Gudmor!!

Idag blev jag äntligen gudmor till en liten prinsessa! Kan inte fatta att Annika är mamma nu! Nästa gång jag ser henne är de med lillan! Helt sjukt!! Blir så bebissugen! Haha!
Hoppas man får komma dit snart och snosa på henne!
Har bara jobbat idag annars. Detta livade verkligen upp mitt humör! Blir nästan tårögd! Äntligen är hon ute!!
Fina Annika som är bästa mamman i världen!
Denna magbild togs igår! Så typ sista bilden innan bebis!

Måndagen den 28 maj 2012

I helgen var jag i Krokom och firade mamma på morsdag! Badade också i poolen och solade en hel del så är alldeles röd nu FAST jag faktiskt smörjde in mig med solskydd! Sjuk som jag var höll jag mig ändå liiiite ifrån poolen! Bilder på hela helgen kommer då jag orkar ladda upp bilder från kameran! Haha!
Var hos doktorn i torsdags och fick penicillin mot den lilla öroninflammationen jag har så nu har värken gått över men locket för örat är kvar!
Idag har jag varit med fina Annika på sjukhuset! Ultraljud och lite prover gjordes! Fick se bebis men ja... Jag såg inte så mycket! Haha! Såg bara hjärtat egentligen! Haha!
Sedan fick jag även se Annikas gigantiska fötter! Gud så svullna de blivit! Haha! Har bild på de men hittar inte sladden till mobilen så de kommer upp sen!
Imorgon ska jag jobba! 7.30 - 16.00 och så är det enda till torsdag. Sedan är min sista lediga långhelg och sen börjar allvaret! Jobba hårt till augusti! Pengar, pengar! Längtar som ett as till Rhodos! Sedan ska vi ju bo i Krokom hela juli så då får jag gosa med mitt lilla gudbarn och bästis hela sommaren!! MYS!

Doktor tid!

Doktor kl 14.50. Vad tråkigt det här är. Nu gör det inte lika ont iaf men de är världens lock! Så känner mig som en döv tant, förkyld som ett as är jag också!
Ska försöka komma ut i solen lite idag. För missar de fina vädret nu..
Sov sittandes inatt men de gick inte superbra. Hoppas jag får något för de onda så jag får sova!
Nu blir de frukost sedan lite tid på balkongen. Har sjukanmält mig imorgon också. Detta sög...

Öroninflammation?

Sitter uppe med fruktansvärd smärta i örat och i käken. Har lock på vänster öra och det är ett enormt tryckt. Smärtan är helt obeskrivlig. Måste till läkaren och se ifall de är öroninflammation. Smärtstillande medel som ipren hjälper inte och jag tror jag dör. Andra natten jag inte får sova. Kan inte ligga ner för de dunkar och trycker då. Fyfan vad ont de gör. Hela vänta sidan känns som att den ska explodera. GAAAAHHH!!
Blir väl uppe hela denna natt också...

73 dagar kvar!


Tisdagssjuklingen

Ligger hemma i sängen och är sjuk.. Halsen gör jätteont och näsan är helt igentäppt! Febern har börjat komma och huvudet är mushigt! Typiskt att lillsyrran ska smitta än då man har en hel jobbvecka framför sig!
Hoppas på ett mirakel och att jag är frisk tills imorgon så jag kan jobba!
Så idag blir det bara till att ligga i sängen och försöka äta lite. Går knappt då de gör så ont i halsen!
Sprang ju milen i torsdags. De gick inte så jättebra men klådde min första tid med 10 min! Ska träna hårt nu då jag blivit frisk så jag når mitt mål med milen! Var ju andra gången jag sprang så perfekt kan de inte bli! Fick medalj och kom runt! Huvudsaken de! Var några riktiga mördarbackar och vädret var inte super heller då de regnade och var kallt!
Sedan åkte jag till Krokom i fredags. Myste med familjen! 
I lördags vart det fest! Var så himla opepp men på något sätt blev de asroligt!! Lite mycket att dricka som vanligt men äsch!
Sedan spenderades söndagkväll med Tomas då han äntligen kommit hem! Wiie!
Igår jobbade jag och idag är jag sjuk.
Så! En liten uppdatering iaf! Ska se serier nu! Sedan om jag orkar kanske de kommer upp lite bilder sedan i lördags!

