Underbar lördag!

Sist jag bloggade var jag en sur PMS kossa! Idag är en bra dag! Sprang 5 km, klådde mitt personbästa med 8 minuter! De går bra att springa med Tomas!!
Sedan har jag spelat halo och ska snart plugga!
Och de är bara lördag!!! Har alltså en till dag imorgon med älskling! Lycklig tjej!
Fast behöver inte Tomas då jag har en besatt katt vid namn Rasmus som inte lämnar mig ifred en sekund! Haha!
Hela våran "lilla familj" satt ute på balkongen idag i det fina vädret och bara myste! Ska fixa lite möbler dit och lägga trägolv. Sedan bygga någon sorts ställning till katterna så de kan vara där ute hela sommaren! Djurvännen här!
Imorgon ska jag till skolan och plugga lite!
Ser framemot skärtorsdag!! Tomas fyller år på onsdag. Men har tenta torsdagmorgon (De ser jag inte fram emot!!!) så kan inte fira han då. Men på torsdag kommer folk från Sveg, Uppsala och lite längre här och var och ska festa!! Ska bli superkul! Så ser framemot lite kul mitt i allt plugg!!
Mat! Potatisgratäng med pepparsås och entrecote! (Julia, antrekotte, hahah!)
Har snart tappat sammanlagt 7 kilo! Var ute och shoppade ett par shorts igår, ett par solglasögon och ett sommarlinne! Och behövde gå ner en storlek för den vanliga var för stor! De är lycka de!

Ny teknik!

Testar en ny pluggteknik. Skriver massa orsaker sjukdomar på små lappar som jag sedan ska sätta upp över hela lägenheten så varje gång jag tex borstar tänderna sitter de en orsak till en sjukdom och jag måste komma på vilken sjukdom! Och då jag kan de blir de mediciner och dess effekter, sedan symtom!
Hoppas de hinner gå in! Har betat av levern idag och de känns helt okej!
Åt pizza till middag. Eller en halv barnpizza. Tomas kom hem så sent så orkade inte laga mat då.
Nu sitter jag i mitt mörka vardagsrum helt själv. Är trött men vill inte sova.
Vill inte att de ska bli en ny dag med mindre tid att plugga till tentan...
Tomas är hemma imorgon iaf. De känns skönt.
God natt sömn? Inte fören om en vecka

Less idag ockå

Torsdag. Lika tråkig dag som alla dagar känns just nu. Sitter och försöker plugga men dumt nog känns det som att jag gett upp.
Vaknade med huvudvärken från helvetet imorse och känner mig fortfarande trött. Den här eviga tentastressen dödar mig.
Får typ 5000 kr tillbaka på deklarationen iaf. De var härligt.
Då jag inte har sommarjobb och inget att göra i sommar och inte mycket pengar så får jag väl sitta i lägenheten och mögla. Haha! Gud så tråkiga inlägg men känner mig så less!

En onsdag

Gud vilka magkramper jag fick efter cx!! Aj aj! Måste typ ligga ner för de känns som knivar!
Är trött. Ska snart sova och hoppas magvärken går bort tills imorgon då jag ska plugga!
Livet känns lite extra jobbigt just nu. Finns som inget att se fram emot och allt känns bara så otroligt tungt. Gråt lilla tjej gråt. BLÄ

Naturliga hårfärgen

Äntligen har jag fått tillbaka min naturliga hårfärg! Kanske en liten aning mörkare men tror de är riktigt nära! Wiiie! Pengar och slit har lagts ner men äntligen!
Lägger upp en bild senare då jag inte ser trött och sliten ut! Haha!
Idag var jag på skolan och träffade Kajsa! Vi gjorde klart våran poster och en powerpoint om våran poster som vi ska presentera imorgon!
Har nyss ätit världens äckligaste pyttipanna (Coops billiga) och är äckelmätt! Blä!
Snart ska jag sätta mig ner och plugga lite medicin!
Tomas kommer snart hem också!
I helgen blir det plugg och städning! Måste fixa Tomas födelsedagspresent också.. Som är super awesome!

