Inspiration!

Lite inspiration till dagens träningspass!
Kim Kardashian in a Bathing Suit
Så ska jag se ut i sommar! Haha! Även om de kräver lite hårt arbete, eller lite, väldigt mycket hårt arbete! Haha!
Åt jättegod middag iaf! Samma sak som förut, kyckling i chillig krämig ostsås med potatis, morötter och en massa grekisk sallad! Mumma mumma!

Halva veckan som varit

Började en ny kurs den här veckan! Men har inte hunnit varit på skolan än! Har suttit med den dumma rapporten som jag fått rest på. Men jag och Kicki jobbade hårt idag och fick den typ klar! Vi är de bästa teamet!
Julia har varit hos mig och myst i veckan och vi har kollat film och ätit massa gott! Testade Thai-takeaway vagnen som står precis vid mig och jag ser den varje dag men har inte testat! Så gjorde de igår och de var så snälla och maten var supergod!
Ikväll ska jag som vanligt på cx-pass! Beach 2012 here i come!
Sen blir de låååång helg! Och då ska jag plugga och mysa med älskling som kommer hem imorgon!
Ska umgås med Annika imorgon också!
Sen är de hård nästa vecka som gäller!

Latmasken number 1

Har svårt att komma igång med rapporten... AH! Vad jag är lat!!!
Mina tuttar värker och jag bara känner hur pms:ig jag är! Haha!
Får se om Julia kommer förbi ikväll och det blir träning, för jag behöver nog plugga! Hon har inte svarat än men är inte hon super på så struntar jag gärna i de! Mina tuttar gör för ont. Haha!
Nu svarade hon visst! När man pratar om trollen, haha! De blir träning! Bra jag behöver fast jag är en riktig latmask...
Funderar på att åka ner på ica och handla lite baguett med lax men till och med de är jag för lat för! Så nu tänker jag utnyttja att Julia kommer hit sen så åker vi dit efter gymmet!
Jag ska bjuda henne på en jätte god kyckling som jag gjorde igår!!
Lindade in kycklingfileér i bacon, la dom i en form med färskost (Chillismak) och grädde. Även lite annat smått och gott! Sedan gjorde jag potatis och morötter i ugnen! Hur gott som helst! Grekisk sallad till! Mumma!
Så de blir det idag också då de finns rester kvar!

Rapport, igen!

Tomas har åkt! Buhu! Han var här till elva i alla fall! Så jag gick faktiskt upp klockan sju!! Sen hade vi mysmorgon!
Nu sitter jag och skriver på min dumma rapport som inte blev helt godkänd. Kill me now..
Man känner sig lite omotiverad! Allt känns så långt bort och de känns lite omöjligt just nu.
Men jag kämpar på! Än är de inte över!
Idag så blir de som sagt rapport, sedan kommer Julia in och avbryter mig lite för träning och middag!
Imorgon ska jag till skolan för då startar en ny kurs! Och efter de kommer Anna hit och myser med mig hela kvällen och natten! Haha!!
På onsdag blir de rapportplugg med Kicki en sista gång!
Kanske en tripp till Krokom sedan?

Fin helg!

Nu var de ett tag sedan! Men bodde i Krokom hela förra veckan och då blir det lite skrivande!
Igår var det så härligt väder (Precis som idag) så jag tog med mig Tomas till Krokom och åkte ut på isen vid böleviken med skotrarna och satt och grillade med familjen! Hur underbart som helst!
Julia solar på för fullt!
Mamma åkte skidor till sjön!
Pappa och Nöta!
Tomas testar pappas nya skoter!
Julia ville också testa!
Underbar dag helt enkelt! På kvällen så tog Julia och jag på oss klackarna och drog ut!
Kvällen slutade tidigt men jätte mysigt att gå ut och träffa lite folk efter att varit istängd så länge med böckerna!
Idag blir det städning!!! Håller på att tvätta just nu, Tomas är på innebandy och kommer snart hem och hjälper till! Sen tänkte jag att vi skulle ut och gå i det underbara vädret!
Livet leker lite just nu!

