Torsdagen den 29 september 2011

En ledig dag MED Tomas. Gud så härligt det är!
Har legat i sängen typ hela morgonen och inte gjort ett piss!
Ska till skroten nu och sen blir det glass i stora lass!!
Vill egentligen göra något för känner mig lite uttråkad. Vaknade däremot på dåligt humör! Pms is a bitch! Men de känns bättre nu! Hatar att vara sur!
Längtar till imorgon då det blir party och roligt! Och på lördag ska jag till Krokom för att fira mamma som fyller år imorgon och efter det blir det ett litet besök hos Annika!

Argare tjej

Blir galen på Tomas jobbtider! Han jobbar ALLTIIIID över. Och plus övertiden så ska han ta sig hem ifrån där han är och han är ALLTID minst två timmar bort. Sena middagar, ser varandra typ 2 timmar om dagen. Hur kan man ha ett jobb där man jobbar över VARJE dag?!?!?! Jag förstår inte de!
Blir galen. Är säkert trött och de är en massa skit som spelar in i mitt arga humör men just nu är jag arg! Inte på han men på hans pissjobb!! Sen får han sämst betalt och allt är bara sämst med de!! Han fattar ju inte att han ska ha betalt för all övertid! Man kan inte ta ut all tid i ledighet för han har typ 200000000000 miljonter triljoner timmar!
AH! Märks de att jag är på dåligt humör eller?
Ska lugna ner mig. Men vet inte vad jag ska äta för middag. Vill inte ha något för jag är så sur och trött. svälta ska jag. Eller vill ha sushi men pissjobbTomasblää har BILEN. Så tar mig inte ner på stan om jag inte cyklar men då kommer jag frysa ihjäl!
Går och lägger mig. Orka vara uppe då allt bara är piss!

Onsdagen den 28 september 2011

Examinationen gick toppen och läraren var mycket nöjd över vårat arbete! Det känns bra! Nu är en till kurs klarad!
Metodövningar nästa! Läsa,läsa och praktisera mycket! Hoppas jag får boken jag beställde igår innan nästa vecka!
Idag ska jag bara sitta här hemma och inte göra ett piss! Äta kakor och dricka te!
Imorgon ska jag däremot städa och göra fint!
Hoppas jag får min klänning från Nelly innan fredag! Tror inte de, men de gör inte så mkt för har ju en annan klänning som jag inte använt än! Är jätte party sugen! Vill bara gå på systemet sen att alla kommer hit och bara ha kul!
Ondare i axeln idag. Buhu. Kan knappt lyfta..
Te och tv nu!

Tisdagen den 27 september 2011

Blev ingen träning idag för jag är sååå lat! Eller jo lite. Var på stan med Fille och handlade lite grejer och en fika hann vi också med! Påvägen hem skulle jag ju cykla och de är verkligen uppför! Höll på att dö i benen och svetten bara rann då jag var hemma! Haha! Men till stan så var de ju bara att rulla! Vilket är skönt ifall jag är sen till skolan!
Sen har jag fixat lite med ett paket som min söta lilla Annika ska få imorgon!
Tomas ska droppa av de hos henne efter jobbet (Om hon nu är hemma!) så hoppas hon blir glad! Tyvärr hade inte alla grejer kommit till den ena saken men de får jag väl leva med! Blev ganska bra ändå!
<3
Tomas sover och jag borde sova. Examinationen imorgon börjar 08.30 men min grupp är nog inte fören efter lunch vid 13.00. Lite segt måste jag säga! Men hoppas jag lär mig mycket då. Skönt att bara sitta och lyssna på andra så kanske nervositeten tas bort lite. Fast jag är inte ett dugg nervös nu konstigt nog!
Igår fick jag äntligen sova! Vaknade inte alls av Tomas snarkningar ingenting! Hoppas på samma sak inatt!
Har as ont i axeln idag också!!! Verkligen smärtsamt. Gjorde lasagne idag (Jag vet, duktiga jag!) och då när jag skulle röra runt i köttfärsen höll jag på att dö. Kan knappt sita och skriva nu för axeln är för högt upp och det känns som knivhugg. Nått ligger verkligen fel! Skulle inte alls förvåna mig ifall jag har något skit skumt i axeln som typ ingen annan har. Så typiskt mig!
Tror jag ska lägga mig brevid älskling som redan sover och spela lite Wordfeud eller lösa korsord?