Ger snart upp

Dagen fortsatte att vara grå.. Ett poäng från att klara läkemedelstentan. Avrundningsfel.. Seriöst. Döda mig. Jag orkar verkligen inte mer plugg. Hela den här terminen har bara kännt som att det går fel. Jag klarar typ inget och jag börjar verkligen tappa den lilla motivationen jag har kvar!
Man försöker och försöker men de går för i helvete inte. ÅHHHHH!!!
Inget sommarjobb har jag heller, så får väl sitta hela sommaren och bara vänta på att en ny termin ska börja som jag säkert får gå om...Idag är verkligen en sån dag då jag bara vill sätta mig i ett litet hörn och gråta. Vet att jag kan läkemedelsberäkning och att jag tar de nästa gång men att veta att man bara har en chans till och sen ha en till super stor tenta.. De gör livet väldigt jobbigt.. Varför kan jag inte ha lite tur någongång detta nya år 2012 som bara varit piss!!!
HElvete

Måndag morgon!

Vaknade upp med världens förkylning. Blä! Jag som har så mycket att göra idag!
Ska fixa postern som ska vara klar på ondag för redovisning, safe doc ska vara klar och skickas in och sedan måste jag plugga medicin!
Igår var jag och Tomas ute och sprang tillsammans! 3.5 km sprang jag och sedan gick jag 3.5 km! Hur härligt som helst och är super nöjd!
Vi sprang ute också runt lillsjön!
Tänkte träna idag men går inte förkylningen bort blir det inget!
Tomas skulle egentligen åka bort idag men nu ser det ut som att han kommer hem ikväll! Jippie!
Nu ska jag äta frukost och kolla lite på serier! Sedan sätta igång med allt plugg!! Vaknar så tidigt nuförtiden så hinner med mycket på en dag även fast de går super fort!
Idag var däremot en tråkig och grå dag om man kollar ut

Helgen flög förbi

Det är redan söndag! Usch.. Hatar de! Tomas åker imorgon, igen.. Och den här gången kan jag inte åka till Krokom för har en massa skolgrejer som skall göras och redovisas. Blä! Blir en ensam vecka...
Ska försöka roa mig med lite träning!
Igår tog jag och Tomas oss en tripp ner på stan! Handlade lite saker.. Tihi!
Munkar (ETT MÅSTE!! Man kan inte gå förbi munkboden utan att handla lite), ett jätte fint ljusrosa läppstift som jag ska visa här sen, silverschampoo (Ohh, vad händer?), örhängen (Köpte jätte fina ploppar på guldfynd i äkta silver som nu pryder alla mina 8 hål i öronen! Tihi)! Sedan drog Tomas iväg för han skulle köpa något hemligt.
Då vi storhandlat och fyllt på skafferi, kyl & frys så fick jag veta att han köpt ett x-box live till mig! Tihi!! Så nu behöver jag inte spela som en gästspelare på hans konto och inte få något för allt jag gör!
Så ni kan ju ana att det blev ganska mycket halo igår! Tihi!
Vi åt även på eastern som vi typ gör varje gång vi fått lön! Haha!
Sedan har jag bara pluggat & pluggat lite till! Ska sätta den här tentan! Har kommit igenom cirkulation och endokrina så måste lägga på ett litet kol nu!
Längtar till sommarlovet något så fruktansvärt!
Ska städa lite idag!

Ny vecka!

