Valborg, gash

Alltså skit, Valborg! Vågar jag åka till Uppsala då? HAHA!
Victor har gjort upp värsta schemat då vi tydligen ska börja klockan 09.00 sedan vara på en massa olika fester och parker hela kvällen/natten för att sen däcka. Men jag och Julia kommer inte fören 14.00 för då får vi checka in på hotellet! Så ansluter oss till gruppen klockan 16.00 tidigast! Haha, är för gammal för att orka dricka hela dagen och natten!
Men super roligt att vi ska vara ute hela tiden! De ska bli fint väder också.
Sedan så ska vi på en privatfest som 3000 pers ska komma till! Kommer bli galet detta!
Men jag ska ta de lugnt och dricka svagcider så man pallar hela natten!
Snart Greys!

Onsdagen den 25 april 2012

Tråååkigt! Inget jobb idag.
Jobbade på mammas förskola igår! Från halv nio till halv fem! De var så härligt att leka med alla barnen och ha något att göra om dagarna! Nu vill jag ha mer jobb men de verkar som att bara för att jag anmälde mig så finns det otroligt lite! Julia är också hemma idag nämligen (Hon jobbade typ varje dag förut).
Men det är fint väder ute! Solen lyser jätte starkt, väntar tills den ska komma till min balkong (Om typ 1 timme) så ska jag sätta mig ute och sola lite! Med min bok!
Ikväll blir det bodybalance och cx! Sen på torsdag ska nog jag och mamma springa lite för i helgen blir det inte mycket träning!
Tänk om två dagar drar jag till Sthlm och sen Uppsala! Wiie! Är så himla pepp!
Nu frukost sedan mys på balkongen med kissemissarna som redan sitter där!

Måndagen den 23 april 2012

Ny vecka iiigen! Tiden går fort! Men denna vecka får den gärna gå fort för på fredag åker jag till Sthlm och är där över helgen! Sen blir de storsup på måndagen då de är Valborg i Uppsala! Wiie!
Idag fick jag inget jobb heller.. BLÄ! Så har nyss ätit laxmacka med apelsinjuice! Riktig lyxfrukost.
Julia kommer om typ 1 timme för klockan två ska jag byta till sommardäck på bilen! Den 1 maj är det ett måste att ha det och den 1 maj åker vi upp från Uppsala, vore inte super kul att bli stoppad och få böter bara för att man har vinterdäcken på! Sedan ska vi iväg och gymma lite!
Sprang inte mina 5 km förra veckan och känner mig fett dålig! Lär inte bli i veckan heller då vi åker bort. Men ska försöka dra med mig Tomas någon dag!
Sen är det ju cx på onsdag och bodybalance! Tränade 3 dagar förra veckan så de var inte allt fy skam iaf!
Men ska ta i lite extra på gymmet så allt godis jag åt igår försvinner och alla drinkar som ligger och skvalpar sedan fredags! Haha!
Fick till mitt hår värsta bra i fredags!
Ha en bra måndag fast det är snöväder ute! Hoppas på varmare väder söderut!

Söndagen den 22 april 2012

Igår var jag bakis!
Men drog mig ändå iväg till Krokom vid tre tiden för att kolla då Linnea spelade Krokoms cup!
De gick inte jätte bra åt laget men jag tyckte iaf att Linnea var jätte duktig!
Efter fotbollen drog jag hem till Annika för lite te och skitsnack! Satt där i 3 ½ timme och tiden bara flög förbi! Kollade på klockan och helt plötsligt var den nio! Haha! Och stor hade magen blivit! Rund och fin! Snart dags för bebis!! Kollade även på bebissängen, vagnväskan och en massa andra bebisgrejer! Allt var så sött och fint!!
Idag så ska jag ut och springa mina 5 km! Just nu känns de jobbigt! Men ska verkligen försöka dra mig iväg! Blir nog ingen rekordtid men bara jag drar mig ut så blir jag stolt! Haha!
Hoppas på jobb imorgon! Ska nog över till Annika också och mysa!

Fest den 20 april!