Klänningar, IGEN

Nu är de frågan om jag ska unna mig två klänningar eller en klänning från Nelly igen! Har redan betalat hyra, böcker och mycket mat och har fortfarande en massa pengar kvar... Hmm.. Blev lite snål!
Såhär ser dom ut:
Denna är vanligt svart fram! 299 :-
499 :-
Hmm hmmm hmm hmm... Ska ha den första men de är den andra som är så dyyyr! Men de är fri frakt nu så vill passa på... Köper nog bara den första! Den andra får vänta!

Spontant

Var nyss ute och sprang/powerwalka 7 km. Stolt tjej här! Gick någon skum runda i skogen, sen blev det mörkt (Därav springadet, haha!) och då hade jag lite bråttom ut därifrån! Hamnade tillslut vid Lillsjön, skumt! Men räknade sedan ut km då jag såg en skylt som visade den skumma rundan! Haha!
Imorgon blir det storsjöbadet och simning! Ska försöka simma några km!
Snart kommer Tomas hem och vi ska äta middag. Har bara ätit en sallad idag men är ändå inte hungrig!!! Skumt skumt. Ska försöker få i mig den goda wooken som jag ska göra!

Måndagen den 26 september 2011

Julia, mamma och Linnea var här i lördags. Vi kollade på filmen Red riding hood, som var hur dålig som helst! Sedan åt vi en massa snacks och spelade chicago!
Mysig kväll!
Igår pluggade jag hela dagen och tvättade! Hann även spela klart Heroes med Erika (Jag vann! Tihi).
Idag mötte jag gruppen i skolan för att fixa införm examinationen på onsdag. De gick bra och jag ska bara finslipa min del lite imorgon!
Har haft on i axeln i två dagar nu. Kan inte ha den för högt upp. De känns som att något ligger fel eller är i kläm. De gör super ont iaf!
Har tråkigt nu. Tomas blir sen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Är för trött för att orka göra något heller. Sov så himla dåligt inatt av någon konstig anledning och gick upp tidigt imorse för att göra en massa ärenden. Jobbigt!
Hoppas de blir mer sömn natten som kommer.
Vad ska man göra imorgon? Någon som vill ses och gå lite på stan?

Lördagen den 24 september 2011

Gud vad mysigt det var igår! Vi badade ett tag och bara mös i badkaret! Sedan gjorde vi oss iordning och drog iväg på Athena! Jätte god mat och trevligt sällskap! Tihi! Men dyrt vart de!! 800 kr! Men vi sa att vi inte skulle kolla på priset då vi beställde och då självklart beställde man de dyraste! Plus efterrätt, haha!
Efter de åkte vi hem en lite stund, kollade på idol och myste i soffan.
Sedan vart det bio! Jägarna 2, lika bra som ettan! Man behöver inte heller ha sett ettan för att se denna! Jätte bra film verkligen, obehagligt och Stormare får tummen upp för bästa skådespelare!
Då vi kom hem vart det sängen för klockan var så mycket!
Bästa dagen på länge i alla fall! Puss på det!
Har städat nu på morgonen för min familj kommer idag! Eller ja, nästan hela!
Men vet inte vad vi ska äta... Ska bjuda på mina "jätte goda" snickerskakor men till middag...Hmm...
Ja, de blir till att fundera på det!
Sen tänkte jag också ladda ner en bra film att se men har ingen aning om det heller. Blir någon action av något slag. Spänning, men inte för läskig eftersom Linnéa är här!
Måste komma på en present till mamma som fyller år snart också! Mycket att grubbla på.
Imorgon ska jag plugga hela dagen och göra klart en frågeställning till gruppen! Examination på onsdag! Sedan är man klar med den här kursen, härligt! Det går riktigt bra nu! Ska snart plugga matte och förbereda mig för provet som är om typ 2 månder tror jag? Måste få G!! Då kommer de kännas som att man är närmare sitt mål!
Ska fortsätta städa lite nu och sen duscha!

Fredagen den 23 september 2011

Annika, ring mig! De vill jag säga med den här bilden. Vill höra om mötet!
Puss!
Ska snart iväg och äta på Athena med älsklingen!! Ah vad jag saknar han! Vi har badat och bara mys hela dagen så nu blir det lite mer dejting! Efter middagen blir det bio!
Imorgon kommer mamma, Linnea och Julia som är utslängda från huset för pappa ska ha tipskväll med sina polare! Så vi ska mysa här och göra sushi! MUMS!
Athena var de ja!

Planering!

