Bihåleinflammation?

Usch. Tror jag fått bihåleinflammation... Så jäkla ont i bihålorna och kan inte ligga ner utan stöd för huvudet eller böja mig för då sprängs mitt ansikte. Förkyld som fan, lite halsont och döv på ena örat.. Wie! Sen förkylning har jag fått.. 
Fick godkänt på projektskissen idag och hon tyckte de var en bra början och att vi kommit en liten bit. Så nu är de bara att börja skriva på c-uppsatsen! Huvva.. 7 veckors slit blir de. 
Drog mig upp ur soffan idag och åkte och gratta mina fina vänner som blev färdiga sjuksköterskor idag. Så avis men snart är jag med där! 
 
Imorgon måste jag ta mig ner på stan och handla present till Felicia. Lilltjejen fyller ju 1 nästa fredag! Blir kalas på lördagen. Tomas åker dock bort from måndag och kommer nog inte hem förens sent fredagkväll så kanske måste "flytta" filles födelsedag helt till på lördagen. Får se! Jobbigt att han åker dock då jag har möte på skolan på onsdag och ingen som kan passa flisan. Får se hur jag löser de. 
Idag har Felicia varit helt underbart glad och mysig. Märks att hon blivit frisk, min goa tjej. Nu ska bara mamma krya på sig! 
När blev du så stor?! Hon har inte vågat tagit några fler steg sen nyår. Men går hela tiden med saker och är verkligen på g. Pratar gör hon en massa och visar hela tiden vad hon vill ha! Dock heter de mesta hon verkligen verkligen vill ha BA vilket gör de svårt ibland. Haha! Två en framtand till har kommit så nu har hon 6 st små tänder som hon gillar att borsta. Hon är dock en liten trotsig tjej som tittar på en då hon vet att hon inte får röra och sen rör hon ändå bara för att se vad som händer.
 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!