Sista dagen

Sista dagen innan tentan... Gud vad nervös jag är! Har pluggat lite nu på morgonen och de blir mycket mer plugg hela dagen framöver! Men ska inte överplugga. Ska bara plugga de jag har läst om så de inte kommer in en massa ny information som jag inte fattar! Haha!

Efter provet imorgon ska jag och Helen luncha på stan innan hon åker iväg och jobbar i Norge på obestämd tid!
Alla har de så roligt medan jag inte har något liv och måste plugga! Bläää!
Funderar på om jag sa ut och parta lite imorgon! Bara för att man gjort tentan! Haha!

Tomas kommer hem ikväll! Lycka! Saknar min älskling! Så ensamt i min säng trots att katterna ligget och trängs med mig!
Ska bjuda familjen på tacopaj och sen beger jag mig hem till stan!
Tv:n fungerar inte här, eller rättare sagt sateliten och vill inte missa mina favoritprogram! Haha!
Julia kommer säkert vilja sova hos mig för att inte missa big brother! Haha!


EFTERLYSER även denna tjej som man inte sätt eller hört av på ett tag!

FML

Gud.. Jag har seriöst inget liv längre. De senaste veckorna har jag bara plugga, pluggat och pluggat till dehär dumma provet som är om 2 dagar.
Jag längtar så mycket tills de är över så jag kan få tillbaka livet och umgås lite! Ha lite kul och inte bara sitta instängd med en massa skit böcker.
Ska plugga imorgon med lite klasskompisar! Sen på torsdag. Och efter de får de fan bära eller brista! Känns just nu mer att de ska luta åt brista hållet... Fast jag pluggat går typ inget in.. suck..

Har typ ägglossning, har fett ont i magen. Så nu vet alla de. Haha. Åh är på dryghumör. Vart är Josse då jag behöver hennes humor?

Sova, upp sju imorgon för att plugga. Blä, FML. Behöver semester. En skön utomlandsresa nästa vecka, någon som är på?!

Olycka på olycka

Sitter i Krokom och ska nog snart sova! Pratade nyss med Tomas och han och hans jobbar kompis var med om en bilolycka idag. Släpvagnen släppte så dom åkte över räcket. Ingen skadade sig men jag blev skärrad ändå! Någon skulle lika gärna kunna ha skadat sig och de skulle kunna hänt något. Uscha. Sa till han att de är bäst att han kör påvägen hem och att de kör sakta! Vill inte ha ett samtal från sjukhuset. Fyfan..

Annars så har jag knappt pluggat idag. Har försökt ett antal gånger men de har bara inte gått. Så gjorde klart mitt lilla "sjuk-spel" och sen åkte jag och gymmade hem mamma då hon och pappa kom hem från sjukhuset! Stackars pappa som inte mår bra alls...

Men de kändes skönt att gymma. Så mycket skit som händer just nu så de var skönt att bara lyssna på musik och springa av sig de!

Nu är de slutgrubblat! Blir sängen för att orka upp och plugga HÅRT imorgon! Hoppas Tomas kommer hem snart så jag kan krama min älskling och aldrig släppa taget!

Haha, tittar igenom lite gamla bilder på datorn!





Tråkigt att vara ensam

Sitter och väntar på att Tomas ska komma hem och säga hejdå! Han ska nämligen till Lofsdalen idag och vara där hela veckan... De sööög! Så ska nog dra till Krokom och hänga med dom ett tag! Så trist att sitta själv!
Ska iaf åka iväg och Kramas med fina Annika snart!
Sen måste jag verkligen plugga och plugga mer. Den här stora tentan dödar mig.
Ska på skolan imorgon för att plugga med lite klasskamrater! Hoppas att de ska gå vägen och att man inte är helt lost!
Tror jag ska tvinga med mig Julia idag och åka och träna! Känns som att de skulle behövas efter en helg av latheter!
Idag börjar förresten Tomas och min lilla packt! Vi har rensat ut ALLT gott som skulle kunna finnas här och är nu redo att vara super hälsosamma i en månad! Sen om de går bra fortsätter vi nog men att man kanske får ha godisdag en gång i veckan iaf? Haha!
Nu blir det frukost och göra sig iordning så jag kan börja åka! Hoppas Tomas kommer hem snart!

