppan kommer bli förstörd och jag är hungrig.
SUUUCK
/ Ida

Pretty woman

Jag har super tråkigt!
Kom också på att jag inte bloggat på ett tag om vikt-tävlingen!
Jag åt lite godis fredag och lördag (Mest fredag) sedan en sockerkaksbit då pappa fyllde år. Igår då jag satt uppe nästan hela natten åt jag lite chips och dipp.... Tänkte egentligen inte men blev så sugen! Men åt typ 6 chips. Sen var de inte så gott längre :P
Men jaa, de går väl bra iaf! Blev ju kebab till middag igår. Men åt inte så mycket på hela dagen så de gick väl bra.
De positiva med att vara sjuuk, man är inte så hungrig!
Idag har jag ätit en hårdbrömacka med skinka och en skål med mannagryns gröt :)
Citronvattnet måste jag gå tillbaka till! Har missat några dagar. Inte bra!
Ska göra någonting med köttfärs idag, men vet inte riktigt vad!
Har förresten gått ner 2 kg! Wihooo! (Fast ja, min mens är slut så de var säkert de jag väger nu som jag egentligen väger! Haha!). Men så fort jag blir frisk och har kommit till stan blir det träning på gym! Man kan ju inte bara äta bra, man måste ju träna också! Den här tävlingen ska jag vinna ;)
Ska nog kolla vad det finns för recept så jag snart kan börja med maten. Om mitt huvud tillåter de! Hoppas Tomas kommer ihåg ipren...
/ Ida

10.18

10.18 vaknade jag av mig själv men höll på att somna om! Som tur var så var jag kissnödig och var ändå tvungen att gå upp! Så nu sitter jag här och gäspar.
Har en kopp te, men den smakar blää! Säkert bara för att min hals är fuckad.
Laddar ner lite One tree hill nu!! Ska bli kul att se sen :D
Nu ska jag snora vidare och försöka hitta lite frukost!
/ Ida

Still upp

AHH! Kan inte sova. Är trött men hostar och bläää!
Men orkar inte kolla mer serier! Ska nog ge sängen en chans. Gosa lite med älskling!
Katterna sover ju också så de är knäpptyst här! Läskigt.
Solen går väl upp snart! Haha! Tomas ska iaf upp om typ 3 timmar.
Ska försöka ställa klockan och vända tillbaka dygnet imorgon.
Kommer inte bli lätt... Bloggar om de sen..
AJA! GODNATT

Sjuklingen/veklingen

I lördags natt vart jag sjuuk! :( Hög feber, ont i halsen och förkyld. Detta hände då Erika och Helen åkt hem! vi hade det jätte mysigt men mot slutet blev det lite myggigt! Har typ 10 myggbett på mitt ben!
Har inte bloggat för det har inte hänt mycket alls sen i lördags! Igår gjorde jag en kraftansträngning och åkte iväg till Krokom med Tomas för att gratta pappa som fyllde år! :) Sen åkte vi nästan direkt hem till Lit så att jag fick sova lite.
Min pappa och jag julafton 2010! 47 år, nu börjar du allt bli gammal! Men man är ju inte gubbe fören man blir 60 som pappa sa igår ;)

Idag har inte varit så mycket bättre. Missade intron på jobbet, men hon jag pratade med sa att lyfttekniken var viktigast och att jag helt enkelt får göra den en annan dag!
Så idag har jag bara legat i sängen, ätit nudlar och kollat på 90210.
Tomas har varit underbar! Tagit hand om mig hela tiden då jag varit sjuk. Bättre kille finns seriöst inte! Gjort te, gjort mat, tagit disken och helt enkelt gjort allt för mig! Underbar som sagt. :love: Obeskrivlig kärlek till den killen!
Känner mig piggare nu. Huvudet snurrar då jag går upp och jag har fortfarande lite hosta. Men piggare är jag allt! Så ska försöka ta tag i disken och lite packning! Men mest ta det lugnt så att jag kan gå på en jobbgrej i stan på torsdag!
Nu har Tomas gått och lagt sig och jag har nyss druckigt upp mitt te. Ska nog kolla lite serier. Funderar på att ladda ner One tree hill då jag är klar med 90210! Alla säger ju att den har blivit så mycket bättre så man kanske ska ge serien en ny chans? Serien var ju ändå min favoritserie för några år sedan! :D
/ Ida

Första doppet!

