Mitt nya liv som hundägare!

Nu har jag varit elak mot er bloggläsare! Skrev för 3 dagar sedan att jag skulle hämta min lilla valp Maja sedan har jag inte sagt något mer om det! 
Så nu ska jag berätta livet som valpägare!
 
Vi hämtade henne i fredags i Skorped (Eller ja, Uberg hette de egentligen) som ligger nära Övik. Hon bodde på en gård ute på landet med sina fyra syskon, mamma och en annan hund! Hennes syskon var i alla möjliga färger och vissa var super lurviga medan vissa såg ut som Maja! 
Vi fick träffa hunduppfödaren och gick in för att skriva på papper! Kan säga att jag ALDRIG vill föda upp valpar! Vilket liv! HAHA!
Sedan var de bara att ta med henne hem. Bilresan gick så jäkla bra! Hon gnällde typ 5 min och sedan låg hon på golvet vid mina fötter hela bilresan (Som tog 3 timmar!). Vi stannade lite till och från men hon ville inte kissa! Men då vi väl kom hem kissade hon ute och fick mkt godis! 
Vi hade stängt in katterna i vardagsrummet så glasdörren skilde dem åt! Hon gick runt och nosade men ville inte lämna oss ur sikte!
Sedan öppnade vi efter en stund upp vardagsrummet och satte katterna på vitrinskåpet så de kunde sitta högt och säkert. 
Kl 17.00 ungefär kom vi hem och då fick vi lite besök av mamma & Julia som hade med sig storhunden Ricky. De var bara inne en liten stund för att se henne.
Kl 21:00 kom katterna ner och åt och tittade på henne!
 
Nätterna dessa tre dagar har gått bra! Hon sover i våran säng då de blir lättare för mig att veta då hon ska kissa. Måste ut ungefär 2 ggr vid 2 tiden och sen vid 6! Sedan även vid 8/9. Sen är de typ bara att gå upp! För då vill inte busfisen sova mer. Då är de busa och mer busa!
 
Måste säga att de var lite jobbigare att ha valp än jag trodde! Men alla de mysiga stunderna väger upp allt de!
Just nu sover hon vid mina fötter och är så söt. Varje gång vi går ut är hon superglad! Den enda gången hon är riktigt jobbig är då hon har kommit upp i varv och inte lyssnar alls. Bara springer runt och biter på ALLT! Hon har kissat och bajsat inne några få gånger men då har de varit lite slarv från min sida! Annars är de bara ute. Hon är så underbar! Dock vill inte katterna riktigt leka med henne än för hon är ju såååå läskig! Men de är framme och nuddar henne lite ibland och har sovit i samma säng. Så jag tycker de går jättebra. Längtar tills de kommer leka med varandra!
 
Igår var Johanna här med sin hund Bibbi! Gud vad dom lekte.
 
Har även varit i KRokom en snabbis för att passa Ricky med Linnea och de gick också helt Ok! 
Nu blir de några lugna dagar framöver då Tomas har åkt till Sveg. Han kommer hem onsdag eller torsdag och tar då med sig Buster. 
Idag kommer Frida på besök, imorgon kommer Helen och på onsdag Birgitta och då ska jag bjuda på lite bullar som jag bakat! Har fullt upp här ändå med massa besökare! Men de ska bli kul!
 
Så! Lite uppdatering! Längtar tills fisan är stor så vi kan börja träna! Nu är de mest bara ut och kissa, lite ensamträning (1 minut testade vi igår och de var jobbigt nog för henne. Blir en minut till idag och fortsätta så).
På måndag börjar skolan så ska försöka börja plugga nu i veckan. Då tänker ni: Men börjar skolan hur gör du med lillvalpen?! Jag har redan gått kursen så pluggar hemma och efter denna kurs är jag ledig 5 veckor så egentligen börjar skolan på riktigt om typ 11 veckor. Då hoppas jag hon kan vara själv lite längre men kan även då plugga mkt hemifrån! Sen har jag hjälp i värsta fall av min familj och vänner!
Men att skaffa valp är verkligen ett heltidsjobb! Hon är som ett litet barn som jag måste hålla koll på och som håller mig vaken på nätterna! Men vi har så roligt emellan så de gör inget! 
 
0 Kommentarer till "Mitt nya liv som hundägare!"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!