Big brother 2012

Pluggat och varit sjuk hela helgen så har inte uppdaterat för de har verkligen inte hänt något! Spelat lite Halo Reach med Tomas emellanåt.
Nu sitter vi och kollat på big brother 2012, något ni kommer följa?
Inga snyggingar i huset, super trist! Men ska se på de ändå! Tihi! Har ju äntligen tv11 och kan följa. De är så kul att kolla på en massa idiotiska människor! Haha!
Imorgon blir det mer plugg och lite städning av lägenheten då de inte blev av idag!

Min lilla fredag

Idag har jag bara pluggat en massa instuderingsfrågor och gjort klart mitt lilla spel som vi ska spela på tisdag. Haha! Man lär sig väl bäst genom att leka?
Tomas slutade klockan tolv idag! Så han har varit hemma hela dagen. Blir som en extra helgdag! Jätte mysigt! Vi gjorde för första gången egna hamburgare från skratch! super enkelt och mycket godare än köpta! Orkade en sen blev jag supermätt!
Har förresten blivit sjuk.. Ont i halsen, förkyld och helt slut i kroppen. Näsan bara rinner och jag känner mig ynklig. Så har därför mosat i mig en massa godis, för de är ju bara två dagar kvar av sånt! Skönt, för jag börjar faktiskt tycka de är äckligt!
Mer då? Tänkte gymma men de blev ju inte. Får se om jag vaknar upp och är superfrisk imorgon! Hade lite feber och huvudvärken är fortfarande kvar men jag håller hoppet uppe. Vill ju gymma på söndag!
En vecka kvar till provet.. uscha! Ska sova nu och förbereda mig för mer plugg imorgon! Ska ta tag i njursjukdomar och reumatiska sjukdomar imorgon! jiippiie! Kul lördag...

Packt

Sitter och tittar på Kourtney and Khloe take miami! Haha, sånt jag gör om dagarna då jag tar paus i plugget! Älskar Kourtney, hon är bara så skön och otroligt snygg! Men väldigt kort, 1.52!
Hon har fött ett barn och väntar ett andra men har ändå såhär snygg kropp?! Ge mig istället! Haha!
Jag och Tomas har gjort en liten packt! Från och med måndag får vi inte äta NÅGRA SÖTSAKER ALLS i en hel månad. Så ska vi se vem som klarar sig! De har blivit lite mkt på senaste tiden och jag som fortfarande inte nått min målvikt tycker inte de är bra! Men vi har så mkt godis kvar sen alla hjärtans dag så vi får helgen på oss att äta upp all dyr choklad och de vi inte hinner äta innan måndag åker i soporna!
Imorgon blir det mer plugg och efter de fredagsmys! Helgen består av tvättning, städning, plugg, äta, sova, mysa, plugga, träna, plugga och sen bara lite mer plugg! Roligt roligt... Haha!

Då kör vi igen!

Redan helg?!

54 st besökare igår! Wiiie! Haha! Vilka är ni alla?
Ställde klockan på tio men kom knappt upp. Somnade sent igår fast jag gick och la mig relativt tidigt. Kunde verkligen inte sova!
Idag blir det bara plugg plugg pluggg plugg och lite mer plugg. Känns som att jag sitter i fängelse och de enda jag får göra är att plugga. Blää, FML. Haha!
Katterna är iaf här och roar mig!
De slog mig när jag vaknade att de är fredag imorgon! DE VAR JU NYSS DE?! Vi satt ju nyss och firade min födelsedag. Vart har den här veckan tagit vägen? De är ju helt sjukt!!
Snart är det bara en vecka kvar till provet, uscha vad jag gruvar mig! Idag ska jag iaf göra 3 dokument med frågor, MINST! Sen ska jag försöka ta mig iväg till gymmet.
Har sån träningsvärk idag. Magen och benen har verkligen jobbat hårt! Men ska försöka springa lite på rullbandet ändå!