I fredags drog jag iväg på fest! Och gud så kul jag hade! De var en av de roligaste utgångarna på länge! Men de brukar bli bra då man gör de spontant!
Men ja, de blev lite mycket att dricka men de var faktiskt bara roligt! Var kvar på krogen tills de stängde och spelade en massa blackjack! Tihi! Blev även en liten bilfärd och allsång innan vi drog på krogen! 
Tack alla inblandade för en skön kväll!
Förfestade hos Josse!
Sedan drog vi vidare till frösön där Linnea bor!
Sedan var de bara att ta sig hem!

Härligt torsdag!

Idag fixade jag äntligen hålen i mina favoritjeans! Sydde riktigt bra, hehe!
Sedan var de mer häng i Krokom och efter de drog jag till stan för att hänga lite med Frida & Josse! Imorgon blir de en oväntad utgång och jag är riktigt pepp!
Dagen som jag trodde skulle vara supertråkig blev full med en massa skoj!
Tihi, tanten som försöker sy lite!

Dieter vs status?

Jag har funderat på en sak!
Har testat en massa olika dieter detta år!
  • Räknat kalorier
  • LCHF
  • Mer grönsaker och frukt
  • Bara soppa
  • Har även testat varit vegetarian (Fast de inte är en diet)
Och jag har kommit fram till en sak! Det hade varit mycket lättare att hålla dessa dieter om man varit singel och bott själv! För varje gång Tomas inte är hemma är de inga problem, men så fort ha kommer hem och lagar annan mat över typ en helg så kan jag inte hålla mig! De är superjobbigt! Sen är vissa av de där dieterna (Som jag fått tips om i min "hälsa & skönhet" tidning) jättedumma! Men de skulle vara kul att klara av att hålla så länge som tidningen säger. Skulle inte vilja hålla på så hela livet att tex utesluta kolhydrater! Men testa under en lite längre tid vore roligt!
Ja, de var bara en tanke! De kanske är jag som är svag? Haha!

Torsdagen den 19 april 2012

Buhu... Inget jobb idag heller! Julia fick samtal men kunde inte men då fick inte jag något! Märkte också att jag inte kommer in på nya systemet så ska ringa henne på måndag!
Jaha? Vad ska jag göra idag då.. Ännu en ledig dag då jag hellre hade tjänat pengar till fattiga maj! Men, men! Inget att göra åt. Orkar Annika tänkte jag ta mig till Krokom!
Sedan se ifall jag skulle umgås med Josse och Frida?
Jag är äckligt pepp på Sthlm och Uppsala!
Har sån träningsvärk sen igår! Gash min rygg alltså! Men härligt är de!
Ska snart äta lite frukost, sedan ska jag mysa ner mig i soffan en stund! Sedan måste jag städa!

Stor och stark!

Kom hem till en tom lägenhet efter passet! Tomas kommer om typ en timme. Vi ser varandra seriöst typ 1 timme om dagen. Jättetrist! Men thats life!
Passen var riktigt jobbigt och jag har ont överallt! Man känner verkligen hur stel och spänd man är då man kör body balance! Men de gick bättre idag iaf! Blir en till onsdagstradition! Cx gick ovanligt bra faktiskt!!!! Är stolt över mig själv, kände mig så stark och uthållig idag! Brukar falla ner på knäna på plankan men inte idag! Stod upp hela tiden och tjurade! De märks att mian typ 12 pass där har gett resultat! Både på vågen och muskler!
Mina pojkar! <3
Hoppas på jobb imorgon! Ska snart hoppa i duschen, sen göra lite te och då Tomas kommer hem blir det lite Greys anatomy!