Bakade snickerskaka idag. Något jag aldrig ska göra om! Då jag hade lagt i allt och satt den i ugnen och sedan tagit ut den efter 15 minuter som det stod på receptet var det bara en sörja av smält smör. Men jag tänker: Den kanske stelnar?
Så häller på min hemmagjorda kolasås och väntar spänt på resultatet. Men nej, den stelnar inte. Den förblir smörsmörja. Så jag blir förbannad på någon på internet som lagt ut de här skit receptet, och just då jag är påväg till affären för att handla nya ingredienser så jag kan baka den där jäkla snickerskakan ser jag måttet med mjöl. Hur dum får jag bli! Jag glömde mjölet!
Skrattandes åt mig själv åkte jag till affären, handlade de jag skulle ha och gjorde om kakan.
Den blev helt ok. Lite döbakt på sina ställen. De är bara inse, de är inte meningen att jag ska bli en gullig hemmafru med massa hembakta kakor.
Hoppas Tomas blir glad! Tanken som räknas?
Sen skulle jag färga mitt hår också så jag skulle vara extra fint! Köpte mörkbrunt, de blev inte riktigt de. Svart skulle jag mer vilja säga. Ännu en gång blev inte resultatet vad jag väntat mig.
Sen blev det heroes spel med Erika!
Imorgon blir det en riktig mysdag! EFtersom Tomas inte läser min blogg (Tror jag inte iaf?) Så kan jag skriva mina planer här då jag kommer vara för upptagen imorgon!
Då han kommer blir det till att gå till badrummet och ta ett bad med tända ljus och bara mysa där någon timme! Efter de ska vi iväg på finrestaurang och äta förrätt, varmrätt och efterrätt. Orkar vi sen så ska vi på bio och då vi kommer hem blir det snickerskaka och mer mys!
De är min dejtdag de! Känner att vi behöver unna oss lite och imorgon får man ju pengar!
Ska titta lite tv och sen försöka sova så de blir imorgon!
Just ja, städade också hela lägenheten men köket ser nu ut som ett bombnedslag och jag orkar inte göra något åt de! Så de så!

Torsdagen den 22 september 2011

Gud vad bra jag sov inatt! Har inte sovit såhär bra på veckor ska jag säga er! Riktigt skönt. Och katterna väckte mig bara en liten stund någon gång på natten men sen var de tysta! Underbart att vara utvilad!
Ska snart springa ner på affären och köpa lite hårfärg! Börjar få utväxt och mitt hår ser lite urfärgat ut!
Löven på träden har verkligen blivit gula. Kallt är det. Vintern är säkert snart här. Uscha!
Frukost sen affären!

Tjockisen!

Såg nyss på extrema bantare och äter chips med vitlöksdipp! Tror bara de är jag som kan göra så. Men började må illa och sltuade äta efter halva programmet! Haha, inte ens jag kunde fortsätta äta då dom ska banta! Haha! Måste börja träna. Men vem orkar! Tihi.
Spelade nyss heroes med Erika! Super kul! Man kanske ska ta och se film nu eller något?

Skitsnack

Idag har det varit examination hela dagen! Kom till skolan klockan nio och satt till tolv och förberedde mig med min grupp.
Sen hände en skum grej då jag skulle ha lunch!! Åkte ner på stan för att äta (Själv, mobbad jag vet!) och hamnade på ett fik. Då jag satt där och åt hör jag hur mitt namn nämns och då lyssnar man ju gärna! Då sitter de några bakom mig som pratar skit om Ida. Och ALLT dom säger stämmer så väl in på mig så det var fan läskigt!!! Alltså verkligen allt! Hade jag pratat skit om mig hade jag sagt det där! Hahah! Jag vågade inte vända mig om och kolla vilka de var för tänk om de var folk jag kände och såg mig och blä vad pinsamt det hade blivit!
Så innan jag gick gick jag på toa och då jag kom ut kollade jag åt de hållet. Där dom som snackade skit satt, satt ett par äldre. Säkert 30 + och snackade. Dom som snackade innan jag ju inte dragit medan jag varit på toaletten och sen har nya hunnit satt sig och sett ut som om de suttit där länge? Nu är de säkert så och de som snackade skit om mig läser detta! Men äh! De var bara så skumt ifall de var dom där tanterna, för verkligen ALLT dom sa var jag. Och jag har aldrig sätt dom förut. Så var de dom som snackade kan dom inte prata om mig. För det var saker jag bara sagt till vänner också. As skumt!
Iaf, efter lunchen redovisade vi. Fick sitta i ett rum i en "ring" och diskutera varje fall vi fått! De var jätte kul och super enkelt. Som vanligt hade jag oroat mig i onödan!
Då jag kom hem avbokade jag min tvättid ikväll! Orkade verkligen inte tvätta själv kände jag. Så de blir lördag 12 - 17 istället!
Gick ner på Coop för att handla lite och jag kände mig verkligen singel då jag handlade!
Nudlar
Cosmopolitan
Fiskbullar
Chips & dipp
Saft
De var verkligen sorgligt då jag la upp varorna! Tror jag varit själv för länge nu! Kom hem min älskling!
Ikväll blir det nog lägning tidigt (Fast behöver egentligen inte det eftersom jag ska upp vid nio imorgon och träffa gruppen tio! Så kan vara uppe länge då jag typ har långhelg). Ska försöka installera hamachi så jag och Erika kan spela Heroes! Sen ska jag nog se en film och äta skit! Blir det inte godis idag (Känner mig inte så sugen) så blir det imorgon för då gör jag inget heller!
Nolife.com, tihi!

