28 juni 2012

Jag jobbar och står i! Huvva ligen!
I helgen blir det fest iaf! Killarna i Sveg tyckte synd om mig som missade midsommar så de kommer hit! AWWWEE mina pojkar! Tihi!
 
Sista dagen imorgon! Har sjukt ont i knäna, ryggen och fötterna. Tänkte träna men kroppen säger nej så tar det lugnt denna vecka då! 
Tomas kommer hem lite senare men förhoppningsvis inte allt för sent!
Kom knappt upp imorse, var döööd! Så tidig läggdags ikväll!
 
På lördag ska jag på försözoo innan partyt! Mina kusiner och deras mamma är här! Farbrorn fiskar med pappa hela helgen så han ser jag inte. Men vi ska mysa ändå med småttingkusinerna!
 
 

25 juni 2011

Nu var de så länge sedan jag skrev att de har gjort om här på blogg.se! Vet inte om jag gillar de?
Jobbhelgen gick bra iaf! De var såklart drygt att jobba medan alla hade kul men aja! Massa pengar till mig!
Idag träffade jag min kära kompis Helen! Hon bor i Norge nuförtiden men var i Sverige en litenstund nudå! Trodde de var i april jag såg henne men de var fan i slutet av februari!! Helt sjukt vad tiden går fort! Men vi fikade och myste på! 
Sedan åkte jag hem, städade lite och fick besök av syskonen! Filmkväll (Happy feet 2) och blåbärspaj blev de! Tomas är bortrest idag så är för mig själv!
Ska nu se en gråtfilm och äta choklad! De man bara gör då man är ensam! Dear John blir det!
 
Linda: 58 kg är min målvikt just nu! Sedan gar jag delmål däremellan! Så 60 kg vill jag väga då jag ska till Rhodos!
Snart där!
 
Blev en cykeltur idag! Imorgon ska jag nog ut och springa lite! Måste passa på då man är ledig! 
Ska även städa en massa! Lägenheten behöver storstädas!! Släkten kommer på torsdag så det kanske blir en tur hit och då vill jag att de ser fint ut. Sen hoppas jag på fest på lördag! Är så festsugen så de är sjuuukt! Annars är Björnfesten snart så ingen nöd på mig! Tihi!

Enda lediga dagen denna vecka!

3 dagar av den hårda veckan är gjord! "Bara" 3 kvar nudå! Vill verkligen inte jobba midsommar. Alla har så mycket planer och de känns som att de bara är jag som ska jobba?! Buhu... Får tänka pengar pengar!! Plus att på mitt jobb går tiden jättefort och jag har jättebra arbetskamrater så helgen ska nog gå bra! Funderar på att baka lite idag och ta med mig på jobbet bara för att få lite midsommarfirande där också! (De firar midsommar idag nämligen då de flesta inte jobbar i helgen!).
Har börjat dricka lite mycket kaffe på jobbet.. Tror jag måste sluta! Börjar känna kaffesug nu och de är inte bra! Men tog te denna gång! Vattenkokaren på jobbet är en våning ner så orkar aldrig gå ner och koka! Så då dricker jag hellre kaffe!
Idag är jag ledig iaf! Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Tomas åker till Sveg med Buster klockan 20.00. Då ska jag till Krokom med katterna. Sover där hela helgen eftersom jag hinner hem, sova och sen ska till jobbet igen! Så onödiga bensinpengar till stan!
Jättefint väder! Man kanske ska förbättra solbrännan som inte existerar? Fast skulle behöva städa... Ska iaf springa idag med Julia! Hoppas Gpsen fungerar idag så jag kan skriva in hur långt jag springer! Kanske hinner med lite styrketräning också?
Rhodos är på söndag 40 dagar bort så måste träna träna! 3 kilo kvar tills jag gått ner 10 kg på ca 6 månader! Tihi! Utan att ätit någon speciell diet. Bara tränat mer! Men vill ner 7 kilo till för de är min målvikt! Wie! Men är bara glad att jag känner mig piggare, starkare och fräschare ju mer jag tränar!

Lycka och mer lycka!

