1 dag kvar...

Varit vaken sedan 8.56, vaknar den tiden varje dag! Som om jag har en väckarklocka! Haha! Ska snart ut med Maja igen och sen iväg på skolan för att plugga en sista gång innan provet imorgon! Vet inte om jag känner mig redo?! Eller jo, jag är väl de men ahhhh! PANIK! Längtar tills imorgonkväll då detta är över... Ska till Annika imorgon med Bella som är hemma från Malta! Ska bli sååååå mysigt!! Sen är de väl inget mer inplanerat. Ska bara ta en lugn helg utan något plugg alls och förbereda mig för en jobbvecka!
Köpte förresten nya blommor igår! Bla påskliljor!!! Så nu är det värsta "vårigt" här hemma! Ska vårstäda i helgen tror jag faktiskt!
Nu lite kaffe och sen sätta igång!

2 dagar kvar...

Vaknade kl 09.00 imorse! Har vaknat tidigt hela veckan, mellan 8 -9. Vet inte vad de är med mig.. Stress säkert!
Sitter nu och pluggar. Förhör mig själv på alla sjukdomarna! Patofysiologi, symtom, diagnos och behandling - medicinskt & omvårdnads, ALLT ska sitta idag! På fredag är de dags. Tycker att de känns som att jag kan typ allt när jag sitter här och förhör mig. Får inte mycket fel. Men vågar inte hoppas att de kommer gå bra eller att de känns bra. Tycker jag har pluggat på ALLT man ska men skulle inte bli förvånad om den här f*ttskolan bestämmer sig för att göra en tenta om massa andra saker som hör till den muntliga delen som kommer i april!
Nu ska jag dricka mitt te och fortsätta! Känns som att livet just nu består av: Gå upp, äta, plugga, sova. Så himla tråkigt! Men snart är tentan över! Önska mig lycka till!

3 dagar kvar..

Till den stora tentan.. Jag bara pluggar och pluggar. Har jobbat lite på sidan om också för att få lite pengar!
Nu ska jag till Johanna för mer plugg och äppelpaj! Mums!

22 år!

Igår fyllde jag hela 22 år! Vart tar tiden vägen?!?!?!
Fick en massa fint!
  • Smycken av Julia
  • Massa krämer från body shop av Tomas
  • Scrapbook och ett pysselhjärta av Linnéa
  • En bakmaskin med en extradel (Köttkvarn) av mamma och pappa
  • Mysig filt av Mika och Duberg
  • Presentkort på H&M av farmor
  • 2 navelpiercingar och 1 tungpiercing av Tomas mamma & pappa
Ja, helt enkelt en massa fint! Har använt bakmaskinen idag med Julia då vi gjorde cupcakes!
 
Hade födelsedagsfest i lördags och den var mysig! Inte som mina brukar vara, men mysig!
Näs hade med sig Helium på festen! Massa ballonger och en massa skratt blev de!
 
Imorgon kommer Annika hit, sen ska jag hinna plugga med Johanna och träffa Birgitta också!
På onsdag ska jag fika med Kicki och emellan allt dehär hinna med plugg till tentan som är den 1/3!! Börjar närma sig! Alla hjärtans dag på torsdag också! Fast jag och Tomas ska fira de lite smått på fredag istället för han kommer nog hem sent på torsdag!

4 februari

Då jag vaknade imorse åkte jag till Krokom med min tidrapport som jag glömt lämna in! Hoppas inte de ska bli några problem för jag behöver pengarna.
Sen satte jag mig här vid datorn med en kopp kaffe. 
Har så himla ont i kroppen idag efter att jag och Tomas åkte 5 km på skidorna igår. Jättehärligt var de iaf men idag får man betala, haha. 
Den här veckan ska jag bara plugga plugga plugga! Kanske också klämma in lite jobb. Ska ha min födelsedagsfest på lördag så vill jag ha kul måste jag bli klar med lite plugg. Mindre än en månad kvar till den stora tentan. 
Sedan ska jag också försöka städa lite innan de kommer folk. Familjen ska komma på söndagen efter festen så ska inte dricka allt för mycket (De brukar låta så.. ) och sen ha en tårta redo! Är pepp!!
Har haft min årliga födelsedagsfest sedan jag var 17 år! Den festen har jag dock aldrig lyckats klå... Men de är många år kvar för de! Tänkte ställa in den iår för var inte så pepp, men har blivit de nu och de är ju en sån fin tradition!
 
Bild från förra födelsedagsfesten då jag fyllde 21! Vi var 33 pers i min tvåa då! Den här festen kommer dock inte bli lika stor! 

3 februari

Har hjälpt Annika att flytta hela helgen! De har flyttat in i en trea så att lilla Linnea ska få ett eget rum! Sen så ska Annika ha en till liten bebis så jag blir gudmor igen! Så himla mysigt!
Sedan de nya året började har jag bara pluggat och jobbat en massa! Den 1 mars är de tentadags. SKA SÄTTA DEN!
Idag ska jag plugga en massa och sedan STORSTÄDA lägenheten! Blev sugen då jag gjorde de hos Annika!
Ska städa ur garderoben och verkligen rensa bort kläder jag inte använder och skänka bort de till röda korset! Linnéa kanske vill ha lite också!
Hmm... Vad mer? Jag fyller snart år! 22... Gud alltså. Jag som haft åldersnoja sedan typ 18 års ålder. Detta blir inte lätt! Den 9 februari firar vi in min födelsedag med min årliga födelsedagsfest! Wiiie!
Nu ska jag dricka kaffe och plugga!
Alla är ute och reser också.. Erika åker till Thailand idag!! Julia var nyss i Teneriffa och Helen ÄR i Thailand just nu. Och här sitter jag och är duktig och pluggar... Känns surt att vara duktig ibland! vill med åka!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!