Tisdagen den 20 september 2011

Sitter nu i lägenheten och slappar. Ska snart dammsuga lite och sen blir det mer plugg!
Ska nog ta det ganska lugnt idag och bara mysa! Har inte så mycket att plugga och tydligen hade jag inte så mycket att städa heller!
Har köpt lite Never stop så ska bara njuta framför tv:N! Duscha och göra sig lite fräsch till en heldag imorgon på skolan måste göras också!
Ska till skolan klockan 09.00 och träffa min grupp! Vi ska lägga upp våran redovisning som är imorgon klockan 13.00! Har haft såna slappa dagar så det känns skumt att hela dagen imorgon från 09.00 - 22.00 kommer vara full med saker jag måste göra! Men sedan väntar slappa dagar med lite plugg och bara mys med Tomas och familj!
Mitt liv är underbart. Kunde inte haft det bättre!

Måndagen den 19 september 2011

Efter en super mysig dag på staden med fröken Dahlgren drog jag hem till Krokom och mös med familjen! Mina katter är äntligen hemma och så fort dom är inne imorgon efter middagen ska vi hem! Har skola på onsdagdag och tvättid på kvällen. Sedan blir det 2 dagar av ensamhet tills Tomas kommer! Ska plugga och städa tänkte jag!
Idag på stan skulle jag hämta ut biobiljetter till pappa och komemr dit (ska ha tio stycken) och då vet inte riktigt hon i kassan hur man ska göra. Så hon gör fel ett antal gånger och jag känner hur dom bakom mig börjar bli irriterad! Och efter ett tag säger hon: Jag råkade trycka kontant så kan du hämta ut kontanter?
Snäll som jag är tar jag med mig Annika ut i ösregnet och går till närmaste automat för att hämta ut pengar.
Då jag kommer in ger hon mig en godis påse och säger: Jag fixade en påse! Då tror ju jag att hon gett mig någon godisbit eller något för att jag var tvungen att gå igenom allt de där för att hon gjorde fel så jag säger: Men gud, tack så mycket!
Men nej då, godispåsen innehöll bara mina biljetter. AH! Jag hade bjudit på något om jag gjort bort mig så totalt.
Suck, ska köpa godis imorgon då jag sitter för mig själv och tröstäta till idol med mina katter. HAHA!
Måste ju spara mina krafter till tvättiden. Tvätta själv igen och bära ner dom där överfulla, tunga tvättkorgarna. Tycker faktiskt synd om mig själv måste jag erkänna!

Ska försöka ta mig igenom den där utvecklingspsykologiboken också! Eftersom Tomas kommer hem i helgen som sagt och vi inte sätts på länge nu under en längre tid blir de nog inte mycket plugg! Så ska försöka ha lite självdiciplin denna vecka!

Har haft ont i hvuudet i 5 dagar nu och pratade nyss med ERika som också haft det länge! Jätte jobbigt. Så vi ska nu börja dricka massa vatten! Minst 5 glas varje dag + annan dricka. Får väl se om de hjälper då inte värktabletter gör de!

Nu sängen och läsa lite!

Annika räddar mig!

Nu blev dagen bättre! Ska mysa med Annika i stan hela dagen! <3
Känner att jag blev gladare och "mitt liv suger" känslan försvann! Haha!
Ska nog göra mig iordning snart då!

