Ny start!

Nu har jag slutat surat över tentan helt känner jag. Har gjort en massa kaffe och började morgonen med gröt och första avsnittet av serien Girls som tydligen ska vara "våran generations sex and the city", hittills verkar den bra!
Fick som ny energi idag! Känner att jag bara vill plugga och få till det här nu! De jag slutligen vill bli (Konstigt nog) är chefssjuksköterska. Vet inte varför jag vill bli de då de är så mycket ansvar!! Men jag bara känner att de är något jag verkligen vill bli! Så nu är det bara att satsa!
Ska gå igenom omvårdnaden för ALLA sjukdomarna idag. verkligen grundligt för jag känner att de är där jag brister och de är i det området jag ska vara bäst i, haha!
Så! Nu har jag peppat mig själv ännu mer! 2013 är mitt år och jag SKA uppnå min dröm, kan inte ge upp nu! DE SKA GÅ!
NY START!

Bakåt istället för framåt..

Tentan gick inte alls bra. Har nyss mejlat min lärare om att få träffa henne och diskutera vad jag ska plugga på. Tydligen kan hon se vad jag varit dålig respektive bra på i sin dator så ska få lite tips! Allt känns lite surt just nu då jag tycker att livet bara går bakåt och inte framåt... Vill bli klar med studierna, börja jobba, får ett hus, barn och allt de som hör till! I mitt huvud är jag som redan där så alla bakslag känns bara dryga! Aja!
Ikväll blir det melodifestivalen efter att vi har tvättat och städat hela dagen!
Sålde av Tomas trummor och fick 3000! Wiie! Så de gick direkt till "ny-bil-kassan".
I veckan ska jag jobba och plugga! Inge plugg i helgen då jag behöver en paus. Men på måndag kör jag igen! Sen på fredagen drar jag och Tomas till Sthlm för Tomas ska på konsert på söndagen! Blir roligt att komma bort en sväng!
Igår var jag hos Annika och fick träffa Bella som jag inte sett på ca 2 år!! Underbart var de! Jag, Erika, Annika & Bella satt bara och snacka massa skit, supermysigt!
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!