Tomas och jag tog ett dopp i Indalsälven idag! Kallt var det men sköönt! Så himla varmt och kvavt ute! Har inte badat i en sjö NYKTERT på typ tre år!! Så de var stort gjort av mig. Jag var i snabbt också!

katterna har fått varit ute hela dagen :)
Igår kväll eller imorse ramlade/hoppade? Oskar ut genom fönstret! Då vi skulle leta efter honom är inne fanns han inte så vi gick ut. Då kom en skrikandes liten katt springandes och ville bara in! Men han mår bra som tur är!
Nu åskar det lite ute men annars är det fint! Erika & Helen kommer snart och då är det dags för grillning! Emil kommer också förbi :D
Vill bara ha marshmallows! Haha!
/ Ida

Pooooool

Sov i Krokom igår så jag och Erika chillade vid poolen idag! Skönare kunde man inte haft det!
Men nu är jag lite bränd och hungrig!
Ikväll blir det godis, chips och en bra film med älsklingen min! Har ju varit så duktig i veckan så idag blir det belöning!
Förbereder mig för morgondagen då det blir solning, packning och grillning med Erika och Helen!
Förra sommaren, ahhhh den sköna fotöljen som inte finns längre! :(

Är hungrig. Hoppas Tomas kommer hem snart med potatisgratängen och fläskfilén!
Puss på er!
/ Ida

Rea och mys i alkisparken!

Fint väder det var idag!! Och det insåg jag inte fören jag hade klivit ur bilen i stan med långbyxor! Så inhandlade ett par höga vita shorts från Gina plus två linnen i baby blått och gult! De var ju rea... Tihi. Plus att jag fick skatteåterbäringen idag! Även mitt schema! FULLSMOCKAT med pass! Mycket dubbelpass på helgerna! De gillas med mycket O.B. Kommer vara as rik i augusti! Då ska jag åka iväg på en resa och sen dra ner till Stockholm för en shoppinghelg med Erika!
Köpte iaf två jätte bra presenter till pappa också! Även en sallad och jag och Julia åt i alkisparken (Ni vet, parken mittemot traktören ;) ) Men det var inga alkisar där idag iaf!
Imorgon ska jag in till stan som sagt! Sedan blir det av till Krokom för att se Linneas skolavslutning och efter det mys med Erika!
På lördag kommer Erika och Helen hit! Vi ska grilla!! Så hoppas verkligen på fint väder! MYS :D <3
Ska se lite 90210 nu eftersom Tomas ska sooova! Ska försöka gå och lägga mig någorlunda tidigt men de blir nog svårt med tanke på att jag sov till 12.00 typ idag... Illa!
Dagen inspiration! Snygga Jessica Alba! Ge mig hennes kropp!

Förresten! Höll på att slinta riktigt rejält idag! Har bestämt mig för att jag får äta godsaker EN gång i veckan. Så denna vecka blir det på söndag då pappa fyller år. Men Tomas har tjatat på mig att jag ska baka i typ tre dagarn nu! Så idag höll jag verkligen på att ställa mig och baka! Var så himla sugen på något sött! Höll på att köpa en chokladkaka på Ica också! Men jag gjorde inte de :D ! Istället tog jag en hårdbrömacka, en kopp te och ett päron! Känner mig riktigt stolt över mig själv faktiskt! För den här tävlingen ska jag allt vinna!!
/ Ida

Sallad i massor!

Om typ 10 minuter kommer Julia och hämtar upp mig! Vi ska till stan en liten stund :) Fika och köpa present till pappa som fyller år på söndag! :D Så tänkte käka en sallad på stan istället för att käka frukost/lunch här hemma! Mycket bra idé, salladerna är så goooda!

Plocksalladen på Ica är bäst! Men tror det blir Törners idag!

