2013 - Första inlägget!

Gud så länge sedan de var jag skrev!! Över en månad sen. Har inte haft lust faktiskt. Haha!
Har nyss varit ute med Maja och snart ska jag plugga till tentan jag har imorgon.
Medicin gick inge bra så de blir till att läsa den kursen denna termin och sedan jobba emellan! Fick jobb idag men känner att skolan går före!
Är de någon mer än jag som är super slö efter jullovet? Kommer inte in i vardagsrutinerna känner ja! Men imorgon ska jag upp 07.00 så då lär jag ju vara trött på kvällen!
Sen ikväll ska jag ge mig iväg och träna med Johanna! Har varit super duktig och tränade 4 dagar förra veckan. Bra start på de nya året!
Mitt nyårslöfte har dock ingenting med träning att göra! De är: Jag ska sluta ha så stökigt hemma och plocka upp efter mig!
Hittills har de gått bra att hålla de, kollar runt mig nu och de är faktiskt riktigt fint!
Julafton firades i Sthlm med släkten! Jättemysigt och Maja skötte sig exemplariskt! (Maja som faktiskt snart är 7 månader!! Tiden går supersnabbt!). Fick ett par längdåkningsskidor (Som jag åkt på två ggr och mer ska de blir! Vallade dem själv och dem går supert!), ett smyckeskrin, parfym, munkfabrik (Av Tomas, så nu blir de till att göra munkar!), massa te, en platt-/locktång, örhängen, tofflor och en massa annat!
Nyåret firades in med mina vänner! Blev lite mycket att dricka för min del men mysigt var de.
Jaa... Sen är de inte mkt mer. Min födelsedag är snart! Och den 22 februari ska jag tydligen på kryssning för då fyller Birgitta år! WIE! Hoppas jag inte blir åksjuk!

Nu ska jag klä på mig och ta tag i livet! Haha!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!