Underbara vänner <3

Kollade som sagt igenom bilddagboken och alla underbara minnen kommer tillbaka! Då vi festade hos Elliot i Krokom till nio på morgonen, då jag utmanade Annika att äta allt hon tyckte var äckligt och i detta fall var de korv! Då vi festade, satt på bellas filt med ett glas vin, alla lunchsamtal och varje gång Annika gick ut med Bosse fick jag ett samtal, då vi sov över hos varandra, alla gånger vi färgat håret, åkt till Erikas stuga och fångat grodor, lekt på reveljen, skolkat från skolan bara för att ha de bäst!
Eller då Malin pissade i en grävskopa bara för att! Hahahah! Då jag, Erika, Tomas och Elliot var i mjäla en hel helg! Spelade krocket och åkte flotte!
Min familj och alla minnen med dem är självklart också bäst <3
Haha xD
Ge mig ett smeknamn! lägg sedan ut den på din egen bdb & se vad folk vill kalla dig. :)
Idag var de tråkig jobb mäss skit :P De var iaf kul att man fick vara med Annika, Tomas och Jenny (: Även fast de där med jobben var tråkigt så har man ju alltid roligt med dom :D Sov hos Tomas i tisdas (: Vi kollade på två skräckisar:(Usch) Feast och the hills have eyes 2. Sen igår sov han hos mig, och glömde mobilen xD :P Så efter mässan fick han åka hit och hämta den, vara med mej lite sen åkte han. För idag skulle han till Sveg :/ Spelning hela helgen.. Kommer sakna dej <3 Imorgon är jag ledig :D Har haft en sån slapp vecka! Måndag: Ledig Tisdag: Friluftsdag (Var sjuk, så var hemma) Onsdag: Började klockan 12.00, satt och pratade om ett film projekt som vi ska göra till ungefär 14.00 sen var de matte till 15.00, sen slutade man xD Tosdag: Mässan från 09.45 till 13.00 typ :P Fredag: Ledig :D Men nästa vecka kommer bli jobbig :P Saknar mina underbara flickor (Använde nyss ett ord som typ bara Helen brukar säga xD)! Vill att vi ska ha tjej kväll någon kväll! Bara vi tjejer, utan sprit och killar (: <3<3
Vet att jag är sent ute :P Men här är lite bilder sen festen 8/2 och 9/2 :D
Mina vänner är bäst <3<3
- Annika -
alla måste svara! kopiera denhär listan och sätt den på din sida och se vad dina vänner tycker om dig. 1, vad tycker du om mitt utseende? 2, vad tycker du om mitt hår? 3, vad tycker du om min rumpa? 4, vad tycker du om personlighet? 5, tycker du att jag är rolig? 6 skulle du vilja hångla med mig?
Erika och Helen - Posarna xD
FNK = Fula nakna klubben :D HAHA xD
Idag följde jag med Erika hem efter skolan (: Vi gjorde milkshake och nördade oss lite vid blockwars xD HAHA :P Senare ikväll blire kubb (: Sen imorgon är de fest utomhus xD Vid lillsjön ;) Alla som har lust att komma, kooom :D <3<3<3<3<3<3<3<3
(Tidsfördriv) Är du i ett förhållande? Jaa (: Om inte, varför inte? Hur långt var ditt längsta förhållande? Jaa, de är de här förhållandet :P 5 månader på torsdag (: Har du velat bli tillsamans med ditt/dina ex igen? Nej Har du kvar någonting från dina gamla förhållanden?  Ett nummer :P Vad är DU mest för, förhållande eller strul? Förhållande Har du någon beundrare? Japp :D Har du varit kär i flera samtidigt? Nepp Har du sårat någon allvarligt?  Tror de :/ Bästa raggningsrepliken? Hmm... Vet inte xD Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Tomas (: Var vill du vara nu? Hos någon, så jag har något att göra! :P Var går du i skolan? Pc, stan var &auml
<3
Annika Dahlgren Denna 17 åriga läckerbiten söker kille mellan 17 - uppåt! Hon gillar friskis & svettis, träna & äta potatis, korv & makaroner. Haha, nu skojade ja, de jag nyss nämnde är ALLT hon hatar. För att återgå till de allvarliga! Hon älskar Dr.Phil och kommer aldrig kunna älska just DIG lika mkt som hon älskar honom, men nästan. Måste även säga att hennes musiksmak inte riktigt är min stil, vilket är posetivt enligt alla förutom mig. Men vad söker hon hos en kille? Jo, han ska vara: Snygg, snäll, rolig och LÄNGRE än henne! Så,vad krävs för att vinna denna unga tösabits hjärta? Inte mkt, säg bara EN enda komplimang så är hon din! Vill du veta mer? Skriv då till mig på "Privata meddelanden" så kommer du då få hennes mejl och om du har tur: EN BILD!
Ända anledningen till att jag gör dom här dumma listorna är för att jag är rädd att de ska hända! Så sluta lägg ut såna här listor folk! :P DU ÄR UTMANAD! Du ska tänka på den person du tycker om/är kär i och svara sedan ärligt på frågorna här nedan! <3 Gör du inte de kommer ni göra slut imorgon!! Är han svensk? - Ja Är han i din ålder? - 2 månader yngre xD Är han lång eller kort? - Lång Är han omogen eller mogen? - Både och ;) Är han söt, fin eller vacker? - Allt Är han oskuld? - Näe :P Är han okysst? - Nej Är han snäll? - Ja Är han lätt att prata med om allting? Japp  Är han lätt att skratta med? - Japp Är han mobbad? - Av mig dårå ;) Är han blyg? - Nej Är han framåt? - Japp Har han någon gång gjort dig riktigt ledsen? - Nej Har han gjort dig riktigt glad? - Alltid (: Om du är ledsen, kan du prata med honom då? - Japp Om du är glad, delar han glädjen med dig då? - Japp Brukar du ofta vara arg på honom? - Har bara varit de en gång :P Brukar du krama honom mer än 10 ggr på en kväll? - Om jag är med han så ja ;) Tycker han att du är jobbig ibland? - Antagligen xD Tycker han att du är snäll och rolig? - Men självklart ;) Har du sovit hos honom någon gång? - Yes Har han sovit hos dig någon gång? - Yes Har ni duschat ihop? - Japp Brukar du tänka på honom? - Jaa Brukar du sakna honom? - Japp Brukar du fälla t&arin
Halloween fest! :D
Finns så himla mycket och under alla de år jag levat har verkligen vännerna gjort mitt liv! Vi har haft motgångar men ännu fler roligheter!
Tack för att ni gjort mitt liv bäst!

