Vaxproppen, borta!

Jaha, Scrubs på tv:n och Tomas har gått och lagt sig tidigt som vanligt! Tvingade han at tvara uppe och se Evan den allsmäktige med mig iaf!
Katterna är super busiga och springer runt, störigt. Och gnäller! Längtar tills dom är kastrerade och lugna. Hemskt egentligen! Haha!
Jaha.. Blev inge jobb imorgon! De blev ingen kurs för personalen. Skönt! Då kan jag sova.
Innan jag åker till Krokom imorgon så måste jag sätta på en till diskmaskin, mata katterna och städa deras låda. Även ta ut soporna. Detta får inte glömmas! För dom ska INTE med till Krokom. Skönt att INTE bli väckt någon natt..
Nä! Ska ta mig ett glas citronvatten (Glömde de imorse) och sen försöka lägga mig. Ska ju gymma och plugga imorgon innan festen så ska väl upp någorlunda tidigt ändå, säger ja nu ja! :P
Förresten! Har haft en vaxpropp hela veckan, har aldrig haft de och de var verkligen super störigt! Gick iaf till apoteket idag eftersom jag insåg att detta inte kommer försvinna av sig själv! Köpte lite ravaxör eller vad de hette och nu hör jag igen! Härligt! Tummen upp för de :)
Var även och fikade på tings (Där jag aldrig varit förut!) med Bella, Josse, Rossa och Filippa! As mys som vanligt! Fast Josse och jag är alltid så dryga! HAHA! Försökte skriva lite inspirerande kort men de var svårt!
Fick även höra världens gulligaste grej av Tomas idag! Vi var på Ica maxi och jag stod och luktade på kycklingen (DEN LUKTAR JU SÅ GOTT!). Då säger han:
- Vad fin du är idag!
- Haha, va? Tack.. Vadårå?
- Näää, du är bara jätte fin!


De gjorde verkligen hela min dag! Att en sån kommentar kan göra en så glad och så kär! :love:
Ska krypa ner hos min man och kramas lite nu! Sov sött alla, för de ska jag! :D
/ Ida
0 Kommentarer till "Vaxproppen, borta!"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!