Hemma för en lite stund

Kul uppvaknande. Tomas ringer och säger att han ska till Lofsdalen idag och sen jobba runt Sveg hela veckan. Han kom hem igår klockan 21.00 och åkte till jobbet 07.00. Så nu ska han hem en snabbis, lämna bilen och packa kläder och sen drar han igen. Kul! Inte nog med de så har jag skola typ en dag denna vecka så vad ska man hitta på?! Ska till KRokom idag iaf för katterna är kvar där då jag inte hittade Rasmus igår. Sen får jag väl se hur länge jag stannar. Tror de blir till onsdag/torsdag. Vill vara hemma lite i lägenheten men inte själv. De suger och jag känner mig bara mer ensam då! Åh sug liv! Typiskt att jag har kommit in i en period då jag är typ nykär och nu måste han bort. Men han skulle skita i att vara i Sveg över helgen och komma hem då iaf. Bra de!
Ska väl fortsätta med att inte göra ett piss och vara den mest uttråkade tjejen i hela världen! Haga, låter som att jag inte har något liv men hade lust att bara sitta med Tomas i veckan och inte göra ett piss! Bara han och jag och mysa.

Kärleksfjanten

Har pluggat lite idag. Sen har det bara blivit en massa tv-tittande. Keeping up with the Kardashians, bra serie!Haha.
Saknar Tomas jobbigt mycket. Vet inte vad de är med mig alls! Men får träffa han ikväll. Vill bara att tiden ska gå fort och att klockan ska bli nio. Känner mig lite uttråkad också. Trött och slö.
Ska chatta med tjejerna i min grupp sen och försöka få till det sista i kommunikationsuppgiften. Hoppas vi får till allt bra! Känns som att jag är en liten slappis just nu i skolan. Känner inte att jag har super press på mig och egentligen behöver jag de! Inga tentor känns för slappt och min självdiciplin är sämst. Hoppas jag får tillbaka pluggandan snart! Vill egentligen bara ha lov och mysa hemma med Tomas.

Min!

Snart är det middag och jag ska se de sista avsnittet av serien sedan ska jag läsa lite mer i min pluggbok om utvecklingspsykologi!

Vad händer i veckan då? Inte jätte mycket plugg utan de blir nog mest till att sitta hemma! Ska försöka städa och måla klart min tv-bänk! Sen ska jag tvinga över Annika hem till mig så hon kan få sin present!
Hoppas på en bra och mysig vecka med ett gott nytt humör nu när jag börjar ta bort alla fejkade skit hormoner!


Tråkigt lördag

Var hos Annika igår! De var jätte roligt och mysigt som vanligt! Idag har jag pluggat och bara slappat. Är riktigt uttråkad nu måste jag säga då båda syskonen är borta och mamma och pappa snart ska sova. Haha, känns som att sitta själv i lägenheten... De här söög! Tråkigt lördag. Längtar efter Tomas också vilket är jobbigt då han är i Sveg. Han har också klippt sig korthårig så de ska bli kul att se! Sist var han så himla snygg!!!
Så hoppas de ska bli söndag kväll fort så jag kan kramas!
Om min hvudvärk är borta tills imorgon (Har haft den i typ fyra dagar nu) och de är fint väder så ska jag ut och gå lite tror jag! Vore härligt! Eller spriiinga lite?
Sitter och spelar Country life på facebook. Så tråkigt har jag. Hatar att vara uttråkad. Kommer inte på något att göra heller...
Ska sluta äta mina p-piller och testa något annat som typ p-plåster och se ifall jag mår bättre av dom då jag TROR att de är mina p-piller som spelar spratt med mitt humör och min kropp! Så får väl vänta ett litet tag tills jag har bestämt vad jag ska haaa!

Man kanske ska lägga sig och läsa och sen sova? Vad ska man annars göra... Fast jag låg i sängen till halv tolv imorse är jag trött. Men lär ju inte kunna sova!

Fredag 16 september 2011

Sitter hemma i Krokom och ska mysa med familjen hela helgen lång! Tomas åkte ju till Sveg så hade inte lust att stanna kvar i stan!
Idag ska jag börja plugga på utvecklingspsykologin, skjutsa Linnea till stallet sen springa över till min gogumms Annika och leka lite!
Och som vanligt är jag super glömsk och glömde hennes present, fan, kom på de nu! Annika, du får helt enkelt komma hem till mig för att få den! Haha!
Inatt hade Rasmus med sig en tusenfoting in till mitt rum! Fyfan vad äckligt! Jag som har världens fobi för dom där små sakerna! Började nästan lipa men lyckades ställa ett glas över den och som slänga ut den. Men blää! Sen kröp de i kroppen hela natten!! Varför just en tusenfoting?!
Ska nog få i mig lite frukost nu och sen starta dagen!