Nu har jag gjort mina introdagar på jobbet och det har gått jättebra! Hoppas de ska fortsätta gå bra denna vecka som kommer då jag börjar jobba på allvar! Jobbar 6 dagar denna vecka. Dbbelpass och långa dagar. Kommer bli helt slut! Men mycket pengar!
I fredags hade jag och Tomas mys på sjukhuset med Robin, Annika och lilla Linnea! kollade på fotboll och åt en massa skit och gasades ihjäl (HAHAHAHA). Riktigt mysig fredag!
Igår var jag äntligen ute och sprang! 4 km blev det uppe i Aspås med mamma, Julia och Tomas. Kändes att de var 3 veckor sedan idag då benen är stela och gör ont! Men härligt var de! Då vi hade sprungit for vi hem för att fira pappa som fyllde 48 år i tisdags! Presenter och en massa glass blev det!
Idag GICK jag och Tomas ner till stan. Jag testade min nya app endomondo då man kan se på en karta vart man går, hur långt man har gått, hur fort och hur många kalorier man bränner! Sedan kan man även följa sina vänner som har den appen! SUPERKUL! Man blir typ mer peppad att komma ut bara för att få se hur man förbättras. Haha!
Nere på stan fixade vi en kabel som går från datorn till tv:n så vi kan se filmer på tv:n istället för på datorn jämnt! Sedan gick vi på Törners och fikade! Blev en räkmacka! Mums! Vi har varit tillsammans i 4 ½ år men bara fikat 2 ggr ute på fik! Haha! Men mysigt är det! Efter vi fikat blev vi sugen på glass (Tjockisar) så vi åt lite kulglass och mjukglass ur den lilla kiosken som står på torget! Sedan gick vi hem igen. Varmt och härligt väder! Tog en extra vända för att gå på lite mysigare ställen och sitta lite på bänkar och bara njuta! Gud vad jag älskar min fästman som bara vill mysa med mig hela dagarna. Just nu ligger han och kollar på mig och säger hur vacker jag är. Finns ingen bättre!
Snart ska vi laga mat! Ska testa ett nytt recept som är på reklamen! Grillkrydda, kyckling och grädde! Hoppas de är gott.
Sedan ska vi dammsuga och skura. Ikväll blir det väl någon film för att testa den nya kabeln!
Imorgon jobb! 12 - 21!
Ska även försöka få in lite träning för slutar tidigt vissa dagar så då ska jag hinna!

Tisdagen den 12 juni 2012

Var hos Annika igår och hälsa på henne och Linnea! Gud så söt hon var! Skulle dit idag också men Annika har inte hört av sig! Så nu kommer Tomas och hämtar mig.
Var på intro för jobbet igår också. Imorgon börjar allvaret! Tidiga mornar och sena kvällar! Men mycket pengar och det gillar jag!

Ska hem och äta lite middag och senare ikväll ska jag springa 5 km! 3 veckor sedan senast och börjar känna mig latis! Så nu jäklar!!
Grattis till pappa som fyller 48 år idag också! Ska fira han ritkigt på lördag då han är på fotboll idag!


52 dagar kvar!! Och om typ 3 veckor "flyttar" jag och Tomas till Krokom i en månad för att passa huset med Julia då resten av familjen drar till Italien!

Onsdagen den 6 juni 2012

Jag jobbar och jobbar! Men idag är det ju Sveriges nationaldag så är ledig!
Spenderar dagen i Krokom med familjen!
Imorgon ska jag till fina Annika och hälsa på gudbarnet mitt! Ska bli så otroligt mysigt! Har även med mig lite presenter! Tihi!
Men innan de så ska jag jobba och även på fredag blir det jobb. Efter jobbet på fredag drar jag och Tomas till Sveg över helgen! På lördagen ska vi nämligen fira att Victor tagit examen! Så de blir stor hemmafest! WIE! Julia kommer kanske med bussen då också! Hoppas!
 
På måndag börjar mitt sommarjobb! Känns pirrigt! Har.. TRO DE ELLER EJ, köpt foppatofflor. Då de jäklarna kom skulle jag minnsann aldrig skaffa ett par men nu har jag de... Jag vet Annika: ÄCKLIGT! Men måste ha ett par skor att arbeta i hela sommaren och dom skorna är faktiskt bäst! Haha!

Inte min bild men de ser typ ut såhär!

Vad mer händer? Inte mycket. Kommer jobba ihjäl mig i sommar. Jobbar midsommar men då är de fetlönen hela helgen och jag ska jobba pass från 7 - 21 ! Wiie.. Mycket pengar iaf! Sen RHODOS! Inte länge kvar nu. Drömde lite om de inatt och jag längtar bara mer och mer!
Har även fått ledigt inför yran! WOOP WOOP! Första yran sedan 2009!

Funderar på att träna lite idag.. Men min lata sida kanske gör så att jag stannar i soffan? Har inte tränat på typ två veckor och känner mig så yyyyberlat! Ska försöka tvinga mitt slöa arsle ut!

