Paket!

Fick paket från Tomas mamma på posten! Knäck och risbreck! Gillar bara knäcken men jag som "bantar" tyckte detta var lite jobbigt. Ska bara ta EN knäck. Oförskämmt annars......

Måndagen den 21 november 2011

Trött tjej idag!! Gick upp tidigt för att ha min första kontaktlärarträff! Gick bra! Sedan planerade jag och ssk lite framtida examinationer och bedömningar! Nästa vecka smäller allt av!
Ska upp tidigt imorgon också. Men här är iaf ett exempel på hur trött jag var idag:
Står och drar mitt coopkort då jag ska betala i kassan för att få lite bonus och de står skriv in kod. Jag har ingen himla kod på mitt kort!! Så drar och drar. Sen efter en liten stund säger jag till i kassan att deras kortdragare inte vill ta mitt kort och att de bara står kod. Hon frågar om jag vill betala med kortet men jag förklarar att jag bara vill ha bonus men att de inte spelar någon roll längre för så mycket handlade jag inte.
Då kollade hon på mig och sa väldigt försiktigt som att jag skulle vara psykiskt sjukt: Fast vi är ju på ica... Så jag kollar runt och märker att vi är inte på coop utan ica maxi. Försöker förklara att jag är trött och alltid handlar på ica men de känns som att hon trodde mer att jag var psykiskt sjuk! Haha!

Japp! Och så trött är jag! Och ögonen svider, inte nog med de har jag fått en vagel i ena ögat! Blää ont.
Har pluggat lite läkemedelsberäkning och de går faktiskt ganska bra!
Sova nu efter ett skönt bad med älskling!
På onsdag blir det träning på min ledig dag med syster och sen TWILIGHT!
Kommit in i en period då jag är så himla kär, vill inte vara ifrån han en sekund. Härlig känsla!

Söndagen den 20 november 2011

Long time no seeing! Eller vad man säger! Länge sedan var det iaf då jag skrev här!
Har haft fullt upp med praktiken! Var lite krångel med mina timmar och att gå med en ssk (sjuksköterska) och inte bara en usska (undersjuksköterska) men de har löst sig! Imorgon får jag förhoppningsvis ta mitt första blodprov på någon! Jippie! Läskigt men kul!
Sov även i Hammerdal då min snälla handledande usska insisterade på att jag skulle sova hos henne då jag slutar sent och börjar tidigt så jag slipper åka så mycket! Mycket djur hade hon och jätte mysigt hus!
Men jag trivs på praktiken då mina arbetskamrater är underbara!
Har nyss varit på gymmet med syrran min! Huvva vad vi pressade oss! Gjorde 17 stycken sammanlagt på brutalbänken! Förra gången gjorde jag 5!!! 3 på raken och 2 efter. Denna gång 7 på raken sen 5 och efter de 5 till. Super stolt över mig!!! Sprang även 2.10 km och rodde 1 km på styrka 15, 10 x 3 på 2 st olika benmaskiner som tränar framsida och baksida. Sedan massa armar med tyngder på 4 -5 kg! Är faktiskt riktigt riktigt stolt över mig själv. De känns i armarna då jag knappt kan lyfta dom och i magen då jag knappt kan stå rakt!
Jag och min personliga tränare! Som är stenhård och pressar mig till mitt mål!
Snart blir det duschen! Nästa söndag är det vägning!! Se om jag gått ner mina 2 kg på två veckor!! Tror fan inte de. Haha! Blir äta bra denna vecka och träna ännu mer för att nå de målet!!! Blir svårt då jag jobbar mkt men får helt enkelt dra mig iväg på kvällarna! Snart bara 1 månad kvar på Erikas och min tävling! Ska ha gått ner!! Dumt att ha de efter jul men aja!!
Jag och Tomas kollar resor för fullt! Åker nog den 26 december och är borta till den 2 januari! Fira 4- årsdagen och nyår dit vi ska! Och vart ska vi? De vet vi inte än! Vi ska boka om 3 veckor ungefär och då om de finns billiga resor till varma länder åker vi dit annars blir de nog kalla Rom! Bara vi kommer iväg!
På onsdag kommer mamma in till stan! Då ska vi handla julpynt och födelsedagspresenter till Julia som fyller år på lördag! Kul!!! Vill ha snö så jag får lite julkänsla!!