Slut i kroppen!

Huvva vad ont jag har i hela kroppen!
Cx tog verkligen bra. Benen gör ont då jag rör mig, pratar jag gör magen och och armen bränner fast jag inte gör något med den! Haha!
Julia och jag ska köra de här passet 2 ggr i veckan och emellan ska jag köra kondition! Nu jäklar ska jag nå mitt mål! Snygg kropp sommaren 2012!!!
Men faktiskt, kan tipsa cx!
Ska till gymmet imorgon och springa på rullbandet! Orkade inte göra de idag efter passet. Men känner att jag måste imorgon!

Cx-pass!

Snart kommer Julia och hämtar upp mig för vi ska nämligen iväg på våran första gruppträning på Fristilen!
Idag blir det Cx, det är ett pass som bara är 30 minuter. Man tränar mag- och ryggmuskler! Innan passet ska vi värma upp lite på rullbandet och få med lite kondition!
Imorgon ska jag nog till gymmet och springa en massa på rullbandet! Har ju gått ner så mycket och igår åt jag jätte mycket choklad så måste träna träna träna nu!
Har pluggat en massa instuderingsfrågor idag. Känns som att man inte kommer någonstans fast man gjort jätte mycket.
Sen så räcker det inte med att göra 500 frågor och göra en massa gamla tentor utan man måste läsa 3000 sidor och lära sig ALLT. Jag dör. Man får faktiskt riktigt mycket ångest.
Så det ska bli riktigt skönt att komma iväg till gymmet och få pressa lite!
Så imorgon blir det till att gå upp tidigt, plugga och sen dra iväg till gymmet! Ska även hinna städa lite för jag tycker de ser så stökigt ut här!
Nu ska se lite biggest loser så att jag blir peppad!
De tre nagellacken jag fick av mamma och min ring <3 På den här bilden hade jag inte målat alla naglarna men de har jag nu! Riktigt färgglada är dom! Tihi!

Min dag

Uppiggande

På min födelsedag var det 69 pers som läste min blogg!! Vart kommer alla ifrån?
Här är lite roliga bilder på mig och min familj! Man kan göra "fisheye" effekt vilket gör att man ser så jäkla rolig ut! HAHA, hoppas detta piggar upp eran dag!
HAHA! Tomas blev verkligen fulast på dom här bilderna! HAHA!

Ny energi!

Igår kom Tomas hem med rosor och en massa choklad! Jag bjöd på laxbaguett till förrätt och viltgryta till middag! Sedan kröp vi ner i ett härligt varmt bad med tända ljus och myste.
Efter de såg vi filmen Reel steal. Helt okej film men lite långtråkig tycker jag!
Mys på hög nivå!
Vaknade upp med lite ny energi i alla fall! Idag ska jag försöka göra det mesta av alla instuderingsfrågorna och ikväll blir det ett gruppass på gymmet med Julia! CX ska vi gå på vilket innebär att passet fokuserar sig på rygg - och magmuskler! Ska bli roligt!
Glömde berätta! Min farfar var förbi igår. Han har aldrig varit här i lägenheten. Fick tulpaner, pengar och kladdkaka!
Måste bara berätta om en så rolig grej!
Han är ju helt kattbesatt  och hjälper till på katthemmet. Så såfort man ser honom pratar han BARA om sina katter.
Den här gången hade han tagit de lite längre. Han hade ring P4 och pratat om sina katter! Tillslut var radion tvungen att säga till han att han var tvungen att sluta prata för att de hade gått för lång tid!!! HAHAHA! DÖR!
Nu ska jag gå och göra lite te sedan börja plugga! Blir nog en laxbaguett då den gravade laxen bara kostade 25 kr för 10 bitar så räcker den inte så länge!