Jag ska åka hem med Tomas sen och då ska jag hinna sätta på en till tvätt och packa lite mer. Packade ju alla köksgrejer som vi inte behöver den här måndaden igår. Så tänkte börja montera ner bokhyllan och skrivbordet idag!
Imorgon ska jag ju leka med Josse! Och efter det är det mer tvätt!
Måste tvätta upp gardiner, kuddar osv. innan jag flyttar! Så att allt är fräscht!
/ Ida

Blixtar och dunder

Idag har det åskat, blixtrat och regnat heeela dagen lång! Så min cykeltur till affären blev inte av. Skulle ha cyklat vid nio tiden då det var fint! Men fastnade vid 90210. Även fast serien har spårat ut så måste jag ju se vad som händer!
Så har hunnit packat lite idag och städat upp!
Imorgon blir det staden med Julia klockan 14.00 för att inhandla present till pappa som fyller år på söndag! Sedan lär vi väl sätta oss och fika eller något!
Blekinge 09, Länge sedan jag var där nu!

Känns konstigt att inte ha någon skola. Sitter hela tiden och tänker: Måste göra dehär och dehärt. Men jag har ju ingenting att göra! Känns som att man inte bara kan sitta och chilla utan måste planera och förbereda. As jobbigt! Slappna av förfasen!
Såg nyss filmen Kommissarie Späck iaf, haha! Kuuul! Parodier in my heart! Tihi.
Ska nog ta mig en kopp te nu. Fick as ont i magen efter korvstroganoffen och couscousen. Undrar om Tomas lagt något i den för att få mig att må dåligt? Haha! Men lite te kanske gör susen!
Inspirationen flödar och jag känner mig på G!

/ Ida

Sommarlov 1 vecka!

Jaha, klockan är 08.35 och jag är uppe! Precis som igår. Kan inte somna om. Tror det är för att det är så ljust i vårat rum! Det ser ut att bli någorlunda fint idag så kanske en cykeltur till affären blir av idag!
Ringde och pratade med Laila om mitt schema idag! Börjar på måndag (13 juni) med introduktion och fortsätter lite då och då i typ 2 veckor. Och börjar jobba den 27 juni. Ska nog täcka två semestrar så det blir mycket jobb och mycket pengar!! :D
Men segt att vara ledig den här veckan! Vad ska jag göra? På torsdag blire ju lite häng med Josse. Kan ju hänga med Erika och Helen som kanske inte heller har så mycket för sig :D ? Grilla om de är fint?
Idag ska jag tvätta och städa! Försöka packa också. Men är så dålig på att organisera i packningen så då jag lagt ner allt måste Tomas ändå plocka upp det för att lägga det riktigt så att mer får plats! Haha! Så kanske bättre om jag städar, rensar ut och packar allt som ska vara i tidningspapper i tidningspapper! ;)
Man kanske ska ta och se lite Greys anatomy och sen äta frukost? Idag då jag är såååååå ledig så ska jag äta gröt! Köpte lingonsylt igår så grahamsgröt blire, mumma! Jätte bra start på dagen! Då orkar jag nog cykla 1 mil sen också! Skönt. Om det blir super fint ska jag ut och sola med min nya sololja som jag knappt hunnt testa!
Hittade en massa gamla bilder på mig då jag var inne på bilddagboken och bara kikade en kväll (Eller som nu heter dayviews!) och ja... Hade en riktigt ego period sommaren 2007! Haha! Så här kommer två iaf!
/ Ida

Viktminskningstävling!!