Tisdagen den 15 november 2011

Gick upp nio idag för att inte vända på dygnet då jag ska upp imorgon!
Ledig idag.
Praktiken igår var väl ok. De hände inte mycket alls. Och hur mycket får man egentligen hjälpa till utan att bli en anställd? Hoppas de är mer än att se någon plocka ur diskmaskinen iaf!
Ska försöka göra mer imorgon! Har morgonpasset så tänkte hjälpa till med morgonsysslorna och vara lite mer med brukarna om de blir tråkigt!
Ska snart iväg till Berners för att byta vindrutetorkare då jag höll på att dö av dom gamla igår! Kör ju en lååång sträcka av bara skog och mörker! Inga gatulysen alls. Plus att de regnade igår så mina vindrutetorkare klippade igen rutan så då jag mötte andra bilar såg jag inget och höll på att köra i diket flera gånger! Så ska iväg och fixa de nu så jag slipper känna att jag ska dö varje gång jag kör till och från jobbet!
Efter de ska jag gymma med Julia! Ska köra hårt på rullbandet för att sen köra lite hårdare på maskinerna! Var dum och köpte choklad igår och åt typ två rader! Dumma mig! Sånt ska man bara äta på helgerna! Så nu blir de till att gymma lite extra hårt!
Sen ska jag och Julia tillbaka till lägenheten för att göra lite sushi!! Sen vid halv fem tiden kommer mamma och Linnea för att smaka på våra mästerverk! Haha!
Ska hitta en artikel innan veckan är slut! Helst ikväll. Men får se hur de blir med de! Kom på nu att jag borde ha börjat städa för länge sen då jag ska få gäster! Har ju varit vaken sedan nio men ligger ändå kvar i sängen! HAHA! Kollat på alla avsnitten av 90210! De är as töntigt men måste typ se serien ändå. Suck! Frukost och sen städa!

Första praktikdagen!

Om 40 minuter ska jag åka till Hammerdal för första dagen på praktiken! Känns verkligen jätte jobbigt att jag måste åka bil en timme tidigare innan jag börjar! Blää! Och dyrt kommer de bli.... Tänk då jag börjar 06.45 på onsdag. Kommer behöva gå upp 05.00 och åka 05.45 senast! Huvva. Denna praktik kommer kanske göra mig morgonpigg? Man kan ju hoppas iaf!
Jag och Tomas har myst i sängen hela morgonen från de att hans klocka ringde 06.00! Sängen är så varm och gosig så ville verkligen inte stiga upp!
Klippte lugg igår förresten! Insåg att jag ville ha de då jag såg en som var as snygg i de på dollarstore! Haha! Så tog saxen och klippte! De kanske inte är super rakt men jag tycker de ser rakt ut! Haha! Har ju aldrig klippt hår förut! (Om man inte räknar då jag lekte "frisör" på dagis, tihi!).
Färgade också min fula utväxt så nu ser mitt hår fräscht ut igen!
Rasmus ligger och myser brevid mig. Sitter fortfarande i sängen.... Ska nog gå upp och börja göra mig iordning! Man vill ju göra ett bra första intryck! Sen försöka få i min nervösa mage lite frukost! Vet inte varför jag är nervös men jag är de iaf. Jobbigt! Blir säkert bra! Skriver mer sen!

Skaldjurspasta!

Gud vilken god mat jag och mamma gjorde idag!! Skaldjurspasta! Hade i blåmusslor som vi kokade, dillsmakande kräftor, räkor, pasta, vittvin, kräftost, palsternacka, röd paprika, lök och dill! Till de serverade vi avokado med räk/rom/gräddfil/rödlöksröra och till efterrätt blev det varma hallon med glass! Riktigt lyckat och vi fick toppbetyg!! Kanske ska leta upp receptet och lägga ut de här?
SKALDJURSPASTA
Nu har jag precis kommit hem till stan! De var super dimmigt ute och alla låg typ 50 km/h! Såg kanske en meter framför sig!
Men är hemma nu, säker och välbehållen! Tomas är också hemma! Gud vad jag älskar den mannen alltså!
Han har råkat dra på sig en förkylning så han vill bara stanna inne hela helgen i sängen med mig framför massa bra filmer! Mys mannen min! Sen ska han nog inte bort hela nästa vecka utan nog bara till onsdag! Han håller även på att spara in dagar så vi kan ta våran utomlandsresa efter jul!! Ska bli mysigt att fira 4- årsdagen där.
Han är verkligen mitt allt <3 Finast i världen och jag älskar han över allt!
Han kom nyss in och visade sin nyköpta tandborste. Den var ganska frän! Sticker upp små röda hår från själva tandborsthåren. Haha!
Blir mys nu!