Usch vad de blåste kallt ute! Solen såg så varm och skön ut så tänkte först ta min vårjacka! Tur att jag inte gjorde de för hade istället behövt ett par vantar, halsduk och mössa!
Jag och Kajsa satt och fixade med det lilla talet vi ska hålla imorgon! MS är de vi har som grund. Sedan delade vi upp uppgiften som vi har till nästa vecka då vi ska hålla ett större samtal om MS!
Har skola imorgon från halv elva till fem sedan är jag "ledig" till nästa tisdag! Underbart!
Men ja, ledig för mig är att jag inte behöver infinna mig i skolan. För jag ska plugga till medicin kirurgi och geriatrik tentan som jag har om tre veckor och göra klart uppgiften jag fick. Så har hur mycket som helst att ta tag i! Ska klara den här tentan så jag slipper gå om!
Läkemedelstentan kändes bra! Så hoppas de gick bra.
Tomas åkte bort idag igen.. Han var hemma igår klockan åtta på kvällen och åkte imorse klockan 7... Suck. Så jag beger mig till Krokom imorgon kväll för att inte dö av ensamhet!
Kommit tillbaka i pluggmode känner jag! Haha!
I lördags var det roligt fast kvällen slutade tidigt! Lite för mycket att dricka säger jag bara.. Men man måste få göra så ibland då man inte kan gå ut på tre veckor nu! Eller ja, typ en månad!
Valborg spendera i Uppala med mina grabbar!
Lite bilder på förförfesten med syrran! Som btw tappade sin mobil i toaletten .Hon hade den i bakfickan på sina tajta jeans. Då hon skulle gå på toaletten och drog ner byxorna så åkte mobilen i. HAHA! Så hon ber mig ringa den för hon märker inte först att den har ramlat i och då ser vi att de lyser längst ner på botten. Så hon har kissat på den och sedan spolat ner den. HAHA! Kul vare!

Plus en bild på mitt hår. Som inte alls blev vad jag tänk mig.. Suck!

Like this

Min naturliga hårfärg med slingor ska jag försöka åstadkomma idag! Får väl se om jag lyckas! Börjar med en till avfärgning. Lägger i en askblondfär/ljusbrun utan röda piggment och sedan kör jag på slingor!
Resultatet och förebilder kommer upp i bloggen!

Roligt i allt tråkigt!

Vad tråkig matten är!! Försöker sätta igång hela tiden men det går verkligen segt! Tror jag är för självsäker? Är så säker att det ska vara lätt! För när jag går igenom gamla tentor kan jag allt!!
Aja! Ska plugga på hårt idag, sedan skriva min rapport så jag får en utekväll med fina tjejor imorgon! Ibland behöver man lite roligt mitt i allt tråkigt!
Väntar på att Tomas ska komma hem! För då ska han skjutsa mig till Krokom!
Blir där idag och sedan åker jag in och gör prov imorgon på morgonen, åker tillbaka, äter middag och myser lite mer med familjen och sen tar jag och Julia bilen hit och börjar nog förfesta lite! Roligt roligt!
Ska peppa upp mig!
Men innan utgång så ska Julia fixa mitt hår! Har världens plan som jag hoppas blir bra!
Sen så ska jag och mamma springa lite imorgon också!
Alltså jag dör! Tomas blir så otroligt ful på alla bilder! Jag måste visa ett skitrolig kort då vi gjorde han fet!

Down we all go

Igår var jag på cx som vanligt med Julia! Men dom har gjort om passet och gud så jobbigt det var!! Mycket jobbigare än det gamla!
Men idag har jag träningsvärk! Känner hur tight hela jag kommer bli till sommaren! HAHA!
Vaknade upp med lite halsont och förkylning. Har varit lite halvsjuk hela veckan men de har som inte riktigt brytit ut. Nu känner jag mig helt okej så får väl hoppas de håller i sig!
Har haft en liten nere period då jag tycker allt suger! Tomas ska bort så mycket och jag är mycket ensam så de är väl därför. Men vi pratade om det igår!
Till helgen ska jag hem till Krokom för Tomas ska iaf till Sveg och hälsa på Näs! Så ska njuta av en helg med min underbara familj och mina pluggböcker! Har mattetenta och en rapport att skriva klart! Wiiie, helg vare va? Sedan måste jag förbereda mig inför en muntlig examination som är nästa vecka! Mycket mycket att göra!
Ska hoppa i duschen nu och hoppas att jag känner mig lite fräschare efter det!
Julia ska även fixa till mitt hår i helgen! Wiie!
Mitt internet är konstigt!! Loggas ut och in hela tiden. HATA
Haha, sovarn!