Har jag sagt att jag är med i en tävling över sommaren? Jag, Erika & Malin kommer bo på olika håll och ska därför ha en liten tävling för kul skull! En vikt tävling är det.
Erika ska gå upp i vikt och jag och Malin ska gå ner! Den som går ner/upp mest till den 1 september vinner ett klädesplagg av de andra två deltagarna! :D
(Deltagarna halloween 09) ;)

Jag köpte en våg i torsdag och huvva vilken ångest man fick då man ställde sig på fan skapet! Såhär mycket trodde jag ALDRIG att jag skulle väga. Men nu blire ändring! Vill ner MINST 10 kilo så de blir till att kämpa hårt.
Tävlingen började den 1 juni, men eftersom det var så mycket studentmiddag, farmor - mys - middag och hejdå - Filippa - drickande så började jag idag istället! Måndag, perfekt start på veckan! Har som vanligt varit sugen på godis men tog en knäckebrödsmacka med ägg och kaviar och en kopp grönt te istället! Mums!
Har ätit lite för dåligt idag! :P
Somnade klockan två igår och steg upp klockan tolv. Eller ja, vaknade klockan 09.00 och läste då en bok en timme sedan låg jag och slappade till tolv. Men då blev det stressigt! Skulle upp och duscha för klockan 13.00 bar det av mot staden! Erika skulle bli klippt av Therese (Filippas kompis) och jag ville ju säga hejdå till Fille! Så sorgligt... Vi kommer inte ses fören i september!!! Om inte jag kan komma ner i slutet av juli. Det suger! Men vi får prata i telefonen. Ska även hålla koll på hennes post! :)
(Haha! Enda bilden jag har på mig (Grönt linne) och Fille (Längst till höger)! Dåligt!)

Men då till maten. Eftersom det vart så stressigt åt jag bara en banan till frukost/lunch. Så då jag kom hem var jag HUNGRIG! Couscous med kycklingröra (Creme fraiche, fahitas krydda och vatten med kyckling såklart!) blev det! As gott! Fast vi gjorde liiite för mycket couscous så nu har vi för hela veckan. Haha!
Tänkte nämna tävlingen för jag kommer blogga om min kämpan med vikten under sommaren! Ska bli lite bättre på att uppdatera så att både Erika och Malin kan hänga med då de inte är här! Hoppas de gör samma sak ;)
Tänkte först skriva startvikt och mått här men tror jag är lite för obekväm med det än.. Tror jag skriver det då ajg gått ner lite! HAha!!! Har skrivit upp det för mig själv ;)
Nu ser jag Shanghai nights med Tomas och bara myser med min kopp te! Imorgon ska jag tvätta en massa kläder, gardiner, lakan osv (Tvättmaskinen var upptagen idag) och städa! Tänkte även ta mig en liten cykeltur om vädret tillåter det! Åska och regn såg det ut som det skulle bli... Trist! Annars får jag väl träna på min pilatesboll! I Sommar då jag flyttat in till stan blir det mer gym!
Ska ring och höra vad som hänt med mitt schema då jag inte fick tag på jobbet idag!
Så, tror ni jag vinner ;)?!
/ Ida

Veckan

Länge sedan jag uppdaterade nu! Har varit i Krokom och hängt lite och då blir det lätt lite uppdatering!
Farmor kom i måndags! (Därför jag var i Krokom och hälsa på redan då :) )
Var på parmiddag hos Annika & Robin i tisdags.
I onsdags tog Julia studenten, jag kände mig gammal! 1 år sedan, tiden går fort!
På torsdagen & fredagen pluggade jag inför provet i läkemedelsberäkning & farmakologi som var igår! På kvällen vart det party med mina tjejer!
Kvällen började bra men slutade inte lika lyckat! Aja! Som man alltid säger: vi skulle stannat kvar på förfesten och fortsatt där hela natten!
Åkte hem från Krokom idag efter en till slapp dag. Har sommarlov! Lite svårt att fatta. Tänker fortfarande att jag MÅSTE plugga något. Men nej nej!
Har inte fått mitt jobbschema så ska ringa imorgon och fråga vad som händer nu under sommaren! Hoppas på mkt jobb och mkt pengar!
Imorgon ska jag tvätta och börja packa! Om Fille, Erika och Therese har tid blir det lite mys i stan också! :D
Man kanske ska göra något vettigt? Är inte ett dugg trött och Tomas är i stan hos Kuru (Som vi mötte igår).
Har ont i handen. Dumma doktor som inte kan hjälpa mig. Den är super svullen nu. Blä.
/ Ida
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!