Dålig uppdatering, sorry!

Förlåt för dålig uppdatering! Händer lite mkt i mitt liv nu så bloggen har blivit lite undanlagd! Mkt pluuuuggg!!! Fick veta att jag faktiskt bara har två chanser att klara denna dumma medicin tenta. Detta gjorde mig dock inte mer pluggig utan tvärt om. Har inte pluggat på två dagar. Så nu efter en massa ångest ska jag plugga HELA helgen låång!
Var och red idag iaf! Jättemysigt. Men de var verkligen länge sedan jag gjorde de!
Maja blir 12 veckor (3 månader) på lördag. Går bara bra med henne! Hon kan sitt, nästan ligg och vacker tass. Är också duktig på kom! Bara de rumsrena och ensamheten som är de stora problemet! Men de kommer väl eftersom. Hon har lekt med en hund vid namn Ricky i två dagar nu då vi varit i stallet. Så på kvällarna är hon helt slut. Vilket matte och husse tycker är skönt!
Tomas har nu helg men han får spela trummor eller göra annat i helgen, för Ida har inte tid!

Nu ska jag faktiskt sova. Är så jäkla trött hela tiden. Igår och idag har mitt huvud velat döda mig och jag har haft ont i magen och bara känt mig som skit. Hoppas jag får sova hela natten inatt iaf! PÖÖSSS!
Min lilla ängen har blivit så stor nu, här var hon liten! Snart dags för sista vaccinet!

Nyklippt!

Torsdag!

Igår åkte jag till Johanna på eftermiddagen! Blev lite med plugg gjort då jag inte hade en massa andra saker här som "behövde" göras. Gjorde rabarberkräm och städade upp i lägenheten! 
Efter jag varit hos Johanna och Maja fått leka av sig med Bibbi så åkte vi hem hit och åt lite middag! Vid typ halv sju kom mamma och Julia förbi och fikade lite med mig! Sen blev de en lugn kväll med filmen LoL, den var ganska tråkigt btw, men en helt ok film att se om man sitter ensam!
 
Imorse vid nio kom Johanna och pluggade lite mer med mig! Hon åkte tolv men vi fick mkt gjort!
 
Nu ska jag bege mig till frisören!

Onsdag morgon

Glitter Graphics
Min glamorösa morgon
 Vaknar kl 08.45 och tänker "Vad länge jag fick sova idag då!" Ser att Maja är på golvetoch är påväg att kissa, jag skyndar mig upp i sängen och tar upp henne. Ångrar mig fort då hon till min förvåning fortsätter kissa på mig och golvet. Ser att hon har gjort en stor pöl redan innan jag tar upp henne. Då de sen slutar i min famn sätter jag ner henne på sängen (För där brukar hon inte kissa och hon har ju redan kissat mkt på golvet) för att hinna klä på mig så vi kan gå ut! Vad händer? Jo, hon kissar ner lakanet och madrassen... Går då ut med henne för hon ska ju bajsa också. Då vi kommer in duschar jag av mig och börjar skura. Märker då att hon bajsat i köket. Tydligen bajsade hon inte nog mkt då vi var ute... Som sagt, glamoröst liv jag har! Är iaf vaken nu och kan börja plugga!
 
Nu sitter Rasmus på balkongen och skiter i min blomkruka. Haha, ska jag skratta eller gråta? Tror jag skrattar! Haha!
Kaffe nu sedan sätter vi igång med cirkulationssjukdomar!
 

Tisdag hemma hos mig!

Sitter och tittar på Svenska hollywoodfruar, den där Gunilla är ju fan hemsk.. Alltså vill typ att hon ska dö. Jag tål na inte! Hemskare människa finns ju inte.. BLÄ! Men kan inte låta bli att titta... HAha!
 
Plockade blåbär häromdagen i Krokom så jag har njutit av dom i soffan med mjölk! Sedan var jag och Maja ute på en långpromenad för typ en timme sedan. Jättehärligt!
 
Har pluggat hela dagen med Johanna! Skulle egentligen fira min bästavän Annika som fyller 21 år idag! Men hennes fästman var sjuk så de får bli en annan dag!
 
Imorgon blir de plugg och städning av lägenheten! Ska även fixa och frysa in alla mina rabarber!
 
Har förresten fått hem pro activ som jag beställde!! Ska testa de ikväll! Skulle se resultat om typ en månad! Håller tummarna!!
 
Tomas har rest bort denna vecka så är själv... Trååååkigt!
Julia har flyttat till stan så bor inte så långt bort iaf.
 
Hmm.. Vad mer?
Tomas pappa ska vara med i Playa del sol på tisdag, tv3 kl. 20.00, så de måste ni se!! Åke i king edwards! Haha, jag ska titta iaf!
 
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!