Före/efter

Före avfärgning
Efter Avfärgning


De är lite ljusare i verkligheten! Men härligt att de inte blev orange! Blev marabouchokladbrunt! HAHA! Lite mörkare längst ner! Men tänker inte lägga in en ljusbrun i detta för de är ju typ ljusbrunt! Tror jag kör på slingor imorgon! Får se! Rådfråga med min "frisör" Julia!
Det ser förresten ut som att jag har gröna ögon fast jag har vädligt blå! TIHI

GASH! Spännande!

Mitt hår, igen!

Kom nyss hem från skolan!
Ganska tråkig och meningslös dag men de var roligt att se alla igen! Känner att jag sakta men säkert börjar återfå motivationen! Härligt är de!
Skulle behöva ta mitt feta arsle till gymmet idag också.. Får se hur jag gör! Haha!
Tomas skulle inte bort idag så han kommer hem i eftermiddag! Skönt!
Nästan så man börjat vant sig vid att han är borta jämt och de tycker jag inte alls om!
Imorgon ska jag upp klockan nio för att dra iväg på skolan och plugga matte med lite klasskompisar så man klarar tentan på lördag! Sen är det bara medicinplugg som gäller!
Nu har jag också ett litet dilemma! Jag vill ljusa upp mitt hår till sommaren och min frisör sa att jag borde avfärga och sen göra det ljusbrunt för att sedan ha i lite ljusa slingor! Jag är helt med på hennes idé men ska jag göra de hos frisören måste jag dit minst 3 ggr sa hon. De blir över 3000 kr! Upp mot 4000!! Så antingen gör jag de som hon verkligen ville, ELLER! Så gör jag de hemma. Vet att jag kan få till de. Hon sa att hon fattar om man inte har råd och de sliter inte mer om man gör de hemma. De är just de att man kan gå runt och vara ful i håret ett tag innan man får till de. Hos frisören så blir det ju någorlunda fint varje gång. Så man kan gå ut iaf! Men jag tror jag vill ta den risken?
SÅ! Nu vill jag höra vad ni har att säga: Ska jag AVFÄRGA och sen färga. Eller bara lägga in ljusa slingor?
Har inte färgat mitt hår sedan november! Bara hårbotten, men har utväxt nu! Så färgen är väldigt urfärgad eller vad jag ska säga. De kommer nog bli oranget av avfärgningen men då lägger man på ljusbrunt! Men gud.. Vet inte hur jag vill göra!
Men frisören blir nog för dyr!
Vill iaf ljusa upp de till sommaren!
Jag får fundera! Såhär såg jag och Tomas ut efter frisören iaf! Inte de bästa då man har så mkt produkter och bilden blev helt enkelt ful! Haha! Men orkade inte ta om!

1 mil på skidor!

Vi ramlade lite.. Haha!
I en backe så åkte jag in i Linnea så att de bara small! Haha! Skitroligt, vi låg och skrattade hur länge som helst! Underbart var det iaf!

Söndag med lite godis!

Känner mig lite tjockis och latis! skippade cx-passet för hade noll motivation! Så köpte istället en liten godispåse då jag inte ätit godis i helgen! Och kollar nu på kontoret! Ove sundberg in my heart! HAHA!
Har ont i ryggen. Blä! Söndagar är vilodag. Och efter denna vecka får jag unna mig.
Så nu har jag kommit på nog mkt ursäkter för att ta en till godisbit!
Imorgon ska jag gymma iaf! Efter skolan för slutar klockan tolv! Sen blire rapport rapport och rapport! På tisdag är de matte hela dagen och sen bowling på kvällen! Wie!
Onsdag är det filminspelnings "examination" och på torsdag, fredag blir det matteplugg!
Veckan är fullsmockad!
Fest på lördag kanske?
Ska även hinna träffa min fina Annika <3 Känner att hon och jag behöver vårat temys snart igen!
Tack för att du finns gumms! Du är banne mig bäst!

FICK världens finaste födelsedagspresent av Annika! Hon hade köpt en bok där hon hade fyllt i en massa gulliga saker om mig! Minnen och bilder. Helt underbart var det! Tack för den! Behövs då man känner sig lite piss!
Denna tjej, hon är min bästa vän och är fan den omtänksammaste som finns!
<3

A lot of work work!