Nyår i Sveg 2009!

Tittade igenom bilder från bilddagboken! Gud vilken tönt man var! HAHA!
Men hittade dessa bilder! Annika, kommer du ihåg dessa? Vi var i Sveg och firade nyår och hamnade på nakenparty!! HAHA <3

Onsdagen den 18 april 2012

Blev inget jobb idag, tråkigt tråkigt! Hoppas hon ringer mig imorgon! Julia som inte ens behövde pengarna fick jobb! Typiskt!
Aja, har bara slappat idag! Som vanligt då jag är ledig, haha! Ska nog he igång diskmaskinen snart och sedan dricka lite te!
Idag blir det potatisbullar till middag tror jag! Hinner inte äta med Tomas för vid halv sju ska jag iväg på dubbelpass! Bodybalance och cx! Wiie! Han kommer nog inte hem fören vid sjuk så ser han då jag kommer hem!
Väldigt gammal bild från då vi bodde på skolgatan!
Älskar han lika mycket nu som då. Finns inget underbarare än att varje morgon bli väckt av en puss och varje natt innan man somnar få en puss. Han är helt underbar och är det bästa som hänt mig! 4 ½ år tillsammans och de finns ingen annan jag skulle vilja tillbringat de åren med. Hoppas på många många fler! Älskar dig mer än ord kan beskriva <3

Syskondag!

Julia åkte nyss hem! Vi drog iväg på gymmet i en timme sedan for vi tillbaka hit och åt lite havregrynsgröt och drack te! Mys! Planerade lite inför våran resa som är om en vecka typ!
Tomas kommer inte hem fören typ åtta ikväll. Så ska snart värma upp soppan jag gjorde igår och sedan se en massa serier hela kvällen! Desperate housewifes ikväll!
Julia försöker övertala mig att skaffa instagram eller vad de heter, men orka! Haha!