Onsdag och redan helg!

Sitter i soffan, trött efter en hel dag med jobb! Men roligt var de idag! Dagiset hade egentligen stängt men de var typ 12 ungar där som verkligen var tvungen att vara där. Så all ordinarie personal var på möte medan vi vikarier "ruled the place". Vi såg film, var ute, målade och byggde en massa lego! Riktigt rolig dag faktiskt!
Men nu är jag trött...
Dricker en kopp te och äter lite godis! Usch, stygga mig! Men avr så sugen och kunde inte låta bli då jag var på ica! Åt en kycklingsallad till middag så de kompenserar.. Säger vi. Haha!
Imorgon är det milen! Gruvar mig lite faktiskt!
Ska försöka vara hård så jag kan skryta här imorgon. Haha!
Blir nog utgång på lördag! Näs kanske kommer hit på fredag och om Putte inte ska jobba ska han och Jonas med! Roligt roligt!
Nu blir det mer vänner och mycket mycket mer te! Sen är det ju helg också! Underbart! LÅNGHELG! SOVA!
Fick mitt schema inför sommarjobbet. FYFAN säger jag bara. 7 - 21 typ varje dag och ledig en dag i veckan.. Kommer bli hårt! Har några helger jag är ledig. Men vill man bli rik får man lida pin, eller? Haha!
79 dagar kvar! Vi måste äta god glass utomlands Julia!

Arbetande tös!

Vad glammigt liv jag har! JobbJobbJobb! Men härligt med pengar. Detta liv kanske kan leda till lite glamm i sommar? Haha!
Som sagt, jag jobbar och står i på olika förskolor. Alla är jätte nöjd med mig och säger att de är så roligt att jag faktiskt leker med barnen! Men vad gör då alla andra vikarier? Vi är ju där för att leka eller? Haha!
Men dom är så mysiga så jag njuter faktiskt då jag arbetar. Mycket bättre än att sitta hemma!
Trött är jag iaf på kvällarna. Skulle kunna somna nu i soffan!
Men icke kan jag väl de, ska ju se desperate housewives klockan 21.00! 3 avsnitt kvar nu bara!! Och spännande är de också!
Imorgon får jag förhoppningsvis jobb! Sedan är det långhelg!
På torsdag ska jag, mamma och Tomas som sagt springa milen, sedan blir det tydligen hockey på kvällen.. SUCK! Blev hockey nu istället för outsiders bara för att jag är så snäll! Får se de på play sen..

På fredag åker Tomas till Sveg och ska leka med Näs! Hans mamma och pappa är inte hemma men Näs var de så han var tvungen att åka hem! Haha!
Så jag drar väl till Krokom en sväng! Ska handla lite med mamma och Julia på fredag och på lördag kanske de blir utgång?
Yran 09...

Måndag

Igår köpte jag färska bär och fil! Sitter nu och äter de och mums! Nu är jag fast! Haha!
Vaknade av ett sms från pedagogpoolen om jobb hela dagen i Dvärsätt! Var så himla trött då jag inte sovit så mycket så tänkte egentligen tacka nej men sen drog jag mig upp ur sängen och bestämde mig för att tjäna lite pengar!
De har dock blåst väldigt mycket idag och varit kallt så trodde inte vi skulle vara ute så mycket, men gud så fel jag hade! Måste skaffa lite termobyxor för höll på frysa ihjäl då vi var ute hela dagen!!!
Ska äta mjölkstuvade makaroner och korv då Tomas kommer hem! Sen gosa ner sig i soffan med en kopp te och film. Blir tidigt i säng och förbereda sig på ännu en jobbdag imorgon! Tror nämligen jag kommer få på samma ställe då de älskade mig! Tihi! Men trött är jag, har varit en seg dag! Tur att alla barnen är så gulliga så att jag vaknar till liv!
81 dagar kvar!