Helgen som varit och alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag! Mysigt!
Firar det med att bjuda fästmannen min på en trerättersmiddag och sedan har jag fixat hem en bra film då bion inte visade några bra!
Ska snart ner på affären och handla lite mysiga saker och sedan börja fixa här hemma!
Ska avsluta kvällen med ett härligt bad med tända ljus. Hela lägenheten ska vara full med ljus!
Tänkte också meddela att jag har gått ner 5 kilo sedan jag började träna! WOOP WOOP! Överlycklig!
Ska plugga lite idag också. Tänkte dra ner på gymmet men vet inte om jag hinner. Annars får de bli imorgon! Får inte gå upp allt igen!
Bara lite bilder sedan i lördags! Skit rolig förfest men kvällen slutade lite tråkigt... Men roligt var de! Skönare människor får man leta efter!
Vi blev sammanlagt 33 pers!!! Helt otroligt!
Vad fick jag i födelsedagspresent då?
Jooooo:
  • En digitalkamera med 16 pixel!!! Så nu kommer det komma mycket mer bilder hit då jag kan dokumetera mina dagar!
  • Massa scrapbooking material! Så nu ska här pysslas!!!
  • Fina party smycken!
  • En upplevelse från liveit.se! Tomas sa att jag fick välja något för 2000 kr och jag funderar på att hoppa fallskärm! Men vågar jag?
  • Nagellack
Yes! De var jätte underbara presenter! Bilderna ovanför är tagen med kameran!

Barndomskärleken

I helgen gick en av mina barndomsvänner bort i en tragisk olycka.
Jag har inte träffat han på ett tag men från dagis till sexan kunde ingen skilja på oss. Vi var ihop jämnt och han var min första pojkvän.
De finns så många minnen!
Bla då jag var hos han en hel helg. Han skrämde sin pappas hästar så dom blev helt galna och vi var tvungen att klättra upp i ett träd för att inte bli nertrampade.
Eller den gången då vi åkte skoter och jag välte den och han var tvungen att ta upp den med sina "stora muskler". De gick inte så bra så vi fick hämta hans pappa. Haha.
Han visade då mig ett par uggle ungar som han hittat och skrämde mig sedan i den mörka skogen.
Jag var ihop med han och Mattias Karlsson samtidigt för jag kunde inte välja en. Och varje gång jag pussade den ena var jag tvungen att pussa den andre.
Vi gömde oss på alla möjliga ställen för att pussas i smyg.
Du sa alltid hur fin jag var och höll mig i handen.
Bjöd alltid upp mig på discon och klagade över hur svettiga dina händer blev då vi dansade.
Alla kalas man varit på som små...
De finns så himla mycket. Kände dig i tio år. Och att du är borta ger mig en klump i magen.
Önskat vi inte hade tappat kontakten för du var verkligen en underbar kille. Att de ska hända något sånt här för att man ska inse allt man saknar är förjävligt. Hela alltet är förjävligt. Sånt här får inte hända.
Tänker på dig varje dag och då jag gör de känner jag klumpen i magen och att tårarna vill tränga fram.
Vet att jag har en massa bilder på oss utskrivna i Krokom. Ska leta upp en sån och lägga ut. Då vi står och jag försöker nå upp till dig och ge dig en kram men du var alltid så lång så de gick inte!
Ditt skratt kommer man också alltid ihåg, så fort du skrattade skrattade jag.
Jag tänker på min bästa vän som förlorade sina två bästa vänner. Tänker på alla anhöriga och Vincents familj som jag varit hos så mycket som ung...
Vila i frid <3 du är förevigt saknad av alla Vincent Rehnsbo

Tittar runt lite

Nu sitter jag hemma i stan! Pappa och Nöta var här en sväng och drog lite kablar och sånt till diskmaskinen så att de ska se snyggt ut! Och nu syns de inte alls, härligt!
Satt och letade efter en massa tårtrecept men bestämde mig för att göra en helt egen tårta! Ska mixa lite grundgrejer och sen göra en egen smak! Haha! Uppdaterar er sedan om det var gott eller äckligt! Ska även ska bilder för den ska bli super snygg!
Har suttit och kollat lite smycken och smink till på lördag. Ska vara helt guldig! Glamor & mer glamor!
Så imorgon ska Julia och mamma hämta upp mig så ska vi gå en sväng på stan! Sedan blir det Krokom för middag och mys! Efter de tillbaka till stan och då är Fille här!!!
Tänk, imorgon fyller jag 21. Vart tar tiden vägen? Komihåg då man var 14 och tyckte de som var såhär gammal var riktigt vuxna. Jag som är så omogen känner mig så inte 21... Suck suck. Men gammal blir man!
LÖRDAG ÄR SNART HÄR IAF!
Tomas kommer hem om någon timme också! Jippie! Ska äta lite pommes, pepparsås och resten av oxfilén!