Tisdagen den 17 april

Hemma idag också.. Förhoppningsvis får jag manualen idag så att jag kan börja boka in mig på jobb! Men Julia har inte heller fått jobb varken idag eller igår, så hon kommer hit på fika vid halv två! Mysigt!
Sitter och äter frukost och spelar catleville på facebook, äger på de spelet och har fått Tomas att spela det så han kan hjälpa mig med olika quest och skicka grejer! Haha!
Har fått inflammation i tandköttet igen.. Denna gång på andra sidan. Kände såhär för ett år sedan och kunde då inte äta på 2 veckor! Nu när jag äter min macka tar de emot för de är så svullet. Får borsta försiktigt och noga och hoppas på att de går över! Whyyy me?
Gjorde pizzasoppa igår och gissade mig till hur mkt och vad jag skulle ha i and it was a great success!
De snöar ute och är allmänt tråkigt väder! Men jag vill gå iväg och gymma! HAha! Kanske lyckas övertala Julia?

Duktig tjej!

3 km spring och 2 km gång! Wooop! Skönt att ha dragit sig iväg. Nu känns allt mycket bättre!
Men de gick lite sakta tycker jag nog! Ska kunna springa 4 min snabbare iaf! Ska försöka ha de målet och nå de samtidigt som jag ska nå mitt 5 km mål! Springa 3 km 1 gång i veckan, 5 km en gång i veckan sedan cx och bodybalance. Får se om de säkert kommer in lite mer pass också! Beach 2012 here i come! Snart 8 kg lättare! Har som mål att ha gått ner 10 kg på ett halvår! Så innan juni har jag ca 3 kg kvar! Gärna komma ner 5 kg till de vore bäst!

Nu drar jag ut och springer!

Hittade Khloe och Lamar nya avsnitt då jag tittade runt lite! Jag som trodde jag hade kollat ikapp allt men icke sa nicke!
Städningen av vardagsrummet har inte blivit av än! Latmaskjag!
Ska däremot ta mitt feta arsle ur soffan snart och gå till lillsjön, springa runt och sen hem! Blir 4 km och de får räcka för idag! Tänkte ju gymma men att dra dit kändes väldigt jobbigt måste jag säga! Så ska ut en tur istället! Om man vill tappa vikt är ju löpning bäst! Plus att jag ska kanske gymma imorgon annars så ska jag på dubbelpass på onsdag vilket som! Sedan springa i helgen också!
Nu ska jag ut!! Inge mer meeeeen! De tar max 30 min!
Sen kan jag gosa ner mig i soffan med gott samvete!

Måndag = Ny vecka!

Var på bio igår, IGEN, och såg wrath of the titans! Riktigt bra film och dom hade verkligen fått till 3D effekterna! Ryckte till flera gånger för trodde jag skulle få en sten på mig! Haha! Men denna film är typ en tvåa av Clash of the titans. Tomas tyckte den var bättre men jag tyckte denna var bättre! Liam Neeson var med och de säger allt om filmer! Den handlar iaf om grekisk mytologi. Och jag älskar de! Man kan så mycket efter att ha sätt Herkules som liten! Tihi!
Blev ingen Cx igår då passet var fullbokat! Så var en liten latmask. Tror jag ska iväg idag men de kändes verkligen jobbigt att dra sig iväg till gymmet. Håller på att städa här hemma för fullt! Köket är nu klart och snart ska jag ta mig ann vardagsrummet! Blä för städning!
Sedan tänkte jag laga lite mat tills mannen min kommer hem, är en sådan duktig hemmafru! Tihi! Hoppas jag får brev idag från vikariepoolen så att jag kan börja arbeta redan imorgon!
Har kollat klart alla serier nu! Buhu! Gammal bild då jag och Rasmus myser!

En dag på balkongen

Jag och katterna satt ute i solen och bara myste! Läste en bok (Har inte läst en bok förutom pluggböckerna på två år!) och bara njöt av solen!
(Ignorera min stökiga balkong! I sommar ska jag fixa trägolv och små möbler så man kan sitta ute och mysa där!)

Aktiv vecka!