Torsdagen den 10 november 2011

Såg nyss fråga Olle dokumentären igen. Alltsåå... Vad ska man säga? Lika sjukt idag. Varför fortsätter jag kolla för?! BLÄÄ!!!!! Tanten idag såg ju ut att ha de trevligare än paret hon hjälpte. Nä blä för de!
Har varit hos min fina Annika idag och bara myst! Alltid lika trevligt <3 Och magen har börjat växt nu! Ahh!! BEBIS!
Imorgon blir det gymmet med mamma då de inte blev ikväll för hon hade mensvärk! Men imorgon vid ett kör vi!!!
Sen fick jag veta att jag bara får 500 kr i resebidrag. Kul. Kommer gå 4000 med bil. Känns ju vettigt?!!!!!! Men hon ansåg att åksjuka jag kan ju lika gärna åka buss. Så ska åka buss då jag börjar sent iaf! Sen tror jag 500 är för lite för de kostar de ju att åka buss dit i någon dag bara fram och tillbaka!!! Så ska ha MINST MINST 1000 kr iaf. AH! Galen på detta.
Imorgon ska jag också bjuda på middag här hemma! Spännande, undra vad man ska göra.

Idag var de halt på vägarna vid ett tiden! De brukar alltid vara de på morgonen men de har inte hållt i sig till på dagen! Men idag var de de hela dagen.! Så snön kanske kommer snart? De är ju 10 november så är chockad att inte backen är täckt än!!

Nu blir de sova! Ska även hinna mer plugg! Plus att Tomas kommer imorgon!! JIPPIE!!

Hihi!

En kopp te

Har precis röjt undan all disk och torkat av alla ytor i köket! Gud vad härligt de är då de är gjort!! Känner mig lite stolt över mig själv då mkina ögon snart åker ihop! Men orkade inte ha kvar de imorgon!!
Sitter med min kopp te nu och ska se greys anatomy! Sen blir det jag och sängen som ska ha en träff! Härligt!
Men känner jag mig själv rätt så kommer jag bli pigg då jag borstar tänderna och tar bort sminket. Så är de alltid. SUCK! Då blire lite serier i sängen för till sängen ska jag!

Onsdagen den 9 november 2011

Idag var en lååång dag på skolan!
Vi spelade in en massa moment som vi lärt oss om bla basala hygienrutiner, förflyttning, viloställningar, övre hygien/nedre hygien.
De var riktigt kul och mycket skratt! Men ja, dagen var lång och nu är man bra sliten! Har haft ont i magen efter lunch och de är så himla jobbigt! I huvudet också.
Ändå har jag lyckats trycka i mig lite fiskbullar och godis. Suck! Den är som uppblåst!!
Imorgon blir det Krokom för att hälsa på Annika och träna lite med mamma!
Ser film nu, Drömbilden med Jennifer Aniston. Mysig film!
Har förresten långhelg nu!
Måste komma ihåg att skriva ut bedömningsmall, hitta en artikel, komma på mål inför praktiken, plugga läkemedel och farmakologi. Så de blir inte mycket va helg för mig inte! Ska även hinna mysa med min älskling som kommer hem på fredag!! Kanske imorgon, men de tror jag inte!

Tisdagen den 8 november 2011

Var och tränade med Julia idag efter mit Hjärt - lungräddning - räddnings pass idag! De gick bra. Men vi tog det väldigt lugnt och det blev bara 40 minuter! Var så slut i kroppen och hungrig! På torsdag tänkte jag dra med mig mamma till  gymmet och träna stenhårt i Krokom! De blir nice de! Ska även hinna säga hej till Annika!
Skaffade gymkort på fristilen., MKT DYRT! Och hatar bindningstider. 399 kr/ månad i en termin har jag nu iaf. Och de var ändå studentrabatterat! GASH!
Har nyss kommit ur ett härligt bad och ska snart börja göra middag! Skärgårdssill och potatis står på listan! Sen ska jag krypa ner i soffan och invänta desperate housewives! Jippiie!
En kopp te vore gott nu!
Rasmus är gosgalen. Han lägger sig framför datorn och vägrar lämna mig ifred. Haha! Mys killen min!
Imorgon ska jag till skolan för att leka filminspelning hela dagen! Ska bli kuuul!!

Mensvärken från helvetet

Huvva. Har haft mensvärk hela morgonen och förmiddagen. Känns som att jag ska kräkas ibland och ibland känns de som att någon sitter och slår på mina äggstockar. Inte lätt att vara tjej! Ska inte ha mens fören nästa vecka så antar att jag har ägglossning? Jag som inte haft de på några år! Gillar de inte direkt!
I helgen var jag i Sveg. De var mys! Vi gjorde inte mycket alls, spelade lite spel och åt god mat! såg även filmen Arthur!
Tomas åkte till Övik idag så själv blir jag hela veckan!
Ska se lite 90210, har skola nu innan praktiken nästa vecka! Förstår inte hur jag ska orkar upp klockan fem på morgonen då jag knappt tar mig upp åtta!
Var så trött imorse (åtta) så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen och snoozade till tjugo i nio (skulle börja kvart över).
Ikväll blir det bio med mamma och Julia!
Imorgon ska jag försöka gymma lite efter skolan som sltuar tolv!