<3

Stressad tjej?

Har haft ont i huvudet i två dagar nu och inte mått superbra. Tror jag är stressad eller något. Jobbigt är det iaf!
Var hos veterinären med Rasmus idag! Han är nog allergisk och besöket kostade 1029 kr. Fattig man är nu!
Sen fick jag hem katträdet som jag beställt! Dom blev glada, men nog inte lika glad som jag! Haha!!
Imorgon ska jag till biblioteket i skolan och fixa de sista med kommunikationsuppgiften som gick lite snett. Sen åka hem till Krokom! Mysa hela helgen med familjen! Katterna följer med och får vara ute en sväng!
Ska se sista Harry Potter filmen snart och mysa ner mig med Tomas och lite choklad!
Igår såg vi Thor. Bra film!!
Hoppas jag kan sova bättre inatt! Sov typ bara 2-3 timmar igår. Blää!

Kräftsoppa

I fredags var det party här! De var verkligen så himla kul! Har inte haft så roligt på länge! Blev tyvärr lite för mycket och natten,morgonen och hela dagen var inte så super rolig! Men de var det värt!
Igår gjorde jag kräftsoppa! Gud vad gott det blev! Recept finns HÄR!
Insåg idag att jag inte kommer hinna få boken jag beställt så sak ringa och avbeställa den imorgon! Får lösa det på ett annat sätt!
Ska möta min grupp för att snacka ihop oss till de 3 gruppuppgifterna som vi har! Vi är typ klar med en! Så detta kommer gå bra! Nu måste vi bara öva lite på vad vi ska säga! Haha!
Lite mer kräftsoppa nu kanske? Den måste ju ätas upp!
Julia kommer hem idag också! Jippie! Ska till Krokom imorgon och nog sova över! Ska även hinna besöka lilla sjuka Annika och förhoppningsvis göra henne på lite gladare humör! Tihi!
Puss på er!

Tittut!

Tänkte bara kika in och säga att allt är bra, jag lever!
Första skoldagen idag sedan jag gick på sommarlov! Kändes hur bra som helst att vara tillbaka. Vi hade psykologi (Som är så himla intressant!) och en lärare som var bara så underbar!
Så första dagen, lyckad!
Cyklade sedan hem (Ni läser rätt, jag cyklade till skolan! Tog inte bilen, utan cykeln! Höll på att dö för min kondition är säääämst!) men påväg hem svängde jag förbi veterinären för att boka tid till Rasmus som har sår över huvudet och halsen sedan lite blåsor här och var i munnen. Han har haft det länge och de verkar inte vilja gå bort! Så nästa onsdag 13.30 har jag tid!
Åt sushi till middag och plocksallad till lunch. Lyxade verkligen till de! Inga kolhydrater dock! Tihi.
Nu blire sängen för att orka med en halvdag i skolan och föra en massa anteckningar! Filippa kommer hit och kollar på min lägenhet och sedan ska jag börja plugga! Ska ju göra lite frågor till i helgen och hunnit läsa ut två böcker! Men jag jobbar på de!
Förstorade dessa två bilder för någon dag sedan och de kom idag! Så de ska upp på min vägg så fort jag köpt vid färg och målat ramarna de ska vara i!
Hoppas min beställning från Nelly kommer imorgon!

God natt!

Ibland är inte livet rättvist

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Min hosta håller mig vaken hela nätterna och väcker mig tidigt på morgonen. Vill bli frisk och börja skolan! Känns som att jag missar en massa och inte kommer fatta ett piss då jag kommer tillbaka!
Idag ska jag bara ligga och slappa framför datorn och cityakuten. Är på säsong 2 av 15! Så har lite att göra.
Ikväll ska jag till Bella och säga hej då! Får väl snora ner alla för dit ska jag!
Men de blir inge skola eller fest fören nästa vecka. De suger! Vill inte sitta i lägenheten och möggla bort. De är skit tråkigt här! Katterna är lika slö som jag och Rasmus har något äckligt sår på halsen som inte vill läka så måste snart säkert till veterinären.
Mina ögon rinner också. Blää.
Tomas och jag har bestämt mys helg och bara sitta inne och mysa bara för att det är så synd om mig! Om jag känner mig lite bättre kanske vi går ut och äter eller något! Min sambo är den bästa!
Lite frukost och sen sitta och möggla mer... Känns som att jag sitter hela dagarna och kollar på serier och väntar på att Tomas ska komma hem så att de händer något. Skit trist!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!