CSN hatar mig

Wie... Min tur fortsätter. Fick nyss veta att csn vill ha tillbaka 11 150 kr av mig för att jag tog en paus i studierna..... Som sagt.. Kul liv. De ska väl ha dom i slutet av juni också... FML. Vi får helt enkelt leva jättefattigt nu hela sommaren. Sen en fattig utomlandsresa. Blä!!!!!! Vad less jag blev.
HAr 800 kr som jag ska leva på denna månad. Tur man har Tomas som kan hjälpa till men de suger. Tänkte ju att juni pengarna skulle sparas till utomlandsresan, bikini och lite roliga saker till sommaren. Nu går alla dom till dumma csn istället.
Studielån suuuger! Längtar tills jag pluggat klart och slipper dom! Eller ja.. Slipper och slipper! Men längtar tills de är avbetalda! Vilket blir typ ALDRIG... I will die with my debts...

Envis magsjuka

Tjohopp!
Sitter i sängen. Har lite ont i magen och mår illa! Envis magsjuka detta.
Har lyckats börjat äta iaf! Men idag var den duuum!
Igår vakande jag upp med ett tryck över bröstet. Fyfan vad obehagligt de var. Då de inte ville sluta så ringde vi 1177 och de sa att jag borde åka in. Men väntade ett litet tag och sedan gick de över. Skitskumt!
Vill bli frisk så jag kan jobba imorgon! Pengar pengar!
Kom nyss på att jag glömt skickat min tidrapport till jobbet... Hoppas de har överseende med sjukdomar så att jag får lönen i juni ändå!
Har spelat halo med Tomas hela helgen och tvättat vårat tvättberg!
Idag tänkte vi försöka städa ut allt sjukt så fort han kommer hem!
Har även hunnit pratat med mamma Annika! Ska dit och träffa guddotter på onsdag! Blir fika och lite presenter!! Längtar jättemycket!
Är jag frisk i veckan  blir de som sagt bara jobb. Sedan nästa vecka börjar mitt sommarjobb! Wie! Ska bli spännande! Hoppas jag ska trivas!

Nej nej!

Jag ska inte hoppa av skolan! De var bara de att jag skulle gå om en termin i höst för jag klarade inte medicintentan. Och då tänkte jag att istället för att gå klart alla kurser så tar jag en paus till hösten och kör allt då istället. Så gjorde en kurs denna termin och den behöver jag inte göra om i höst. Men som sagt, de k'ndes bara jätte onödigt att gå klart skolan till sommaren då jag ändå skulle fått gått om. Men nu fick jag veta att skolan har beslutat att man ska få en chans till på sig att göra om medicintentan som jag inte klarade. Så hade jag gjort klart matten och gått klart skolan nu till sommaren och sen klarat tentan i höst hade jag inte behövt gått om! Men nu måste jag gå om bara för att jag inte är klar med matten. Så är förbannad att dom inte kunde sagt detta tidigare för då hade jag inte jobbat nu utan pluggat som ett as!
Men men.. Bara köra på i höst då!
Så, jag ska alltså börja skolan i höst igen men kommer då gå om T3.

Livet känns lite dåligt just nu

Ligger i sängen för andra dagen. Luktar äckligt och känner mig bläää! Har inte spytt något sedan igår (Blev magsjuk igår natt.. Grät typ hela natten för hade så jäkla ont i mellangärdet!) men imorse hade jag fruktansvärd kramp i magen. Tog en ipren och somnade om. Ska snart försöka äta lite soppa! Har varit sjuk i två veckor med olika sjukdomar och hög feber.. Give me a break!
Chattar med Bella som förhoppningsvis snart kommer hem!
Sedan igår fick jag veta att skolan har beslutat att man sa få göra omtenta i medicin kirurgi kursen.. KUL!!! NI KUNDE INTE SAGT DE TIDIGARE?!?!?!? Nu är de ju så att för att man inte ska få gå om så måste man ha klarat matten också. Jag sket i att göra matteprovet eftersom det var onödigt då jag ändå ska gå om. Men nu kanske jag faller på mitt dumma matteprov som jag var en poäng från att klara. Livet vill inte vara med mig just nu känner jag. Allt är bara skit.. AJA! Ska väl försöka göra om den skittöntiga tentan i augusti (Om den inte är då jag är utomlands) och klarar jag den så slipper jag ju iaf en kurs i höst och kan jobba lite mer!
Ska försöka ta mig till skolan för att lägga upp en plan nästa vecka..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!