Min fina bästa vän <3

Igår var jag och myste hos fina Annika! Hann ta lite gravidbilder och här är en av dem!

Fina du <3

Är i Krokom idag för Tomas åkte till Sundsvall imorse och då katterna också var i KRokom kände jag mig mycket ensam! Så åkte hit igen! Haha! Har skrivit om en massa föreläsningar och fått lite ångest över allt vi ska kunna. Fyyyfaaaan....
Men nu börjar det närma sig lördag!!! Så mycket som jag längtar kan ingen längta!
Var och gymade med mamma och Julia för ungefär en timme sedan. var inte lika stark som i förrgår men de gick helt ok! Stolt över mig är jag iaf!
Nu blir det mer plugg men först, dusch!

4 dagar kvar!

Nu är det inte alls lång tid kvar tills festen på lördag! Åh vad jag längtar!!
Igår gjorde jag läkemedelstenta. Då de gått ungefär en timme fick jag hemskt ont i magen och började må illa. Så sista timmen satt jag bara och mådde piss!
Så är lite rädd att jag slarvade igenom den... Hoppas inte!
Åkte sedan till Krokom för att egentligen hämta katterna och träna lite med mamma!
Men jag tänkte hänga med Annika idag så då blev jag kvar en natt till! Ikväll ska jag däremot hem för måste hem och fixa lite innan torsdag då första gästen kommer!
Sen på fredag hinner jag inte städa för då fyller jag ju år! Tihi! Ska baka tårta och sen dra till Krokom för att göra middag med mamma! Sen på kvällen kommer Fille! JAG SAKNAR HENNE! De kommer bli så sjukt kul!!!

Nu ska jag göra mig iordning. Vaknade för bara en liten stund sedan (Dåligt dåligt!) och sen se om Annika har tid för mig! Tihi!

Är föreläsningar lite hela veckan på skolan men jag ska sitta hemma och plugga. Känner att skolan just nu inte är så lockande. Ser de som min födelsedagsvecka, lugnet före stormen. Måste vila upp mig! Tihi! Kanske drar iväg en dag för att träffa Anna!

Ladda batteriet

Sitter i Krokom och njuter av en massa godis!
Beställde thaimat idag och blev grymt besviken på skaldjurssoppan! (Tror det var kryddig soppa med svamp och räkor för det enda skaldjuret som var i var räkan!) Tror dom blandade ihop både Julias och min mat för vi fick itne riktigt de vi beställde och gott vare inte. Så vi åt typ ingen middag! Haha!
Lever på godis och mackor idag!

Har pluggat en massa matte. Gått igenom alla prov nu som finns ute och imorgon ska jag och Anna sitta HELA låååånga dagen i skolan och bara råplugga tills vi känner att allt sitter!

Sen på kvällen ska jag hämta bilen här i Krokom och mina små katter! Även hinna träna med Julia och förhoppningsvis mamma om hon är hemma! Känner mig så lat nuförtiden! Vill iväg och gymma nu! Börjar känna mig tjockis och slappis! Inte bra då jag ska ha födelseagsfest om exakt en vecka!!!!! Har köpt en så tajt klänning så vill se bra ut i den! Haha! Längtar som fan till festen iaf!

Just ja, anledningen till att jag är i Krokom den här gången är för att bilens batteri är slut så måste ladda de! Gör de på pappas jobb. Alla förutom Julia är i Sundsvall så vi ungdomar har huset för oss själva! Men ingen mat hade dom! Haha!

Nu ska jag spela lite mer Heroes eller titta film!

