Komma igång igen!

Nu ställde jag undan chokladen och gjorde lite te! Nu är de bara äta godis på helgerna och ska börja träna igen!! Har typ haft 2 månaders uppehåll men nu räcker de! Magen är pluffslig och jag känner mig ofräsch! Nu blir de till att sluta deppa över plugget och att allt inte går vägen och ta tag i träningen och fokusera på den! Nu jäklar beach 2013!!! (Skrev detta inlägg för att peppa mig själv!) Varje gång jag äter något onyttigt ska jag skriva de här på bloggen så jag ser hur ofta de är och kanske får en tankeåterställare!
Lite peppbilder på snygga victoria secret modeller!!
 

22 april 2013

Försöker plugga men de går trögt... Har snart gått igenom vätskebalansen i kroppen. Kommer ihåg de mesta sedan förra terminen men de går som inte framåt i plugget. 1 ½ vecka till det muntliga och i dagsläget är jag verkligen inte redo! Detta ger mig sån brutal ångest! Vill verkligen verkligen inte skämma ut mig genom att inte kunna något. Och även fast jag vet att jag måste plugga finns de så mycket annat roligt att göra.... De bara suger att jag tappat inspirationen. Ska försöka få tillbaka den och göra klart minst 2 åhörarkopior idag innan Julia kommer ikväll. Sedan ska vi äta middag, plugga och runt nio ska vi se film! Hon har också muntligt om ca 1 vecka så vi båda måste peppa varandra och plugga på! SKA klara denna termin nu så jag får gå ut i praktik! Annars blir de undersköterska! Allt löser sig!
Måste börja träna... Men de blir efter provet. Alltid massa ursäkter, är så lat!

April, redan!?

Länge sedan jag skrev nu! Men de känns som att de händer inget roligt i mitt liv ändå just nu! Haha! Jag pluggar och pluggar. Har praktisk examination om 1 vecka och muntliga om 2 veckor. NERVÖST! Men ska sätta dehär nu!!!! Gjorde den skriftliga för en vecka sedan, de kändes bra så hoppas de gick bra också!
Idag kommer Tomas hem! Längtar efter han supermycket just idag känner jag! Vill bara kramas, mysa ner mig i soffan med en stor godisskål och en bra film! Måste dock plugga i helgen men lite sånt hinner jag allt med! Imorgon ska jag till skolan för metodövning och sätta en pvk! Och hålla på med dropp! Roligt roligt! Har hänt mycket i livet nu och de känns kaos. Men de kommer fixa sig tillslut!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!