Kom hem!

Enligt sommartiden är klockan 00:10, men nu då de är vintertid är den 23:10. Dagen har känts extra lång vilket har både varit bra och dåligt!
Åkte hem från Krokom tidigare idag efter att ha bott där och snyltat lite på mamma & pappa i några dagar! Har gjort sushi, myst med bästa vännen, spelat lite spel och kollat skräckfilm! Väldigt mysig helg!
Saknar däremot min älskling så himla mycket! Då jag kom till lägenheten var den kall och väldigt tom! Även fast mamma och Julia stannade en stund på fika, efter de vart de bara ensamt! Haha!
Tomas har också köpt en present till mig då han varit i Sthlm som jag ska få då han kommer hem på torsdag! Han har knäppt kort på påsen den är i och lagt upp på facebook bara för att retas! Så att jag verkligen ska vara supernyfiken!
Jag har planerat en överaskning till han också då han kommer hem! Hoppas bara han inte kommer då jag är på hundkursen mellan 18:30 - 20:00! Har ju börjat gått på sånt för att lära Maja ett och annat, haha! Har bara varit på en och de gick bra, får se hur de går på torsdag!
Har även hunnit skriva in mig på Gym24 med Johanna! Mamma tränar också där så då vart de som perfekt, billigast i stan gjorde de ju bara bättre!
Ska nämligen gå ner 4 kg så att jag sedan kan unna mig julmat och godis! Men i helgen vart de lite mycket av de goda så får "straffa" mig i veckan! Har ändå inga pengar att handla gotta för!
Jag såg serien Torka inga tårar utan handskar idag! Underbar, gud så jag grät! Måste verkligen ses alla som inte sett den! Går att se på Svtplay 24 dagar till. 
Imorgon ska jag alltså träna och plugga en massa, även hinna städa lite i lägenheten.
Maja har inte gjort någon olycka här i lägenheten ikväll! Har varit ute bara 2 ggr, börjar hon kanske fatta att man faktiskt kan hålla sig?
 
NU SÄNGEN!

Hart of Dixie

Ser serien Hart of Dixie, blir nog en ny favorit!
Ge mig Rachel Bilsons jättefina hår och otroligt snygga kläder!!

Tiden bara går och går

Vad dålig jag är på att skriva...!! Har iaf gjort mördartentan nu!! Så 4 veckors väntan sedan får vi se vad som händer! Tyckte faktiskt att de gick bra!
Är ledig i 5 veckor nu. Eller ja.. Jag ska ju plugga till kommande kurs och lite omtentor! Men jag har inga krav nu i 5 veckor!
Sååå därför har jag avlagt ett godis & snacks löfte (igen). 5 veckor ska jag klara mig! Sedan jag jag också börja träna! Så till mitten av november ska jag ha gått ner 4 kg!! Då har jag nått min målvikt! Wie! Hoppas jag lyckas! Men 10 kg lyckades jag ju nyss så 4 borde inte vara ett problem!
Snart får jag skjuts till Krokom av Johanna som är så himla snäll! Ska hälsa på min fina bästa kompis och min guddotter! Har inte sett dom på över en vecka, vilket är tok för länge!! Så mys mys!! Sen kanske jag går ut och springer lite i Krokom! Kanske får med mig mamma eller Julia?
Maja växer så de knakar! 5 kg då vi hämtade henne och 12 nu... GUD! Ett öra har åkt upp men inte de andra. Så hon påminner om en liten hubbe! Vi har lärt henne sitt, ligg, high five och nästan "stå"!
Var med henne till veterinären för ca en vecka sedan och fick då veta att hon hade urinvägsinfektion! Jippie! Så dyra besök och några mediciner senare så är hon snart frisk! På fredag ska jag tillbaka till veterinären för urinprovtagning! Hoppas antibiotikan har hjälp lilltjejen! Vi fick iaf förklarat varför hon pissar inne så himla mkt. För sen vi fick medicinen har de inte alls hänt lika ofta! Stackarn kunde inte hålla sig!
Nu kommer Johanna! Är själv hela veckan så ska försöka uppdatera bättre!

2 oktober 2012

Igår var mina fina vänner Annika, Helen , Erika och mitt fina gudbarn Linnea här på fika! De var så länge sedan vi alla var samlade och gud så mysigt de var!
I lördags var det dop för Linnea och jag blev officiellt hennes gudmor! Jättemysigt dop och då jag ska ha dop vill jag ha de precis så!
På lördag kväll vart de fest!
Och nu efter en pluggfri helg och måndag måste jag sätta igång rejält!! För imorgon ska jag ta två timmar ledigt från de igen för att fika med Annika & Frida!
Vaccinerade Maja i fredags. 13 veckor vart hon i lördags... STOR TJEJEN!
Tiden går så fort... Redan oktober. Snart vinter...
Nu har jag inte tid! Var tvungen att uppdatera kände jag!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!