Tomas åkte nyss på innebandyn och jag sitter och tittar lite på tv. Ska snart fortsätta med rapporten! Är verkligen ute i god tid, vilket är underbart! De är mer för att jag vill få tid att plugga läkemedelsberäkning! Har tenta på lördag!
Tomas åker nog bort i veckan igen, men denna gång ska jag inte till Krokom! Blir hemma i stan så jag kan plugga och gå i skolan!
Ikväll blir det ett cx-pass med Kicki! Inte många månader kvar till "bikinidags" så måste jobba jobba! Blev 4 km skidor igår för spåret var så himla dåligt! I veckan blir det 5 km springning och självklart ett cx pass! Såhär beskriver de cx på fristilens hemsida!
CX
Det perfekta passet för att få vältränade mag- och ryggmuskler.
Genom att du tränar mage, rumpa och rygg kommer detta program få dig att känna dig stark och välmående.
Här kan du verkligen få dig en utmaning om du vill.
Enkelt och passar ALLA.

Melodifestivalkväll!

Idag blir det melodifestivalkväll med familjen! Ska äta en massa frukt och grönsaker i dipp! MUMS!
Innan de blir det en tur på skidorna med älsklingen och musselsoppa!
Åkte ju 1 mil på skidorna med Linnéa i tisdags! Sprang 5 km i söndags och cx på onsdagen. Och mer skidor idag då! Imorgon blir det ett cx pass med Kicki! Duktig hurtbulle jag är!
Sedan måste jag ta tag i rapporten! Haha! För många lediga dagar gör så man blir slappis!

Liten uppdatering

Nu var de ett tag sedan!
Har varit i Krokom igen, förlåååt! Tihi!
Fikade i onsdags med tjejerna, super roligt var det! Behövde de!
Tomas åkte ju bort men överaskade mig med att komma hem redan i onsdags efter mitt cx-pass! Linnea sov hos mig då också! Mysigt!
Sen har jag varit i skolan idag, skrivit lite rapport på fritiden.
Tomas och jag var iväg och klippte oss idag! Köpte även en ny hårinpackning, dyyyyr! Men denna gång valde jag att testa deras tips!
Ska dit på färgning i april! Tror detta kommer bli super!
Tomas kanske ska till Kiruna ett år... Vara borta två veckor, komma hem en och sen hålla på så. Fy vad jobbigt. Hoppas han slipper åka. Men åker han, då skaffar jag fan en hund! Måste ha lite mer sällskap än mina slappa katter! Men hoppas inte han åker. Fy vad trist...
Ikväll blir det fredagsmys på hög nivår med nya avsnitt av The walking dead och räkor!
Ha en bra helg!

Nya tag!

Underbart väder ute! Gör mig på så glatt humör! Funderar på att ut och gå en sväng? Men vet inte vart! Haha! Hatar att bara gå för att gå! De är såna här dagar man skulle haft en söt lite hund!
Tomas åkte nyss iväg för att spela bandy och jag ska kolla lite på The Kardashians, tihi, sen ska jag börja plugga!
Ikväll åker vi till Krokom en sväng också!
Ha en bra solig söndag alla!

Motivationen is back!

Jag längtar som bara den tills jag är färdig sjuksköterska!
När jag är färdig med allt plugg och får gå iväg och jobba. Arbeta med något som jag kommer tycka är underbart roligt! Hjälpa människor och gå hem med känslan att man gjort något vettigt!
Då livet och plugget känns jobbigt försöker jag alltid tänka: Gör du bra ifrån dig är de bara mindre än 2 år kvar! 2 år! De smäller ju bara till! Detta ska gå! Jag ska klara de!
Tänk att just de året jag sökte in till sjuksköterska så hade hälften så många sökt och ändå var jag reserv! 18.0 brukar de vara men var nu nästan 16.0. De känns som ödet! Just då jag sökte då kom jag in mot alla odds!
Haha, jag om 2 år! Vården som den är nu suger ju, alldeles för mycket jobb och de jobbar ihjäl sig! Vet jag vad jag ger mig in på? Haha!
Men då jag går ut kanske de inte blir slut på plugg!
Om jag orkar ska jag jobba i två år och sen plugga mot min livslånga dröm! Jobba med djur! Då de ska starta en ny linje i skara! Men man måste ha jobbat 2 år som ssk! Men de ska jag klara!
MOTIVATION!! Känner att jag börjar få tillbaka det! Bara tänka positivt och jobba mot målet! Då alla har kul och mitt liv suger får jag bara tänka att allt snart är klart! Då kan jag ha kul!
KÄMPAKÄMPA!
Ser gladiatorerna nu och äter godis! Mums mums! Man måste få unna sig ibland!