Bra dag!

Vilken härlig morgon! Vaknade klockan 09.27?!?!? Av mig själv och super pigg! Så går upp och badar! Sen fixar jag mig lite extra eftersom jag är så pigg!
Tog nyss lite te och baguett med gravad lax! Min sista gravadlax och sista baguettbiten! Buhu! Får köpa mer någon annan gång!
Idag blir det plugg i skolan med några i klassen! MATTEMATTEMATTE säger jag bara!
Idag är de svinkallt ute! över 20 -, burr! Kanske därför man är så pigg? De ser ju ritkigt härligt ut med solen och alla färger är så klar!
Idag är det fredag och fredagsmys! Även mycket plugg, men ska se the voice med älsklingen min och bara njuta lite! För en gång skull känner jag mig inte sur och ledsen! De är så underbart! Härligt härligt! Full av energi!

Krångel krångel!

Vad krångligt det blev med klänningen igår! Skulle beställa den silvriga med paletter! Men då jag betalar och det dragits pengar får jag ingen orderbekräftelse. Så skickar ett mejl och frågar varför jag inte fått någon. Då säger de att min order inte blivit godkänd!
Så jag skickar ett till mejl och säger att de har ju dragit pengar och de vill jag ha tillbaka!
Först lät de inte som att de skulle gå men efter ett till argt mejl så gick det. Så om 5 arbetsdagar ska pengarna vara tillbaka. Då tänker jag: Då kan jag ju köpa den ändå!
Men vad händer?! Jo, den blev precis slut på lagret... Buhu!!!
Då tänkte jag att jag kan ta mitt andra handsval! Vilket var nummer 3! Men den fanns bara i storlek L! Så de blev inte heller...
Så fick ta en annan klänning! Vilken de blev får de som kommer se! Resten får se på bilder! Tihi!
Ska köpa lite smycken till den också! Tror de kommer bli bra!
Idag ska jag till skolan! Ska lära mig sätta en PVK! (Perifierad venkateter) Det är en sån liten "vit plupp" som man sätter på handen så man kan ge medicin flera gånger utan att behöva sticka patienten flera gånger! Ska bli spännande! Men jag tänker inte låta någon sticka mig!!
Sedan ska jag nog ner till stan och se om jag kan hitta smycken.
Funderar på att träna också! Men kände mig lite lat!
Nu ska de bli frukost! Baguett med gravad lax! Gud så gott!

Beslutsångest!

Vilken klänning tycker ni? Rösta från klänning 1-6!
1
2

3

4.

5.

6.

1.7 kg kampen!

Härligt! Idag vaknade jag upp och var på mycket bättre humör!
Jag gnäller alltid att Tomas och jag äter samma mat och att han aldrig kommer med förslag osv osv. Så idag skulle han bjuda mig på något annorlunda och jag har ingen aning om vad de är! Min kille är bra underbar!
Idag blir det plugg! Ska försöka göra ett "sjukdomsspel" haha! Så man kan leka och lära sig på samma gång (De ska ju vara den bästa metoden!).
Sedan vid tre tiden så ska jag gymma med Julia!
Har inte varit där på 2 veckor, skääääämmmmsss! Men jag har inte gått upp som jag trodde utan snarare ner! Tihi! Så nu har jag satt upp ett till delmål. Vet mitt riktiga mål men jag sätter upp små delmål som jag ska nå så att de inte tar för lång tid att åstakomma något! Så nu ska jag ner 1.7 kg till min födelsedagsfest! 1 ½ vecka, de borde gå! Äta nyttigt och träna mycket! Har snart gått ner 5 kilo sedan jag började träna! Så snart kanske vissa kläder som jag har i garderoben passar! Hoppas!! Vill köpa en ny klänning till födelsedagsfesten och tror faktiskt jag ska unna mig det!
Har tp 35 klänningar redan men de skadar inte att ha en till.. Tihi!
Skriver sen hur det gick på träningen och ifall jag hittar en klänning! Har sagt till Julia att träna stenhårt med mig så jag når mitt delmål och mål!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!