En vanlig söndag!

Sitter och äter havregrynsgröt! Tomas är på innebandy och jag har nördat lite Halo! Haha! Går superbra då jag spelar utan Tomas för då blir jag ihopmatchad med de som ska vara lika som mig! Men jag är ju bättre än min rank så äger! Mohaha!
Idag blir det inte mycket att göra!
Sitter och kollar på Summer catch just nu, verkar mysig!
Sen tänkte jag att jag skulle städa lite mer här i lägenheten! Tro de eller ej men jag har lyckats hållt de fint här! De ser jätte fint ut här och rent! Men tänkte bara fixa till de lite till!
Tomas och jag har börjat på ett nytt "liv'". Då vi inte lämnar allt framme utan faktiskt tar undan så man slipper ha så mycket att göra sen! Och de har fungerat utmärkt!
Blir nog ensam i veckan! Men ska inte till Krokom utan blir kvar i stan. Julia kommer hit och vi ska planera lite inför Rhodos resan och fixa mitt hår fint!
Sen blir det nog mycket jobb förhoppningsvis! ska även träna!
82 dagar kvar!

7 km!

Yes! 7 km sprunget en sen lördagskväll! 43 min blev de så milen på timmen på torsdag borde jag ska klara!
Tänkte bara uppdatera hur hurtig jag är medan alla andra säkert super!
Nu blir det kvällsfika, duscha och sen den efterlängade sängen!
Mer träning väntar imorgon!
Ska snart skriva min statistik här också! Så får ni se om jag förbättrat mig på veckorna jag sprungit! Dock sprang jag inte en vecka... För mkt att göra skyller jag på!

Peppar inför milen!

Tomas var borta hela förra veckan så var i Krokom för jobbade typ varje dag!
Har skaffat sommarjobb på Krokoms ålderdomshem och börjar jobab den 11 juni! Har även pass i pedagogpoolen den 4 - 8 juni! Haha, mycket pengar i juli! vilket passar perfekt då jag, Tomas och Julia har bokat en resa till Rhodos i två veckor! Åker 3 augusti och kommer hem den 18! Men ska nog stanna i Sthlm till den 19 för att hälsa på Cecilie!  Bara flygplansstol är bokad för vi ska öluffa!
Waterpark, stränder och värme here we come! Nu har man något att längta till då dagarna på jobbet är jobbiga!
På torsdag ska jag springa milen med Tomas & mamma! Mamma har nämligen anmält oss till " Ås-milen"! Så idag blir det träning till den! 7 km ska jag iaf springa! Och i veckan blir det väl en liten springtur också!
Tyvärr kommer det inte bli Cx på onsdagkväll då jag ska springa torsdag. Kommer aldrig orka både och! Så Julia, vi får köra de imorgon kanske?
Har inte varit på cx på två veckor!! Men i veckan har jag sprungit sammanlagt 1 mil och mer idag blir det!
Målet på torsdag är bara att komma runt utan att stanna! Tjejmilen är i september och då ska jag springa milen under timmen!
UHHHH PEPPA!
Vi ska även äta nyttigt i veckan så vi orkar! Här i familjen Funseth-Henriksson är det seriöst!
LÄNGTAR!
83 dagar kvar!

A little update

Länge sedan jag skrev nu!
Har ju varit i Sthlm  och hälsat på ERika & Malin! Även farmor och farbror DAniel med småtting kusinerna! Sedan åkte vi till Uppsala
Valborg var helt galet kul men man kände att man missat helgen så nästa år blir det 4 dagars med alla andra!
Var på näldens dansgala igår med Annika! Jätte mysigt! <3
Har ont i min tand och tror jag ska få visdomstand?
Lite uppdatering iaf! Ska jobba i veckan, skriver nog mer då!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!