Sprang som vanligt igår 5 km! Klådde min tid med en minut! Wiiie! Men förstår inte hur jag ska klå den igen! För de var verkligen jobbigt, stannade 10 sekunder för trodde jag skulle spy precis innan målet men sen tog jag de sista krafterna och sprang in! Haha!
Får väl se nästa helg! Bara inte tiden blir sämre så är jag nöjd! Tomas klådde sin tid med 3 min!
Idag är ännu en solig dag! Tomas är påväg till innebandyn och jag ska dricka lite te och se kardashians, haha! Halv fem drar jag iväg till gymmet för att gå på mitt andra cx pass denna vecka! Är faktiskt lite stolt över mig då jag har varit super aktiv denna vecka! I onsdags så vart de dubbelpass på gymmet, i torsdags så gick jag ner till dollarstore och tillbaka (De blir typ 8 km), igår sprang jag 5 km och idag blir de ju cx! Känns i kroppen att man varit aktiv för har träningsvärk lite här och var! Haha!
Igår var vi på bio också! Såg battleship! Lite töntig här och var men den var verkligen hur bra som helst!!! SE DEN! Men se den på bio!
Många bra skådisar också!

Solig lördagsmorgon

Ännu en dag med solsken! Känns att sommaren är påväg! Härligt, härligt!
Ska ut och springa med Tomas snart så vi kan sätta ny tid på våran whiteboard!
Ikväll blir det bio, battleship!
Har öppet till balkongen hela dagarna så att katterna ka kunna gå ut, men Rasmus går runt och gnäller här ändå! Uppmärksamhetshoran number one!
Var på sjukhuset igår och myste med Annika! Härligt att träffa henne igen! Sedan åkte jag och Tomas hem och åt en massa onyttigt! Haha! Men åt iaf kycklingsallad till middag! Tränar man som jag gör får man äta lite onyttigt ibland!
Tomas står och plockar i diskmaskinen medan jag äter laxmacka med apelsinjuice! Ibland är livet bra underbart va?
Längtar faktiskt tills jag ska jobba nästa vecka!
Tomas och jag tyckte vi tog sovmorgon idag då vi sov till halv elva (Brukar gå upp vid nio!) Haha, gamlingarna här!

Produktiv morgon!

Vaknade upp klockan åtta idag och ringde till pedagogpoolen! Fick jobb där så nu är jag vikarie på förskolor i Krokom fram till sommaren då de stänger!
Sedan ringde jag till resurspoolen i Krokom också och har nog fixat ett sommarjobb på ålderdomshem och hemtjänsten där! Wiie! Klockan hann inte ens bli nio och jag löste problemen i mitt liv! Wooop woop!
Idag ska jag till sjukhuset och som sagt träffa min bästavän!
Sedan blir det mer mys med Tomas som är ledig idag! Wiie!
Nu när jag får in pengar kan jag också handla lite i Sthlm!! De ska bli kul!
Solen skiner och ännu en dag är bra! Den här pausen behövdes verkligen!
Ska springa 5 km i helgen och försöka klå min tid! Ska göra en liten tabell över tiderna senare så får ni också se ifall jag förbättras! Var på dubbelpass i onsdags, Cx och bodybalance, kände mig riktigt stark och duktig efter de måste jag säga! Tror jag ska fortsätta med dubbelpass på onsdagar och sedan springa på helgerna! Bodybalance mjukade upp kroppen och cx dödade den! Haha!

Good day

För att fira min viktnedgång på 7 kilo åker jag till Max och äter hallonpaj! HAHAH! Men seriöst, de finns ingen godare hallonpaj än den!!
Tomas är hemma och vi bara myser! Gud vad härligt de är då livet känns bra och dagarna flyter på!
Ser unga läkare och tänk, jag ska jobba på ett sjukhus om några år! Dock vill jag inte jobba här i Östersund då jag bara hört negativt och då de behandlar min bästavän så illa vill jag inte ha något med de att göra! Har inte heller blivit behandlad bra där!
Nä, hallonpaj! Nästa vecka kanske de blir tjejkväll och snart Sthlm! Livet leker som sagt!

Härlig dag i Östersund!