Utgång en sista gång!

Klarade hemtentan! Yes! Lite hårt arbete och jävlar annamma så går allt!
Ska ut med Fille en sista gång nu!
Tycker min klänning luktar kattkiss? Tycker allt gör de nu förtiden. Har nog blivit förpestad av de alldeles för länge! Fille får lukta sen. Ska dränka mig i parfym. Och ja, jag skulle kunna byta klänning men ville ha denna! haha!
Blir nog Krokom inatt, om jag inte lyckas övertala syrran att hänga med på krogen!! HOPPAS!
Smink och sen dra! Fullt ös medvetslös med den bästa festarkompisen jag har en sista gång!! <3 OCH EN BILD SKA TAS PÅ OSS!!!

Hachiko

Såg nyss filmen Hachiko. Har bölat ner ett helt täcke. Gud vilken fin och hemsk film! Stackars lilla hund som väntar på sin husse i 10 år.
Och att den är sann gör det hela mycket sorgligare. Vilken vän.
Puuhh. Nu ska jag försöka sluta lipa och få mig lite sömn! Ny dag imorgon då en massa plugg och städande i köket efter sushikvällen väntar!



Halloween 11

Blev inte många bilder, inte bra bilder heller! Men här kommer lite iaf!
Malin hade klätt ut sig till Angry bird! Haha, kul! Och Frida var Batgirl, vilket inte syns så bra på den här bilden! Tina sa att hon hade hemmasydda kläder men var itne utklädd! Haha
Farrah var något flickigt?
Chris var spider-man. Fast i för liten kostym då han köpt den på barnavdelningen... Putte var en kille som blivit skjuten och nu var död, Näs var något.. Monster?
Hurtig var med något monster, Tomas var arab och Ljung var djävulen!
Själv så var jag pirat. Eller som Patrik sa: Pirathora, då jag var alldeles för snyggt klädd! haha! Kan tillägga att jag för första gången har lösögonfransar! Väldigt stora och glittriga!
Mia var leopard!
Sen var det lite mer folk! Men lyckades inte få alla på bild!

Tisdagen den 1 november 2011

Gud vilken härlig dag det har varit! Stannade uppe till klockan 01.00 igår för att göra klart hemtentan. 65 % och en bit på vägen är jag! 80 % ska man ha men de ska jag försöka greja!
Julia kom till mig vid halv tre. Innan hon kom hade jag städat en massa så inge slappning här inte!
Vi åkte ner till affären för att handla lite varor, de skulle nämligen göras lite sushi här idag för första gången! Maki och lax!
Så efter att ha handlat de vi skulle ha åkte vi hem och gjorde riset som tog lite tid! Och rullade och fixade.
48 st blev de ungefär och nu är det... 5 kvar. Skit alltså. Julia har ätit det mesta kan jag tilläga och vi mår verkligen illa. Magarna var helt uppblåsta!
Vi såg crazy in love medan vi åt och på sidan om hade vi lite godis, haha!
Efter de skulle vi baka bullar! Min farbor, hans familj och min farmor kommer på torsdag och hinner inte baka imorgon eller på onsdag då jag bara måste plugga plugga plugga. Så Vi gjorde 26 bullar. Dom är inte riktigt klara men snart!
Gud vad vi är duktiga! Men jag hade köpt jäst igår som magiskt hade försvunnit idag så de blev till att åka ner på affären och handla de!
Julia åkte nyss hem och här sitter jag ensam. Tomas åkte till Härnösand idag och imorgon bär det tydligen av till Övik.
På fredag då han kommer hem ska han och jag ta bussen till Sveg för att hämta hans bil och hälsa på hans syrra som är hemma en liten sväng!
Sedan åker han igen nästa vecka och blir nog borta i minst 2 veckor. Trist!
Nu ska jag se film och baka klart bullarna!
Förbereda mig för en eventuell utgång imorgon ifall jag blir klar med tentan! Min kära Fille är ju hemma en liten sväng!
Här är lite bilder på våra fina sushi!! Och hur du gör hittar du här!
De var lite stora sushibitar! Haha!
Tjockisarna!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!