Bra start på helgen!

Då var det helg igen!
Tomas kom hem i torsdags! Så då åkte jag hem för att mysa lite extra med honom!
Igår gjorde vi mycket! Städade lägenheten eftersom min familj skulle komma på middag senare på kvällen! Sedan åkte vi till veterinären för att vaccinera Rasmus en gång till och skaffa han en tratt så att han slutar klia upp sitt sår på halsen!
Efter det for vi på affären för att handla! 1000 spänn gick de på!! Men hur ofta bjuder man föräldrarna på middag?
Sedan var de bara att åka hem och göra middag! Menyn såg ut såhär:
Förrätt:
En avokadopaj! Pajskal med avokado kräm som innehöll chreme fraiche,citron, grön chilli, salt & peppar! På de hade jag kräftstjärtar och gräslök!
Varmrätt:
Entrecote med chevrerostade rotsaker i ugn, en god sallad och rödvinssås!
Efterrätt:
Chokladfondue! Doppade exotiska frukter och marshmallows!
Haha, de är helt sjukt! Tomas blir alltid så ful på nästan ALLA bilder jag tar. Fattar inte hur han bär sig åt!
Efter min goda förrätt!
Efterrätt
Fick superfina tulpaner av mamma och pappa!
Var super dålig på att ha kameran framme! Haha! Glömde helt bort den!
Allt som allt så var det en trevlig kväll! Då familjen hade åkt så städade jag och Tomas undan och intog sedan soffläge till Transformers 2!
Idag tog jag en promenad i det fina vädret till min kära vän Kicki för att skriva klart rapporten som vi fick Fx på! Tyckte vi fick till den riktigt bra så hoppas de ska räcka!
Fick även veta att i den kursen vi har nu så är jag och en till tjej bara vi två! Medan alla andra grupper är 5 - 6 pers! Vi ska redovisa i filminspelning, muntligt och en rapport! Och vi är bara två! Tycker det är riktigt orättvist att vi är så få.. Men jag har klagat till läraren och hon säger bara "De blir inte såå mycket mer jobb" och vi får inte heller hoppa in i en annan grupp för dom andra "har redan börjat" vilket dom knappt har! Men aja...
Anna har ju slutat nu.. Visste att hon skulle göra de men inte så snart! Tycker att de är skittråkigt!! Hon och jag skulle annars varit i samma grupp!! Hoppas hon får tillbaka motvationen och kommer tillbaka till skolan!
Tomas sitter nu och spelar halo reach medan jag ska börja kolla lite mer på studiehandledningen och förbereda lite inför rapporten som ska vara klar om typ 2 veckor!
Vad har veckan att bjuda på då?
Ska på skolan måndag eftermiddag och prata ihop mig med Kajsa, sedan blir det Krokom då Tomas ska vara borta hela veckan igen! Men stannar bara där till tisdag kväll. Ska vara med Annika hela tisdag dag! Vilket jag verkligen längtar efter! Behöver min bästis som kan förgylla mina mörka studiedagar!
Sedan blir det nog en massa plugg och förberedelser! Mina böcker för 1000 kr ska komma också så de blir väl till att sätta igång att läsa dom då jag måste jobba dubbelt så hårt!
Nu ska jag sluta gnälla, ta en jordgubbe och börja arbeta! De är bara lördag idag fast de känns som söndag! Helt underbart med en "extra" dag!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!