Idag vaknade jag upp till underbart väder! Kändes skönt att se att våren faktiskt är påväg till Östersund! Så jag åt lite havregrynsgröt, tog på mig mina nya vårskor och solglasögon och gick ut!
Skulle göra lite ärenden på dollarstore och affären så gick först ner till dollarstore och handlade, sedan gick jag förbi blåcenter på vägen hem! Var nog ute i ungefär 1 ½ timme!
Precis då jag kom innanför dörren började de regna! Haha, snacka om flyt!
Fick veta att Rasmus hade ringorm då han hade sina fula utslag! Men nu är de läkt iaf så de var härligt! Hoppas bara inte Oskar får de!
Till middag tänkte jag köra lite pannbiffar i pepparsås med pasta! Men såsen blev inte så god så maten var lite flopp.. Tog istället vitlökssås och åt sallad till biffarna!
Tomas kommer väl snart hem och känner att de stinker vitlök och att maten är sådär! Haha! Tänkte egentligen göra piroger men glömde köpa jäst!
Har varit på bra humör idag faktiskt! Riktigt härligt att bara slippa tänka på allt skolarbete!
Ska ring till Ann imorgon och se ifall hon är frisk! Och är hon de så ska jag försöka fixa lite jobb till nästa vecka och fram till sommarlovet!
Imorgon ska jag till sjukhuset och underhålla Annika medan hon får dropp! Ska bli så mysigt då jag inte sett henne på jätte länge! Så längtar verkligen!<3
Finaste mamman
Nu blir det ett avsnitt av vänner och te! Har blivit mer besatt av te och dricker typ 3 koppar om dagen! Tihi!

Komplicerad resa..

Slapp dag idag. Kom att tänka på att jag inte har något plugg att tänka på överhuvudtaget! Och de var helt underbart! Så härligt!
Har letat lite sommarjobb och har fått svar på ett som verkar lovande! Så hoppas de hör av sig snart igen!
Ska iväg på ett bodybalance pass med Julia vid halv sju och efter de cx! Är riktigt pepp på att träna faktiskt!
Försöker även organisera min Sthlm/Uppsala resa men de går sådär. Känns som att jag sitter i mitten och vill göra alla glada men de blir bara piss!
Så vi får väl se hur de går. Vill bara ha en rolig resa och få bort den irriterande klumpen i magen och slippa tänka på en massa skit! Bara dra iväg och ha kul! Varför ska allt vara så komplicerat?
Lite mer jobbletande och te på de!

En tillfällig paus

Steg upp då Tomas hade gått (vid sju) för att ringa till Ann på vikariepoolen i Krokom! Men inget svar på X antal samtal! Så ställde klockan på en timme senare och somnade om. Klockan åtta steg jag upp för att ringa och fick svar, men denna gång från en vikarie då Ann var sjuk!
Anledningen till att jag vill få tag i Ann är för att jag antagligen inte fick G på mitt medicinprov och måste då gå om. Då jag inte har något sommarjobb och NOLL pluggambition så tänker jag från och med nu ta en paus till Augusti och bara jobba så mycket de går. Sedan starta igen denna kurs som inte gick, sedan har jag gjort klart vårdpedagogikkursen så efter medicinkursen i höst har jag en till  månad jag kan jobba. Sedan börjar skolan som vanligt igen.
tänkte först gå klart skolan till sommaren så att jag kunde jobba i höst och bara ha en kurs att tänka på. Men då sommarjobbsfronten ser lite mörk ut så tänkte jag att de är väl bättre att jobba ihop pengar nu? Och som sagt, behöver verkligen en paus och få tillbaka gnistan!
Men i höst kör vi igen med nya tag! Den 5 maj ska jag däremot göra ett matteprov! För de vill jag inte ha kvar i höst då jag i princip klarade de!
Men då inte Ann var där idag så ska jag ringa nästa vecka eller i slutet av denna! De fanns ändå inget jobb denna vecka sa hon!
Idag blir det nog en sväng på stan med mamma & Julia! Ska dock inte handla då jag inte vet när jag får pengar! Måste ringa och prata med CSN!
Har börjat fått ont i handen igen så använder min lilla skena. Men blää för ont... Inge mer Halo på länge för mig!

Solljus men ingen värme

Vaknade klockan halv nio av att solen lyste in och värmde hela sängen. Jag och Tomas fick nog så vi tog persienen som är i köket och flyttade den till sovrummet. Och medan han gjorde de tvättade jag fönstrerna! Haha, uppe och jobba tidigt!
Igår sprang jag 5 km och Tomas 7! Vi har skrivit upp våra tider på min whiteboard tavla och har satt ett mål! Om 9 veckor ska jag springa 5 km på max 20 min! Och Tomas ska springa 7 km under 30 min! Vi springer ungefär en gång i veckan! Ska bli kul att se om vi klarar det!
Imorgon kanske jag ska förbi sjukhuset och hälsa på Annika! Beroende på hur de går, men hoppas verkligen att allt ska gå bra och att de ska hitta en lösning! <3
Idag blir det slappning! Tror jag ska städa lite. Tomas är på innebandy så blir väl halo då han kommer hem! tihi!
Har förresten gått ner ca 7 kg sen i julas! Woop woop!

7 april

Längtar tills jag ska åka ner till Sthlm och träffa Erika! Behöver verkligen en paus från Östersund. Denna stad gör mig på dåligt humör gång på gång. Känner mig extra less på livet just nu faktiskt. Känns som vad jag än gör så blir allt bara fel. Kan de inte börja gå på räls snart så jag kan börja slappna av?
Tror jag ska lägga mig nu. Har en väldigt jobbig klump i magen som inte vill försvinna. På tisdag ska jag försöka få tag i sommarjobb och försöka få ordning på livet, för just nu känns det väldigt kaos. Vilket de gjort i några veckor.
Hoppas våren kommer snart så att all oro och skit försvinner!
Detta gör de definitivt inte bättre...

Påskhelg i Krokom!

Firar påsk i krokom med äggletning och middag!
Har släppt tentan som var i torsdags lite men att gå om som jag kommer få göra de suger...
Livet är inte toppen alltid! Men idag är de iaf mys. Tomas har långhelg och är nog hemma hela nästa vecka vilket är underbart!
Blir springa bort allt påskfett på måndag iaf! Sen återgå till skolan i veckan vilket jag verkligen inte vill...


Försöker nå min bästavän men får inget svar. Känns som att jag gjort något fel.. Har inte kunnat varit där men med en tenta som har avgjort lite av min framtid och varit lite halvdeppig den senaste tiden och mycket ensamt har de varit svårt. Man kan inte alltid finnas där...
Men nu när hon inte svarar blir jag ledsen...

Älskling fyller 21 snart!

Om 25 min fyller älsklingen 21! Gud så gamla vi börjar bli! Vi var ju nyss 16 år och hade precis träffats och var småååå. Men ack nej, den tiden är förbi!
Tyvärr är han inte hemma just nu men skulle nog komma hem imorgon kväll! Hoppas på de annars blir jag ledsen juuuueeee!
GRR, lite pöjk! (LÄS SMALARE, tihihiih)
Prov torsdag, plugga med Birgitta imorgon bara de lilla sista som ska in. Sedan får de bära eller brista.
Ut och supa, leva loppan! Sedan bakis påskhelg med mycket gottigotti!
Har tyvärr svullat dipp och blåbärspaj idag. Inte stolt över de. Dock var de min middag! Haha!
Träna cx imorgon ska jag hinna med fast jag har prov. Annars blir man tjockis.
Nog filosofi idag/ikväll!
Min säng väntar då jag var uppe tidigt imorse och whiteboarden kommer finnas kvar imorgon också. Hoppas jag inte drömmer bort allt.
Puss!

24/7

Pluggar med min whiteboard 24/7 så vi hörs efter torsdag då jag är bakis på fredag!
Bestämt resa till Sthlm den 27 april iaf! Underbart, träffa Erika lite och komma bort! Förhoppningsvis Malin också!
Snön vräker ner här och less är jag för vill ha sommar helst igår..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!